Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Πλήρης επιβεβαίωση για τον ανασχηματισμό Μητσοτάκη για την καρατόμηση του Υφυπουργού Αλκιβιάδη Στεφανή με την αντικατάστασή του από τον αποτυχημένο στην Πολιτική Προστασία Χαρδαλιά.

Ο διορισμένος νέος Υφυπουργός που δεν έχει ψηφιστεί ούτε από τον εαυτό του μεταφέρεται στον ευαίσθητο πυρήνα της Ελλάδας για να συνεχίσει το καταστροφικό πολιτικό έργο Μητσοτάκη.

Ο ανίκανος διορισμένος πολιτικός που δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την εθνική καταστροφή σε Πελοπόννησο – Αττική και Εύβοια ως πολιτικός προϊστάμενος θα κληθεί να υπερασπιστεί την ενότητα του Στρατεύματος απέναντι στις σύγχρονες υβριδικές απειλές από το εξωτερικό και τους συνεργάτες των εχθρών μας εντός των τειχών.

Με όπλο το εμβόλιο διχασμού της τουρκικής BioΝΤech ο διορισμένος Χαρδαλιάς το μόνο που αναμένεται να πετύχει είναι μία πολιτικο-στρατιωτική κρίση και αποδυνάμωση της αμυντικής ισχύος μας προς όφελος των εχθρών μας.

Ως προϊστάμενος στον οργανισμό ασφαλείας και εθνικής υπόστασής μας με 22% του προσωπικού φερόμενο ως εμβολιασμένο αναμένουμε να δούμε τις υπηρεσίες που θα προσφέρει και προς όφελος ποίων.

Ντροπή, Μητσοτάκη, η καρατόμηση Στεφανή και η επιλογή Χαρδαλιά μετά και την πολιτική εκδίωξη Χρυσοχοϊδη.


Ύποπτο το κίνητρο Μητσοτάκη και δεν μένει να δούμε τι επιδιώκει ο Κ. Μητσοτάκης στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας.

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ

loading...