«ΒΟΜΒΕΣ» για τα εμβόλια από το Πρόεδρο του Μεξικού! Έκθετος ο Μητσοτάκης και άλλοι πρωθυπουργοί


 Θα γίνει της… αποκάλυψης

Ενώ στην Ελλάδα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προτρέπει να εμβολιαστούν ακόμα και τα μικρά παιδιά, ο πρόεδρος του Μεξικού Andres Manuel López Obrador (AMLO) αποφάσισε να πει δόσεις αλήθειας, αρνούμενος τα εμβόλια COVID για παιδιά, υποσχόμενος ότι το Μεξικό δεν θα υποκύψει στις πιέσεις των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών.


Σε δηλώσεις που έκανε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Μεξικανός ηγέτης είπε το λογικό ότι η κυβέρνησή του εξακολουθεί να περιμένει την επιστημονική κοινότητα να αποδείξει τα οφέλη του εμβολιασμού ανηλίκων.


Μέχρι να παρασχεθούν οριστικά και επιβεβαιωμένα στοιχεία, το Μεξικό αρνείται να αγοράσει εμβόλια για παιδιά, είπε ο Μεξικανός πρόεδρος, προσθέτοντας ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες φαίνεται να έχουν επικεντρωθεί περισσότερο στο κέρδος, παρότι βέβαια απώτερος σκοπός δεν δείχνει να είναι το κέρδος αλλά η υποταγή των ανθρώπων σε ανόητες υποδείξεις, οι οποίες φέρονται να προκαλούν ακόμα και θανάτους, πέραν του περιορισμού της ελευθερίας και του διαχωρισμού των πολιτών.


«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, διότι, όπως φαίνεται, οι φαρμακευτικές εταιρείες επιθυμούν να έχουν κέρδη… και θα ήθελαν να συνεχίσουν να πωλούν εμβόλια για όλους.


Πρέπει όμως να θέσουμε προτεραιότητες. Πρέπει να ξέρουμε αν τα εμβόλια χρειάζονται ή όχι.


Δεν πρέπει να υποταχθούμε στο να μας υπαγορεύει η μεγάλη φαρμακοβιομηχανία ότι «χρειαζόμαστε μια 3η δόση», «χρειαζόμαστε μια 4η δόση», «πρέπει να εμβολιάσουμε παιδιά»… »


Μιλώντας για το ίδιο θέμα, ο υφυπουργός Υγείας Ούγκο Λόπεζ-Γκατέλ ισχυρίστηκε ότι  «δεν υπήρχαν επιστημονικά στοιχεία» που να δείχνουν ότι το τρύπημα ήταν «απαραίτητο» για ανηλίκους.


Μάλιστα συμφώνησε με τον πρόεδρο του Μεξικού ότι γίνεται μια «ισχυρή εκστρατεία γνώμης που δημιουργήθηκε από φαρμακευτικές εταιρείες» για να κάνει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι πρέπει να εμβολιαστούν οι ανήλικοι και να γίνουν τρίτες και τέταρτες δόσεις σε πολίτες.


Δείτε το βίντεο που εντόπισε το el.gr:Θα έχει άραγε ο Μεξικανός Πρόεδρος την τύχη ηγετών από την Αφρική, οι οποίοι ξαφνικά πέθαναν;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια :