ΦΡΙΚΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ


ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ*     

 Σκηνές συγκινησιακής φόρτισης ξαναβιώσαμε στην χθεσινή διαδήλωση στο Σύνταγμα, εμείς οι παλιότεροι αγανακτισμένοι πατριώτες με τα Μνημόνια και πολεμικές εμπειρίες απέκτησαν οι νεότερες γενιές Ελλήνων, που βιώνουν την Χούντα με τα εμβόλια. Απαράλλαχτες, με μεσολάβηση δεκαετίας Κατοχής. 


      Κοινός παρανομαστής όλων οι εναλλασσόμενες προδοτικές Κυβερνήσεις, που ελέγχονται από την εγκληματική οργάνωση της Ελίτ και εκτελούν ως πειθήνια όργανά της τις επιθυμίες της. Τελευταίο πιο αφοσιωμένο πιόνι της, το ζαβόκουλο -αν έχετε ακουστά- που δεν διστάζει να θυσιάζει Ελληνικό λαό και Έθνος, για να γίνει αρεστός στους απάνθρωπους εργοδότες του.    


     Ένας πιστός δήμιος με το προσωνύμιο Πρωθυπουργός, που δεν κρύβει πλέον τις επιδιώξεις του για εξασφάλιση του μισητού τίτλου και της τρισκατάρατης κονόμας. Το αισχρότερο δείγμα πολιτικής αναλγησίας, που θα καταγραφεί στην Ιστορία με το διεφθαρμένο κληρονομικό επίθετό του ως δίδυμο του Εφιάλτη.     


    Μνημόνια τότε εμβόλια τώρα και πάντα θύμα ο πολίτης, που με χειραγώγηση κι απειλές υποκύπτει και γίνεται πειραματόζωο. Εις πείσμα όμως της αναγκαστικής επιβολής των θανατηφόρων σκευασμάτων, ο λαός ξεσηκώθηκε και κατά χιλιάδες κατέκλυσε το Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθεί ενάντια στην αισχρή Χούντα.


    Στην ταινία «πώς να διαλύσεις μια ειρηνική διαδήλωση» γίναμε ξανά αυτόπτες μάρτυρες του ίδιου σεναρίου, με τους ίδιους κομπάρσους στον ρόλο τρομοκράτησης διαδηλωτών. Γνωστό πρόσχημα επέμβασής τους και με πολεμοφόδια ματατζήδων -που για έναν μισθουλάκο γίνονται συνένοχοι στο έγκλημα της εθνικής προδοσίας- οι «τυχαίοι» γνωστοί άγνωστοι αλήτες, που τους προκαλούν με πέτρες και μολότωφ…


     Η αυτόματη επέμβαση της Αστυνομίας –προστάτης του λαού υποτίθεται- αντεπιτίθενται εκτοξεύοντας τόνους νερού με τις Αύρες και εξαπολύοντας εκκωφαντικά χημικά, αποδεικνύει την σχεδιασμένη πλοκή του σεναρίου. Οι πνιγμένοι από τα καπνογόνα διαδηλωτές διαλύθηκαν προς το παρόν και η χορηγούμενη ξενοκίνητη Χούντα υπέγραψε το τέλος της ταινίας συγχρόνως με το επερχόμενο δικό της. Μεγάλος ηττημένος εν τη απουσία του ο υπαίτιος των δεινών ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :