«ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ» του παιδιάτρου Ζέρβα, πρώην συμβούλου του υπουργείου Υγείας: ΔΕΝ θα εμβολίαζα το ανήλικο παιδί μου, υπάρχουν παρενέργειες


 




«Οι υγειονομικοί είναι υπό διωγμό, απαράδεκτος ο υποχρεωτικός εμβολιασμός».

Ο Απόστολος Ζέρβας, παιδίατρος και σύμβουλος του πρώην υφυπουργού Υγείας Γ.Κωνσταντόπουλου, μίλησε για τον εμβολιασμό των παιδιών κατά του κορωνοϊού!


Δήλωσε μεταξύ άλλων, μιλώντας σε μέσο ενημέρωσης:


«Υπάρχουν παρενέργειες που δυστυχώς είναι πάρα πολλές. Ένα αθλητής απεβίωσε μετά το εμβόλιο και είναι 23 ετών. Το εμβόλιο είναι σε πειραματικό στάδιο.


Εγώ δεν θα εμβολίαζα το παιδί μου, αν ήταν ανήλικο.


Τα παιδιά είναι υγιείς οργανισμοί και έχουν ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα. Πρέπει να στηρίξουμε τα παιδιά ψυχολογικά. Αυτοί μας ρίχνουν την ψυχολογία κάθε μέρα».


Επίσημα έχουν στείλει έγγραφο και η Pfizer και η Moderna και ενημερώνουν τους γιατρούς ότι παρουσιάζονται ως ανεπιθύμητες ενέργειες και στα παιδιά και στους εφήβους οι μυοκαρδίτιδες και οι περικαρδίτιδες, δεν θα μιλήσω για τις άλλες παρενέργειες, είναι πολλές. Και την αποτελεσματικότητα μας την δίνει το Ισραήλ, μας τη δείχνει η μελέτη από την Οξφόρδη, η οποία λέει πως μετά από 3 μήνες τα αντισώματα αυτών που έχουν εμβολιαστεί πέφτουν κατά 50% και μετά από 6 μήνες ουσιαστικά είναι ευάλωτοι στον κορωνοϊό.


Είναι πολύ νωρίς να βάζουμε τα παιδιά σε υποχρεωτικό εμβολιασμό. Η υποχρεωτικότητα είναι απαράδεκτη.


Όταν δεν υπάρχει συναίνεση βάσει του Συντάγματος, βάσει του κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας, ο οποίος ψηφίστηκε το 2005 επί υπουργίας Νίκου Κακλαμάνη, τον οποίο υπηρετούσα, καθώς ήμουν σύμβουλος στο υπουργείο Υγείας και γνωρίζω πως κινούνται τα νήματα , βάσει της Συνθήκης του Οβιέδο, βάσει του ψηφίσματος 2371 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, βάσει του όρκου του Ιπποκράτη, δεν μπορούμε να κάνουμε καμία πράξη ιατρική χωρίς συναίνεση του ασθενή».


Τέλος έκανε λόγο για «διωγμό των υγειονομικών» και υπογράμμισε: «Αρκετοί συνάδελφοι φοβούνται να εκφέρουν τις προσωπικές τους απόψεις»


Δεν υπάρχουν σχόλια :