Από μας εξαρτώνται όλα!!!!

 

Στην επόμενη διαδήλωση να είναι όλη η Ελλάδα έξω από την βουλή και ας φέρουν και μερικούς πυροσβέστες όχι από αυτούς που δίνουν και την ζωή τους για τον κόσμο αλλά μερικούς από εκείνους τους απατεώνες πυροσβέστες που βάζουν τις ψευτο σειρήνες για να πάνε να καταβρεξουν γυναικόπαιδα στο σύνταγμα!!!!!Ντου από παντού πρέπει να γίνει για να φύγουν αυτοί οι απατεώνες και άθεοι από την Ελλάδα μας!!!!!!! Αυτή την στιγμή όχι ότι δεν είχαμε αλλά τώρα είμαστε στο στάδιο που θέλουν οριστικά να μας διαλύσουν σαν έθνος!!! Είμαστε στο στάδιο που δημιουργούν ακόμα και έχθρα ανάμεσα σε μας ανάμεσα στους έλληνες με τους εμβολιασμένους και μη δημιουργώντας ρατσισμό και διχασμό!!! Στην επόμενη διαδήλωση ολη η Ελλάδα στο σύνταγμα όλη η Ελλάδα στους δρόμους!!!! Δεχόμαστε πόλεμο αν το έχετε καταλάβει!!!! Ηρθε η ώρα και για μας! Στην Ευρώπη ήδη ξυπνάνε! Μην περιμένετε να τα δείτε στην τηλεόραση αυτά! Τηλεόραση κλείσιμο!!! Ας ξυπνήσουμε και εμείς να τους πετάξουμε στην κόλαση από κει που προέρχονται!!!

Αυτό πού συζητιέται είναι συνγκηβερνηση, δύο η τριών κομμάτων.

Αυτό, οποία καί νά είναι η σύνθεση , δέν πρέπει νά τό επιτρέψουμε νά συμβεί, διότι, θά έχουμε τά ίδια καί χειρότερα, εφόσον η Βουλή θά είναι πάνω κάτω η ίδια σύνθεση με μικρές διαφορές στα πρόσωπα, οι υπουργοί όμως σημαντικών υπουργείων, όπως,οικονομικών, άμυνας,κτλ θά είναι φυτευτεί από τούς θεσμούς.

Η λύση, εφόσον ο λαός ξυπνήσει , είναι νά πάει νά ψιφήσει χωρίς καμία αποχή και κανένα άκυρο λευκό.ωστε νά μήν μαγειρέψουν το αποτέλεσμα τών ψιφων.

Αυτό θά φέρει εξ απροόπτου τούς θεσμούς (ας τό περιγράψω έτσι) καί θά τούς χαλάσει τα σχέδια.

Εαν δεν γίνει έτσι, τότε η επόμενη κυβέρνηση θά είναι, βασιλευόμενη δημοκρατία, τού Ελλαδισταν.

loading...