Ανακοίνωση κατά της υποχρεωτικότητας έβγαλε η πανελλήνια ομοσπονδία προσωπικού του ΕΚΑΒ.

Συγκεκριμένα έβγαλε δύο ανακοινώσεις η μία με αποδέκτη τον Υπουργό υγείας Βασίλη Κικίλια και μία με αποδέκτες τους εργαζόμενους.

Όπως αναφέρει στο τέλος ξεκάθαρα, καλεί όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες να μην καταθέσουν κανένα πιστοποιητικό να μη γίνει κανείς ο λόγος περικοπής Του μισθού κάποιο άλλου συνάδελφου.

Αγαπητοί συναδέλφοι, πλέον βρισκόμαστε στη μεγαλύτερη μεταβατική περίοδο αυτού του τόπου όπου η κατάλυση του συντάγματος και της Δημοκρατίας είναι πλέον ορατή.

Η αρχή έγινε με το Covid pass στη συνέχεια με την επιβολή του υποχρεωτικού εμβολιασμού , πλέον με τους συνεχόμενους εκβιασμούς τις απειλές την ήδη υπάρχουσα υγειονομική τρομοκρατία και τέλος την απόλυση.

Θα θέλαμε να είσαστε όλοι μαζί μας στον αγώνα που θα δώσουμε κατά της υποχρεωτικότητας, κατά του διαχωρισμού , κατά της επιβολής, και κατά του σύγχρονου απαρτχάιντ που βιώνουμε καθημερινά.

Ας παλέψουμε για ένα από τα μεγαλύτερα αγαθά του ανθρώπου , τα ατομικά του δικαιώματα που είναι αλληλένδετα με την ελευθερία και τη δημοκρατία που γεννήθηκαν σε αυτόν τον τόπο και ορίζονται μέσα από το ελληνικό Σύνταγμα.

Αν θα περάσει αυτός ο κατάπτυστος και αντισυνταγματικός νόμος το μέλλον όλων μας θα είναι σκοτεινό και δυσοίωνο.

Δε χωράνε πλέον διακρίσεις και διαφορές μεταξύ μας.

Όλοι μαζί ας γίνουμε ένα, ενάντια στην ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ και την επιβολή!

Με εκτίμηση υγειονομικοί υπάλληλοι διασώστες Εκαβ Θεσσαλονίκης – Μακεδονίας.

loading...