Δυνάμεις ασφαλείας έριξαν δακρυγόνα σε οικογένειες που διαδήλωναν στο Σύνταγμα! – Έγιναν συλλήψεις (φώτο)

Χωρίς κανέναν λόγο, την ώρα που περίπου 20.000 πολίτες διαδήλωναν ειρηνικά στο Σύνταγμα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, δυνάμεις ασφαλείας έριξαν δακρυγόνα στους διαδηλωτές!

Mία άκρως επικίνδυνη ενέργεια από τις κυβερνητικές δυνάμεις, καθώς ανάμεσα στους διαδηλωτές υπάρχουν πολλές οικογένειες με παιδιά. Όπως καταγγέλλουν πολίτες στο pronews.gr χωρίς κανέναν λόγο τα ΜΑΤ ξεκίνησαν να πετούν δακρυγόνα, με τους περισσότερους διαδηλωτές να δυσκολεύονται να αναπνεύσουν.

Δακρυγόνα που έπεσαν χωρίς κανένα στόχο, απλά και μόνο για να διαλύσουν τη διαδήλωση, με το πρώτο δακρυγόνο να πέφτει μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη, λίγο μετά τις 20:00.

Μετά τις ρίψεις δακρυγόνων από την αστυνομία προς τους διαδηλωτές ακολούθησε πετροπόλεμος, με νεαρούς να πετούν φωτοβολίδες προς τις δυνάμεις ασφαλείας. Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν και σε συλλήψεις διαδηλωτών.

Η ατμόσφαιρα στην περιοχή λόγω των δακρυγόνων έχει γίνει αποπνικτική. Λίγο μετά τις 20:30 η Αύρα είχε φτάσει στους στύλους του Ολυμπίου Διός, ενώ επικρατεί χάος γιατί δεν είχε κλείσει η κυκλοφορία στο κατέβασμα της Λεωφόρου Αμαλίας.

Αρκετός κόσμος έχει κατευθυνθεί τώρα προς την Ομόνοια, ενώ η πλατεία Συντάγματος έχει αδειάσει. Μάλιστα υπάρχουν καταγγελίες πως οι δυνάμεις ασφαλείας έριξαν δακρυγόνα μέχρι και στη λεωφόρο Συγγρού!

loading...