ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΤΠ: Εμφάνιση νέων ιών Συνέχιση εμβολιασμών Μέτρα Διατροφής Πληθυσμού – Η ευγονική και το σχέδιο της μείωσης του πληθυσμού

ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ

Για τους επαΐοντες ήταν γνωστό εδώ και 60 χρόνια ότι η χρήση των ορυκτών υδρογονανθράκων ως καύσιμο κίνησης , θέρμανσης, παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, δεν ήταν ότι καλύτερο για τον μέλλον του πλανήτη καθόσον οι υδρογονάνθρακες ήταν και είναι η στρατηγική πρώτη ύλη για την παραγωγή πετροχημικών και όχι μόνο. Ο καθηγητής της Εμπορευματολογία στην ΑΒΣΠ το 1974 μας τόνισε ότι το πετρέλαιο θα πρέπει να παραμείνει στο έδαφος ως συμπαντικό απόθεμα του πλανήτη

Το νέο αστέρι στις αγορές λέγεται ΠΕΤΡΟΧΗΜΙΚΑ

Σχετικά με τα πετροχημικά, δηλαδή τα προϊόντα που παράγονται από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο και που χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων καθημερινής χρήσης, όπως τα πλαστικά, τα λιπάσματα, οι συσκευασίες, τα είδη ένδυσης, οι ψηφιακές συσκευές, ο ιατρικός εξοπλισμός, τα απορρυπαντικά, τα ελαστικά κλπ, αυτά μετατρέπονται σε βασικό πυλώνα της παγκόσμιας ζήτησης πετρελαίου, υποσκελίζοντας τα αεροπλάνα, τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά, σύμφωνα πάντα με σημαντική μελέτη του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας

Τα εργοστάσια παραγωγής πετροχημικών αυξάνονται ενώ η Kίνα καθίσταται ένας πολύ μεγάλος παραγωγός πετροχημικών.

Τα πετροχημικά λοιπόν είναι το αστέρι για τους παραγωγούς πετρελαίου και αναλογούν σε περισσότερο από το ένα τρίτο της αύξησης της παγκόσμιας ζήτησης πετρελαίου, έως το 2030* και σχεδόν στο ήμισυ της αύξησής της, έως το 2050* αφού θα προσθέτουν περίπου 7 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου ημερησίως. Ταυτόχρονα αναμένεται να απορροφούν επιπλέον 56 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου, έως το 2030, καθώς και 83 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα έως το 2050.

*Τα έτη 2030 και 2050 είναι κομβικά για τους σχεδιασμούς της ΝΤΠ, ουδείς πιστεύει ότι έχουν σχέση με το CO2 και με την θερμοκρασία του πλανήτη

5. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

Σύμφωνα με τη Διακυβερνητική Επιτροπή για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC), η παγκόσμια κατανάλωση πετρελαίου και φυσικού αερίου πρέπει να μειωθεί κατά 34,3% και 26,2% αντίστοιχα έως το 2030, καθώς και 83 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα έως το 2050, ώστε να μειώσουμε τις εκπομπές του CO2 και να συγκρατήσουμε την αύξηση της παγκόσμιας θερμοκρασίας κάτω από το ασφαλές όριο του 1,5 βαθμού Κελσίου.

Αυτό συνεπάγετ0, τη βαθμιαία αντικατάσταση του πετρελαίου και του λιγνίτη με την δημιουργία ΑΠΕ (Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας), στην καθιέρωση ορίων κατανάλωσης πετρελαίου και σε περίπτωση υπέρβασης, πληρωμή προστίμων υπό μορφή αγοράς δικαιωμάτων ρύπων ώστε το 2030 να μειώσουμε την θερμοκρασία του πλανήτη κατά 1.5℃ και μέχρι το 2050 κατά 1-2

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ

Κατόπιν Συμφωνίας της Παγκόσμιας Επιτροπής Ενέργειας με τους παραγωγούς πετρελαίου-Υδρογονανθράκων : Οι απαιτήσεις πετρελαίου -υδρογονανθράκων για την παραγωγή πετροχημικών το 2030 και το 2050, θα υποχρεώσει την παγκόσμια κατανάλωση πετρελαίου και φυσικού αερίου για θέρμανση, μεταφορά και κίνηση να μειωθεί κατά 34,3% και 26,2% αντίστοιχα έως το 2030, καθώς και 83 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα υδρογονανθράκων έως το 2050.

Με λίγα λόγια οι καταναλώτριες χώρες υποχρεώθηκαν σε μείωση της κατανάλωσης πετρελαίου και υδρογονανθράκων και την αντικατάσταση αυτών με ενέργεια από Ανανεώσιμες πηγές (ΑΠΕ)

Το Φαινόμενο του Θερμοκηπίουκαι η δαιμονοποιηση του CO2

Το Παραμύθι του Θερμοκηπίου γέννησε την οικολογική πολιτική για να διαφεντεύει τον πλανήτη

Μια ανακριβής άποψη που έγινε και γίνεται προσπάθεια να εξελιχθεί σε «μια νέα θρησκεία» είναι αυτή της κλιματικής αλλαγής που διατυπώθηκε από τους Phil Jones, Michael Mann, Keith Briffa, Kevin Trenberth…

Κατά πάσα πιθανότητα οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ακούσει ποτέ αυτά τα ονόματα. Κι όμως οι «επιστημονικές» τους ανακοινώσεις έχουν αλλάξει τις ζωές όλων μας τα τελευταία χρόνια. Βλέπετε, οι παραπάνω κύριοι είναι κάποιοι από τους «επιφανείς επιστήμονες» που, σε αγαστή συνεργασία με τις κυβερνήσεις και τα διεθνή, ελεγχόμενα ΜΜΕ, μας έχουν πείσει πως η αύξηση της παγκόσμιας θερμοκρασίας είναι πλέον «αδιαμφισβήτητο γεγονός» και ότι οφείλεται στην ανθρώπινη δραστηριότητα.

Φαινόμενο του θερμοκηπίου

Το φαινόμενο του θερμοκηπίου είναι η διαδικασία κατά την οποία η ατμόσφαιρα ενός πλανήτη συγκρατεί θερμότητα και συμβάλλει στην αύξηση της θερμοκρασίας της επιφάνειάς του.

Σύμφωνα με τον μύθο της κλιματικής αλλαγής οι τεράστιες εκπομπές CO2 δημιουργούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου, το οποίο ανέβασε την θερμοκρασία του πλανήτη κατά 2℃ με αποτέλεσμα να έχει αλλάξει το κλίμα και η μέση πλανητική θερμοκρασία ανήλθε στους +15 ℃.

Η ΟΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ

Τα τελευταία χρόνια, ο όρος συνδέεται με την αύξηση της μέσης θερμοκρασίας της επιφάνειας της Γης (παγκόσμια θέρμανση), ενώ θεωρήθηκε από τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Al Gores πως το φαινόμενο έχει ενισχυθεί σημαντικά από ανθρωπογενείς δραστηριότητες.

Ο Σόρος χρηματοδότησε την εκστρατεία του Αλ Γκορ για να προωθήσει την απάτη του φαινόμενου του θερμοκηπίου

Η The Washington Post αναφέρει.«Ο Σόρος χρηματοδότησε την εκστρατεία του Αλ Γκορ για να προωθήσει την απάτη του φαινόμενου του θερμοκηπίου. Ο Γκορ έχασε τον αγώνα του για το Λευκό Οίκο το 2000 αλλά έχει κάνει μια κερδοφόρα δεύτερη καριέρα ως μετεωρολόγος με μια μόνο πρόβλεψη: Κλίμα και καταστροφή του!

Το 2006 δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ του, «Μια Ενοχλητική Αλήθεια», προειδοποίησε με τρομερές για το κλίμα απο εξ αιτίας του ανθρώπινου πολιτισμού!

Σύμφωνα με ένα έγγραφο που δημοσιεύθηκε από την DCLeaks, ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος δωροδοκούσε τον πρώην αντιπρόεδρο Αλ Γκορ με $ 10 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο, για να κατασκευάσει τα δεδομένα σχετικά με την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Ο Gore αφού..τράβηξε $ 30 εκατομμύρια σε διάστημα τριών ετών από το Open Society Institute (OSI) προειδοποίησε ότι οι αυξανόμενες θερμοκρασίες ,το λιώσιμο των παγετώνων και η κατάρρευση ενός μεγάλου στρώματος πάγου στην Ανταρκτική θα μπορούσαν να αυξήσουν τα επίπεδα των ωκεανών από τα 20 πόδια, πλημμυρίζοντας τις παράκτιες πόλεις και προκαλώντας δεκάδες εκατομμύρια κλιματικούς πρόσφυγες.

Στα 10 χρόνια από τότε που έκανε αυτές τις άγριες προβλέψεις, οι κάτοικοι των ακτών παντού εξακολουθούν να έχουν ξηρά πόδια. Η θέρμανση στην Ανταρκτική έληξε περίπου το 1998 και οι θερμοκρασίες πέφτουν από τότε. Μια πρόσφατη δημοσκόπηση της YouGov διαπίστωσε ότι μόνο το 9,2 τοις εκατό των Αμερικανών θεωρεί την υπερθέρμανση του πλανήτη μεγαλύτερη ανησυχία τους. Οι επενδύσεις Σόρος στις δραστηριότητες του Γκορ δεν έχουν πείσει τους περισσότερους Αμερικανούς.

Η ερευνητική ομάδα ProPublica διατηρεί μια βάση δεδομένων που έχει φορολογικές δηλώσεις του..Open Society Institute..από το 2000 έως το 2013 Το Open Society Institute του Σόρος έχει διανείμει περισσότερα από $ 13 δισεκατομμύρια κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών δεκαετιών και δεν χρηματοδοτήσε μόνο την ομάδα του κλίματος του Γκορ για την προώθηση της παγκόσμιας πολιτικής του πλανήτη στις ΗΠΑ, άλλα παρείχε εκατομμύρια δολάρια για να τονώσει και το «κίνημα νεολαίας κλίματος.”

Σύμφωνα με τους ProPublica υπάρχει στρατηγικό σχέδιο από την Nancy Youman του Open Society Institute (OSI) το οποίο προωθούσε το ζήτημα του κλίματος!

Τελικά η Πατρίδα μας μέχρι το 2100 θα πληρώσει 701 δις λόγω της κλιματικής αλλαγή ενώ έδωσε στη Μέρκελ Λιγνίτη 500 δις. Καταστρέφεται το περιβάλλον με τις λεγόμενες ΑΠΕ, οι οποίες στοιχίζουν ακριβά στον Ελληνικό Λαό. Τα Φωτοβολταϊκά όπως έδειξαν οι δορυφόροι, ανεβάζουν την θερμοκρασίας της ατμοσφαίρας ενώ η κατασκευή αιολικών πάρκων αφενός απαιτών σπάνια δομικά υλικά αφετέρου δεν αποτελούν κερδοφόρα επένδυση για τον Λαό, που πληρώνει πιο ακριβά την KWR.

H παραμικρότερη επένδυση απαιτεί “Cost –benefit Analysis.

ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΤΠ

Εμφάνιση νέων ιών

Συνέχιση εμβολιασμών

Μέτρα Διατροφής Πληθυσμού

Εξοικονόμηση πετρελαίου και Υδρογονανθράκων για καύσιμο, κίνηση και θέρμανση με το πρόσχημα ότι το CO2 ζεσταίνει τον πλανήτη

Η ευγονική και το σχέδιο της μείωσης του πληθυσμού

SYNDEMIA το νέο φρούτο της κλιματικής αλλαγής, η οποία αποτελεί την πρωταρχική πρόκληση για την υγεία για τον άνθρωπο, το περιβάλλον και τον πλανήτη μας τον 21ο αιώνα

Αυτή η Επιτροπή για την ΣΥΝΔΗΜΙΑ συνιστά περιεκτικές ενέργειες για την αντιμετώπιση στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Συνδημίας, των τριπλών προκλήσεων της παχυσαρκίας, του υποσιτισμού και της κλιματικής αλλαγής, οι οποίες αλληλεπιδρούν και επηρεάζουν την ανθρώπινη και την πλανητική υγεία, χρειάζονται λύσεις που διαταράσσουν τους κοινούς κοινωνικούς και πολιτικούς τους παράγοντες.

http://vickytoxotis.blogspot.com/2009/03/manhattan.html#ixzz622Jft8ao

Με τους θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

Στέργιος Σμυρλής

loading...