Την εκάτσαμε, ο μαζικός “εμβολιασμός” τους το μόνο που θα φτιάξει είναι ανθεκτικές μεταλλάξεις που κανένα “εμβόλιό” τους δεν θα πιάνει….

… και δυστυχώς αυτοί που δεν έκαναν και κανένα “εμβόλιό” τους, θα αρχίσουν να αρρωσταίνουν επίσης βαριά, όπως και αυτοί που έκαναν, η διαφορά είναι όμως, ότι αυτό που λένε ότι το κάνουμε για την ασφάλεια όλων, είναι ψέμα, το κάνουν για να μην έχουμε απολύτως καμία ασφάλεια όλοι, και δυστυχώς επίσης, θα την πληρώσουμε και εμείς που το είδαμε από την αρχή και προσπαθούμε να αποφύγουμε αυτές τις ενέσεις “Ελευθερίας” τους, η Πανδημία δεν τελειώνει, τώρα αρχίζει και θα είναι τρομακτική. Θέλω όλοι να καταλάβουν αυτό το απλό πράγμα, μας ωθούν σε μια αληθινή Πανδημία, μας ωθούν να αρρωστήσουμε και να μην μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό, ούτε με τις ενέσεις τους, ούτε με τα μαντζούνια τους, φέρνουν την καταστροφή. Η κατάσταση δεν είναι υπό έλεγχο και ο λόγος είναι επειδή αυτοί που την ελέγχουν θέλουν να ξεφύγει. Για αυτό πίέζουν όλοι να κάνουν τις ενέσεις, φτιάχνεται αργά αλλά σταθερά ένας οχετός από σούπερ μεταλλάξεις που θα είναι ανθεκτικές στα πάντα. Ο μαζικός εμβολιασμός είναι ο εγκληματίας σε όλη αυτή την υπόθεση.

Οι σούπερ ανθεκτικές μεταλλάξεις που δημιουργούνται όσο συνεχίζει αυτός ο Παγκόσμιος παρανοϊκός εμβολιασμός που δεν είναι εμβόλιο, δεν δίνουν σημασία πόσο προσέχει κάποιος η όχι, είναι σούπερ, έχουν σούπερ δυνάμεις, είναι το απόλυτο όπλο εξολόθρευσης στην δική μας γλώσσα, και στην δική τους, το φυσιολογικό, διότι απλά κάνουν αυτό που κάνουν, δεν το βλέπουν ως κακό η καλό οι μεταλλάξεις.

Έχουν χάσει την μπάλα …

Να δείτε που μετά το φθινόπωρο θα κάνουν 3 κατηγορίες πληθυσμού (αντί για 2 που είναι τώρα), επειδή τα αντισώματα μειώνονται και δεν καλύπτουν αυτούς που (πιέστηκαν) έκαναν εμβόλιο τον Ιούνιο – Ιούλιο (και δεν ξέρουν πώς να το πουν γιατί με τις ανοησίες που είπαν για δήθεν προνόμια, έχουν εκτεθεί)… Όποτε :

Α. Κατηγορία όσοι έχουν κάνει 3η δόση (γιατί έτσι παρατείνουν την προστασία με την 3η δόση τους) !

Β. Κατηγορία όσοι έχουν κάνει τις 2 δόσεις (δηλαδή σημερινοί εμβολιασμένοι που πέφτουν κατηγορία) ο οποίοι θα κυκλοφορούν όπως οι σημερινοί ανεμβολιαστοι, γιατί έχασαν τα αντισώματα και θα είναι πλέον εκτεθειμένοι!!

Γ. Κατηγορία οι ανεμβολιαστοι που θα κυκλοφορούν μόνο για εργασία και γιατρό και αυτό μόνο με rapid tests !!!

Με λίγα λόγια, ελεύθερα θα κυκλοφορούν μόνο όσοι έχουν διαρκείας … εμβολιασμούς ή είναι …VVIP

loading...