ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΩΝ ΜΕΓΑ ΕΣΤΙ και δεν θεραπεύεται με τίποτα….

GEWKWN:

Το χάσμα μεταξύ ημών και των κυβερνώντων και όλων των πολιτικών, μέγα εστί …… Το χάσμα πήρε βάθος άμετρο και έγινε βάραθρο, Βλέπουμε καθημερινά την πραγματικότητα και ο πόνος μας μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, αγωνιώντας για το μέλλον αυτού του τόπου, για το μέλλον των παιδιών μας, και δεν γνωρίζουμε τι θα ξημερώσει για μας αύριο, και αν θα υπάρξει αύριο.

Μην ξεχνάτε τι είπε η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ 10-2-2016: ‘’ Είναι οι ώρες δύσκολες γιατί θ’ αντιληφθείτε, πως μέσα στην πατρίδα σας πρέπει ν’ αντισταθείτε.’’

ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ….. ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΓΚΡΙΖΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ σήμερα ανεβαίνει τον Γολγοθά της, σε λίγο όμως θα σημάνουν χαρμόσυνα της Ανάστασης οι καμπάνες, οι εφιάλτες και οι εισαγόμενοι εχθροί που καταστρέφουν την χώρα του θεού, θα φύγουν, ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ, και η ΕΛΛΑΔΑ θα φορέσει το λαμπρό χιτώνα του νικητή το ένδυμα της …….ΔΟΞΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ

Όλα αυτά τα χρόνια αντέξαμε πολλά και ανεχτήκαμε υπομονετικά την ασέβεια, την προσβολή και την προδοσία, από ανεπαρκείς, ανιστόρητους, άθεους, και αντίχριστους ηγέτες……

Ο Ελληνισμός κουράστηκε πια. Η υπομονή εξαντλήθηκε. Η προσβολή και η χαμένη αξιοπρέπεια του, έβλαψε και τον ίδιο αλλά και την πατρίδα. Τώρα πρέπει να αποκατασταθεί η τιμή του ΕΛΛΗΝΑ.

Είμαστε σε πόλεμο, η μόνη διαφορά με τους άλλους πολέμους είναι ότι αυτός δεν γίνεται με όπλα. Αν γινόταν, θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες να βγούμε νικητές

Ο πόλεμος που δέχεται η Ελλάδα και ο Έλληνας, είναι λυσσαλέος……Σαν τον βάτραχο στο καζάνι… μας ανεβάζουν σιγά-σιγά τη θερμοκρασία μέχρι να μας βράσουν. Και τα καταφέρνουν περίφημα να κάνουν τον Έλληνα ανήμπορο να αντισταθεί. Κι ας έχει το «ΟΧΙ» στο DNA του.

Την ώρα που η Ελλάδα……δέχεται τη μεγαλύτερη πίεση στη σύγχρονη Ιστορία της, η χώρα που για αιώνες έδινε το «φως» αρνείται τις ρίζες της. Γκρεμίζει τους πυλώνες που την κράτησαν όρθια στους αιώνες των αιώνων. Και το κάνει, με τρόπο… επιστημονικό…..Εκπαιδεύοντας τα παιδιά να… ντρέπονται που είναι Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι!

Απαγορεύεται να δηλώνουμε Έλληνες να κάνουμε τον Σταυρό μας και να λέμε το «Πάτερ Ημών».

Απαγορεύεται να τραγουδάμε τον Εθνικό μας ύμνο και να υψώνουμε τη Σημαία… Απαγορεύεται να είσαι Έλληνας, να σκέφτεσαι και να πράττεις ως Έλληνας

ΕΛΛΗΝΑ, αν νιώθεις έστω και στο ελάχιστο έτσι, οφείλεις να αντισταθείς… Και αν όχι για σένα, αντιστάσου για τα παιδιά σου. Αυτά που είναι ο μεγάλος (τους) στόχος.

Αν καθίσεις με τα χέρια σταυρωμένα, πολύ σύντομα θα δεις τα παιδιά σου σκλαβωμένα. Θα δεις τον εαυτό σου να δουλεύει για ένα πιάτο φαΐ, θα δεις την περιουσία σου να παραδίδεται στους ξένους επειδή έτσι το θέλησαν κάποιοι. Θα δεις μια Ελλάδα ανοχύρωτη να σκίζεται σε κομμάτια και να μοιράζεται στους εχθρούς της.

Κι όλα αυτά επειδή δεν αντέδρασες όταν είχες τη δυνατότητα να το κάνεις

Φώναξε το, απαίτησε να το γράψεις παντού, ότι είσαι Έλληνας, ότι πιστεύεις στον Χριστό και είσαι περήφανος για αυτό… Αντιστάσου!

Είναι ένας ακόμη πόλεμος που πρέπει να νικήσουμε. Που θα νικήσουμε… Σαν Έλληνες…….Με την βοήθεια του Χριστού και της Παναγίας.

loading...