Οργή των πολιτών “ρίχνει” την κυβέρνηση… Θα φτάσει η ώρα της δικαιοσύνης;

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021*

Για ανέμους “που έφθασαν μέχρι και 4 μποφόρ”, μίλησε πριν από λίγο στην ενημέρωση που έκανε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, λες και τα 4 μποφόρ είναι “ακραία κατάσταση”!

Η οργή των κατοίκων από τις περιοχές που φλέγονται και ειδικά από τη βόρεια Εύβοια ξεχειλίζει.

Το παρακάτω κείμενο είναι από κάτοικο της βόρειας Εύβοιας στο Facebook:

“Κάψανε ένα νομό με μηδέν μποφόρ! Όχι δεν θα μας βγάλουν άλλο διάγγελμα, εμείς θα το βγάλουμε το διάγγελμα στην Εύβοια”!

Γιώργος Μπλουκίδης, ξενοδόχος από τη Λίμνη Ευβοίας:

“Δεν έχουν σχέδιο επιχειρησιακό. Έχουν μόνο σχέδιο εκκένωσης. Το ξενοδοχείο μου κάηκε ολοσχερώς. Καταστράφηκε. Είναι για κατεδάφιση, είπε με απελπισία, ενώ κατέδειξε την ανυπαρξία σχεδιασμού λέγοντας πως: το επιτελείο που έχει έρθει εδώ, ήρθε με αποστολή να κάψει το νησί και τα έχει καταφέρει μία χαρά. Αυτοί δεν μπορούν να διοικήσουν ούτε αγέλη με λυκόπουλα. Πρέπει να καθαιρεθούν άμεσα. Είναι επικίνδυνοι. Δεν άκουσαν καν τον περιφερειάρχη που ζήτησε να προφυλαχθεί η είσοδος της ρεματιάς για να μην φτάσει η φωτιά στη Λίμνη. Παραμερίστηκε ο δήμαρχος, παραμερίστηκε ο περιφερειάρχης, παραμερίστηκαν όλοι κι ανέλαβαν κάποιοι οι οποίοι γυρνούν με κάτι μπλε φωτάκια γύρω γύρω”!

Οι κάτοικοι πήραν στα χέρια τους την πυρόσβεση:

“Χθες δεν επιχείρησε κανένα μέσο. Από τις ειδήσεις έλεγαν πως επιχειρούν δέκα αεροσκάφη και εμείς βλέπαμε πως δεν επιχειρεί κανένα. Ένα Σινούκ με ένα καλάθι έριχνε ανά δίωρο μία καλαθιά νερό σε ένα μέτωπο 100 χιλιομέτρων”, είπε χαρακτηριστικά.

“Το μόνο που κάνουν είναι να εκκενώνουν, αλλά ό,τι εκκένωσαν κάηκε. Απέκλεισαν τους ρετσινάδες και τους μελισσοκόμους που γνωρίζουν τον τόπο και γνωρίζουν από πού θα μπορούσε να αναχαιτιστεί η φωτιά.

Ήρθαν πυροσβεστικά από αλλού και οι πυροσβέστες δεν είχαν καν πληροφορίες από τους ασυρμάτους για το πού βρίσκονται οι κρουνοί. Τους παίρναμε εμείς με τα μηχανάκια και τους πηγαίναμε στους κρουνούς να γεμίσουν τα πυροσβεστικά τους. Έφτασαν σε σημείο οι άνθρωποι των χωριών να κατεβάζουν με το ζόρι τους οδηγούς των πυροσβεστικών για να αναλάβουν οι ίδιοι την πυρόσβεση.

Είκοσι χιλιάδες υπογραφές θα μαζευτούν για τις αγωγές που θα γίνουν και για τις εισαγγελικές παραγγελίες τις επόμενες ημέρες. Εμείς πλέον θα πούμε τί θα γίνει. Όχι, δεν θα μας βγάλουν άλλο διάγγελμα. Εμείς θα το βγάλουμε το διάγγελμα. Από εδώ, στην Εύβοια!”!

Ναι λοιπόν, έφτασε η ώρα της Δικαιοσύνης! Θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων; Θα δείξει πως δεν αποτελεί ομφάλιο λώρο με την εκάστοτε κυβερνητική Εξουσία;;

Προσεύχομαι για τους Έλληνες…

Έτσι έκλεινε το ηλεκτρονικό μήνυμα φίλου και ο οποίος σκιαγράφησε τέλεια τα γεγονότα…

«Καλημέρα. Είναι πολλαπλά τα οφέλη της κυβέρνησης και της ευρωπαϊκής ελίτ. Το ελληνικό κράτος γεννήθηκε (αναγεννήθηκε) πριν 200 χρόνια από τις στάχτες του, από μια χούφτα ελευθέρων ανθρώπων που ο κόσμος “τους έλεγε τρελούς” κατά την επιστολή του Κολοκοτρώνη.

Αυτό καμία ευρωπαϊκή αριστοκρατία, μοναρχία, ελίτ δεν μπορεί να το δεχτεί και να το καταπιεί. Βάλθηκε λοιπόν να καταστρέψει όλο αυτό μέσω δανείων, χρεών, χούντας, φασισμού και ανοιχτού πολέμου, όλα αυτά τα χρόνια.

Τους ενοχλεί που ο Έλληνας είναι σκληρό καρύδι και επιμένει να θέλει να διαφεντεύει τον τόπο του. Αναγκάστηκε η ελίτ να αναγνωρίζει την πνευματική ανωτερότητα της αρχαιοελληνικής κουλτούρας περί Δημοκρατίας και επιστήμης με ψεύτικα πρόσωπα, όπως δημοκρατική μοναρχία, ιατρική επιστημοσύνη κτλ. Τα τελευταία 20 χρόνια η γενοκτονία κατά των Ελλήνων συντελείται με δανεισμό, μνημόνια, Covid (ιατρική δικτατορία) και οργανωμένο κάψιμο δασών.

Για να δικαιολογηθούν όλα αυτά, οι κυβερνώντες θα φέρουν πράσινη ανάπτυξη με ανεμογεννήτριες, καρπωμένοι μίζες και πληρώνοντας την ευρωπαϊκή ελίτ από τους φόρους του λαού.

Έτσι έγινε και με τις φαρμακευτικές. Είναι ένας αέναος κύκλος οικονομικού, αλλά και θερμού πολέμου επιβολής, οικονομικής αφαίμαξης και πολιτικής μίζας που καταστρέφει τους Έλληνες και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Ο κακός και ο άχρηστος μπορεί να επικρατεί μόνο καταστρέφοντας. Δεν φτάνει το μυαλό του να καταλάβει, πως τελικά, θα καταστραφεί και ο ίδιος.

Συγνώμη που μπέρδεψα πολλά μαζί, αλλά το θέμα είναι πολύπλευρο και κρατάει πολλά χρόνια τώρα. Και για να απαντήσω πιο ειδικά, να ξέρεις ότι από Σεπτέμβρη όλα τα αναπνευστικά προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την έλλειψη οξυγόνου, θα τα φορτώσουν στον Covid, που μεταδίδεται από τους ανεμβολίαστους και δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από το ελειπές προσωπικό στα νοσοκομεία λόγω της άρνησης των υγειονομικών να εμβολιαστούν.

Με τρεις λέξεις, γενοκτονία, μίζα, φασιστική επιβολή. Προσεύχομαι για τους Έλληνες!»!!

Τι ακριβώς γνωρίζει η ΕΥΠ;

Σημαντικές πληροφορίες μου μετέφερε πολύ αξιόπιστη και καλά πληροφορημένη πηγή μου! Που από τα παρακάτω που θα διαβάσετε, αναρωτηθείτε, αν συνδέονται οι πυρκαγιές σε Ελλάδα και Τουρκία!

Ο επικρατέστερος για νέος Πρόεδρος στην Τουρκία είναι ο Μανσούρ Γιαβάς, τωρινός Δήμαρχος της Άγκυρας και τον οποίο τρέμει ο Ερντογάν, που θα οδηγηθεί βιαίως σε εκλογές!

Ο Γιαβάς ξεκίνησε από το κόμμα των “γκρίζων λύκων” και τώρα το παίζει “αριστερός”.

Οι Τούρκοι “πατριώτες” προτιμούν αυτόν και όχι τον Εκρέμ Ιμάμογλου, σημερινό Δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης.

“Σύμμαχος” του Μανσούρ Γιαβάς είναι και ο Αχμέτ Νταβούτογλου, πρώην ΥΠΕΞ, αλλά και Πρωθυπουργός της Τουρκίας. Ο οποίος μέσω του νέου κόμματός του, το “Κόμμα του Μέλλοντος”, καταγγέλλει την “προσωπολατρεία” και μιλάει για την ανάγκη σεβασμού του κράτους δικαίου και της ελευθεροτυπίας, σε έμμεση αναφορά στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και την αυταρχική παρεκτροπή του!

Έτσι, μετά την “πτώση” Ερντογάν, είναι πιθανή η συγκυβέρνηση με ένα νέο κυβερνητικό σχήμα, της συνεργασίας δηλαδή, των “γκρίζων λύκων” (ΜΗP), του κόμματος Νταβούτογλου και αυτού που θα δημιουργήσει ο Μανσούρ Γιαβάς, άσχετα αν σήμερα σκοπίμως δηλώνει ότι είναι Δήμαρχος της Άγκυρας!

Η πηγή μου επίσης, μου είπε, πως υπάρχει κρυφή συνεργασία μεταξύ του CHP και ψηφοφόρων του διαλυθέντος HDP (του Δημοκρατικού Κόμματος των Λαών, το οποίο εκπροσωπούσε κυρίως την κουρδική μειονότητα της Τουρκίας). Το CHP είναι το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα, κεμαλικό και σοσιαλδημοκρατικό!

Είναι το αρχαιότερο πολιτικό κόμμα της Τουρκίας και είναι μέχρι στιγμής η αξιωματική αντιπολίτευση στην τουρκική Εθνοσυνέλευση!

Έτσι έρχονται στο προσκήνιο οι θεωρίες του Νταβούτογλου (στρατηγικού βάθους), εμποτισμένες με τον φανατισμό των “γκρίζων λύκων”!

Άλλη μια σοβαρή πληροφορία της πηγής μου, είναι πως στην Κω, Οθωμανοί δημιουργούν αθόρυβα κοινότητα Γερμανών, Ολλανδών και Άγγλων, που είναι φιλότουρκοι, και οι οποίοι τα καλοκαίρια του ΄20 και του ’21 αγόρασαν και ενοικίασαν εκτάσεις γης, σπίτια και επιχειρήσεις!

Σε αυτούς, στην αυξανόμενη φιλότουρκη κοινότητα Ευρωπαίων, υπάρχουν συνεργαζόμενοι πράκτορες της ΜΙΤ!

Γνωρίζει όλα τα παραπάνω η ΕΥΠ;;

Πέρυσι που είχαμε τον φόβο για πόλεμο με την Τουρκία, δεν είχαμε πυρκαγιές! Φέτος, που δεν μας απασχολεί το θέμα της Τουρκίας, έχουμε πυρκαγιές! Όποιος βρει την σύνδεση των δύο δεν θα είναι διάνοια, αλλά κοινός άνθρωπος, με κοινό νου!!

Μου είπε κορυφαίο πολιτικό πρόσωπο, πως:

«Στρατηγέ ήλθε η ώρα του καθήκοντος»!

Τι και ποιον εννοεί;;

loading...