Πολύ δυνατό άρθρο το οποίο εξηγεί εκτενώς, πως ο Υπ. Υγείας της Αγγλίας σκότωσε τους ηλικιωμένους με ένα φάρμακο το Μιντάζολαμ.

Το οποίο χρησιμοποιείται όταν ο ασθενής είναι στα τελευταία του για να ‘απαλύνει’ το πόνο.
Καταρχήν το άρθρο εξηγεί πως από τον Απρίλιο του 2020 μέχρι και τον Ιούνιο πέθαναν 34 χιλιάδες περίπου δήθεν από κοβιντ. Έπειτα κάνει συγκρίσεις με τα 5 προηγούμενα χρόνια και με στοιχεία μας παρουσιάζει πως ούτε τα κρεβάτια των νοσοκομείων ήταν γεμάτα (62% σε σχέση με τα 3 προηγούμενα χρόνια 89-90%) αλλά ούτε και τα κρεβάτια των Εντατικών ήταν γεμάτα αφού μόλις 900 χιλιάδες ήταν στην εντατική σε σχέση με 2 εκατομμύρια τα προηγούμενα χρόνια.
Και τι έκανε ο Ματ Χάνκοκ (Υπ. Υγείας); Έδωσε εντολή να σταματήσουν οι εγχειρήσεις και όλοι όσοι ήταν ήδη στις εντατικές και ήταν κάποιας ηλικίας να μεταφερθούν σε γηροκομεία. Μιλάμε για δολοφόνο πραγματικό! Το πρόσχημα βεβαίως ήταν να αδειάσουν κρεβάτια γιατί δεν τους προλάβαιναν με τον ιό.
Επίσης παρήγγειλε προμήθειες από Γαλλία του Μιντάζολαμ που θα αρκούσαν για 2 χρόνια, γιατί άραγε; Να καταλάβετε πόσο δυνατό είναι αυτό το φάρμακο, στις ΗΠΑ χρησιμοποιείται για τη τέλεση θανατικων ποινών!
Πρώτα δίνουν Μιντάζολαμ στο θανατοποινίτη, πέφτει σε νάρκωση και έπειτα άλλα δύο φάρμακα που θέτουν εκτός λειτουργίας καρδιά και πνεύμονες.
Το φάρμακο είναι τόσο επικίνδυνο που δίνεται μόνο με στενή παρακολούθηση της καρδιάς και του αναπνευστικού. Δηλαδή στο νοσοκομείο από επαγγελματίες και σε μικρές δόσεις (0,25mg). Η οδηγία του Υπ. Υγείας της Αγγλίας έλεγε ξεκινήστε με δοση (1,25mg) και μετά προχωρήστε σε 5-10mg!!! Δολοφόνοι!!
Όπως είναι λογικό πέθαναν περίπου 17χιλιαδες ηλικιωμένοι το διάστημα Απριλίου-Ιουνιου του 2020. Οι μισοί δηλαδή από τους θανάτους από τον δήθεν ιό..
Βάλτε και αυτούς που δεν μπορούσαν να εγχειρηθουν ή να έχουν Ιατρική περίθαλψη αφού τα νοσοκομεία ‘δεν προλάβαιναν’ και καταλαβαίνετε τι παιχνίδι παίχτηκε..
Σαν να μην έφτανε αυτό το ίδιο ‘κόλπο’ συνεχίστηκε το Νοέμβριο με αυτούς που έχουν διανοητικά προβλήματα ή ήταν ανάπηροι. Γιατί; Γιατί δεν μπορούσαν να αντιδράσουν.
Έχουμε να κάνουμε με στυγνούς δολοφόνους που στον επόμενο στόχο έχουν τα παιδιά μας..
ΤΟ ΑΡΘΡΟ:
https://dailyexpose.co.uk/…/stay-at-home-protect-the…/

loading...