ΝΤΡΟΠΗ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΤΕΣΤ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ-ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ





 Της Λέττας Καλαμαρά*

Η απόφαση της Υπουργού Παιδείας Κεραμέως να επιβαρύνει οικονομικά εκπαιδευτικούς και φοιτητές για τη διενέργεια εργαστηριακού ελέγχου για το COVID-19 δύο φορές εβδομαδιαίως είναι όνειδος και οφείλει να ανακληθεί. 

Το Κράτος της Ελλάδας συλλέγει φόρους από όλους τους Έλληνες και οφείλει να μεριμνά επίσης για όλους τους πολίτες του. Εμβολιασμένους και μη.

Οι εμβολιασμένοι με το φόβο του COVID-19 επέλεξαν τα προϊόντα της BionΤech και λοιπών αγνοώντας τον κίνδυνο βραχυχρόνιων και μακροχρόνιων παρενεργειών που δεν έχουν καν μελετηθεί και το Κράτος μερίμνησε να τους παρέχει δωρεάν τα εμβόλια.

Οι μη εμβολιασμένοι με το φόβο των βραχυχρόνιων και μακροχρόνιων παρενεργειών δεν επέλεξαν τα προϊόντα της BionTech και λοιπών με τον κίνδυνο του CΟVID-19 και το Κράτος της Ελλάδας οφείλει να μεριμνήσει να παρέχει δωρεάν εργαστηριακούς ελέγχους δύο φορές την εβδομάδα. 

Η επιβάρυνση των οικογενειαρχών εκπαιδευτικών που ήδη αμείβονται με μισθούς πείνας και των οικογενειών των φοιτητών είναι αισχρή, κοινωνικά και πολιτικά ανήθικη.

Η διάκριση εις βάρος τους είναι παράνομη σύμφωνα με τη Νομοθεσία της Ε.Ε. και αντισυνταγματική. Η απόφαση της Υπουργού Κεραμέως πλουτίζει τα εργαστήρια ελέγχων εις βάρος των πολιτών.

Η διάκριση εις όφελος των εμβολιασμένων είναι επικίνδυνη τόσο για τη δημοκρατία μας όσο και για την υγεία μας καθώς θα κινούνται χωρίς ελέγχους, ενώ κολλούν και μεταδίδουν τον COVID-19 όπως και οι μη εμβολιασμένοι.

Ο αποτυχημένος και ανίκανος να υπερασπιστεί τις περιουσίες τον Ελλήνων Μητσοτάκης σπεύδει να διασπείρει το διχασμό και την οικονομική εξαθλίωση. Αν επιθυμεί να επιβαρύνει οικονομικά τους Έλληνες οφείλει να παρέχει μισθούς ανάλογους της Ευρώπης και να μη διατηρεί και ως υποθήκη στους Ούννους την Ελλάδα ως Αποικία για 99 χρόνια.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ για μία ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ίσων πολιτών και ευημερίας πριν να είναι αργά. Πριν συνεχίσει το καταστρεπτικό του έργο εις όφελος αποικοιοκρατών και κοτζαμπάσηδων. 

ΝΤΡΟΠΗ Κυριάκο Μητσοτάκη. Είσαι Πρωθυπουργός των Ελλήνων Ελλάδας και όχι αντιπρόσωπος της Ουννίας και των διεφθαρμένων της αποικίας της Ελλάδας. 

ΝΤΡΟΠΗ σου Μητσοτάκη στα αποκαϊδια της Εύβοιας μίλησες για ενότητα και τώρα ΔΙΧΑΖΕΙΣ τους Έλληνες, τους ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙΣ οικονομικά, είσαι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.   

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ για μία ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.

loading...