ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΟΚΟΜΠΛΟΚΟ!!!!! – Ο Κουλης μίλησε για αναδάσωση ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΔΕΝΔΡΑ .. Δηλαδή τι δέντρα είναι αυτά; Γιατί θέλουν να φυτέψουν τα συγκεκριμένα; θα γεμίσουμε τα δάση μας… δέντρα με ΜΠΟΛΙ.

 ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ” ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΔΕΝΔΡΑ”

ΕΝΝΟΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

SOS. ΠΡΟΣΟΧΗ σε όλους όσους υπογράφουν για Avaaz κλπ. Βλέπετε ότι παντού μιλούν για ανεμογεννήτριες και επενδύσεις. ΟΥΤΕ ένας δεν ανέφερε ότι η ΧΟΝΤΡΗ κομπίνα είναι στην ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ. Έκαναν τροποποίηση νόμου αναδάσωσης που γράφουν «δασικά δένδρα ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΑ ΑΥΤΩΝ». Τα υβρίδια αυτά είναι ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΑ δένδρα, όχι γόνοι της ελληνικής φύσης. Όποτε πληρώνονται πνευματικά δικαιώματα σε εταιρείες όπως η B*@yer και η Syn*G*ent@. 

Θα τα χρυσοπληρώσουμε εμείς. Θα τρέξουμε όλοι οι εθελοντές και ο στρατος να τα φυτέψουμε νομίζοντας ότι βοηθάμε. Και θα γεμίσουμε τα δάση μας… δέντρα με ΜΠΟΛΙ.

Κοιτάξτε το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «φύτευση 3 δις δέντρων ως το 2030». 

Ακόμη και ο τρόπος εμφύτευσης είναι πατεντα (άρα πληρωμένος) για να προστατεύσει το υβρίδιο από τον ανταγωνισμό από τη φυσική χλωρίδα κάτω από την καμένη γη. 

Ζούμε τον Πόλεμο των Κλώνων.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΣΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ !

Κ. Σκρέκας: 44 δισ. ευρώ μέχρι το 2030 για την ενεργειακή μετάβαση – Φύτευση 30 εκατ.δένδρων

ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ !!!!! Σάββατο, 05 Ιουνίου 2021 …. ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ !!!

Όπως είπε, σχετικά με την αναδάσωση, «προχωρούμε ένα τεράστιο έργο για την φύτευση 30 εκατομμυρίων δέντρων, κυρίως σε περιαστικές περιοχές και περιαστικά δάση, τα οποία έχουν καταστραφεί κατά το παρελθόν»….. (Και συμπληρώνω ότι και το μέλι που θα παράγεις δε θα μπορείς να το πουλάς αφού θα έχει πνευματικά δικαιώματα από τις εταιρείες αυτές, όπως και οι άνθρωποι σε λίγο….τι μελι θα ειναι αυτο ; απο υβριδικά δέντρα ;;; φρικηηηηη)

Σχετικά με τις λιγνιτικές μονάδες, ο Κώστας Σκρέκας είπε ότι «σύμφωνα με τα σχέδιά μας, όλα τα λιγνιτικά εργοστάσια θα έχουν κλείσει μέχρι το τέλος του 2023, εκτός από ένα, την “Πτολεμαΐδα 5”, που θα μετατραπεί σε εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φυσικό αέριο, το 2025».

ΣΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ … καίνε τα δαση μας για να βαλουν ανεμογεννήτριες και να κάνουν αναδασώσεις με υβριδικά δεντρα  με πνευματικά δικαιώματα σε εταιρείες όπως η B*@yer και η Syn*G*ent@



loading...