Χαρδαλιάς: “Πυροσβέστης” και “γιατρός”…

Την Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021 διάβασα στην διαδικτυακή πλατφόρμα https://www.newsbeast.gr/ τα παρακάτω:

«“Καμπανάκι” από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας!

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, έκανε λόγο για άμεσο κίνδυνο 18 περιοχών της Αττικής, οι οποίες μπορούν σε περίπτωση φωτιάς να μετατραπούν σε νέο Μάτι.

Σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά έχουν γίνει ήδη μελέτες για τις εν λόγω περιοχές και τις επόμενες έξι ημέρες ειδικά συνεργεία θα αναλάβουν την υλοποίηση κρίσιμων έργων αντιπυρικής θωράκισής τους προκειμένου να αποτραπεί νέα τραγωδία.

Η Ιπποκράτειος Πολιτεία θα είναι μία από τις περιοχές που θα γίνουν άμεσα οι ενέργειες, ενώ στις 18 περιοχές συγκαταλέγονται το Πόρτο Γερμενό και ο Σχοινιάς.

“Το πρόβλημα όλων αυτών των περιοχών υπάρχει εδώ και δεκαετίες αλλά κανείς δεν έκανε τίποτα. Εμείς αναλάβαμε και αυτή την ευθύνη για την προστασία της ανθρώπινης ζωής. Κηρύξαμε και τις 18 περιοχές ως άμεσου κινδύνου για να δώσουμε την δυνατότητα στους αυτοδιοικητικούς να καθαρίσουν και να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες. Εμείς από την πλευρά μας ολοκληρώσαμε εντός 30 ημερών, μελέτες, διαπραγματεύσεις κ.α. και προχωρήσαμε σε 18 επιχειρήσεις αντιπυρικής θωράκισης. Οι επιχειρήσεις αυτές είναι σε εξέλιξη.

Εντός 6 ημερών θα δείτε συνεργεία στις 18 περιοχές. Βάζουμε 18 δεξαμενές, δρόμους διαφυγής. Την άλλη εβδομάδα ανοίγεται ο δρόμος στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. Όλοι ξέρουν εδώ και χρόνια το πρόβλημα αλλά κανείς δεν έκανε τίποτα. Με την ίδια διαδικασία την άλλη εβδομάδα θα προχωρήσουμε στην υλοποίηση του σχεδίου για το Σέιχ Σου.

Μιλάμε για θέματα που η ΓΓ πολιτικής προστασίας δεν έχει αρμοδιότητα αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε. Παίρνουνε την ευθύνη γιατί ήρθε η ώρα ο καθένας από εμάς να μην κρυφτεί πίσω από τις αρμοδιότητες του αλλά να συνεργαστούμε όλοι μαζί”, τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς σύμφωνα με το ΣΚΑΪ.»!

Από τότε έχουν περάσει κοντά δυο μήνες και η Ελλάδα καθημερινά καίγεται! Τι έγινε κύριε Χαρδαλιά; Μείναμε πάλι στις μελέτες; Πού είναι η αντιπυρική θωράκιση; Αλλά τους άνδρες της Πυροσβεστικής που δεν ήθελαν να εμβολιαστούν τους αποσπάσατε αλλού!

Το ξέρετε βέβαια ότι είστε χειρότεροι από τους προηγούμενους αλλά δεν το μαρτυράτε! Και κάτι ακόμη! Κάποιους αυτοδιοικητικούς πού παράκουσαν τις εντολές σας θα τους στείλετε στον Εισαγγελέα;

Αλλά ξέχασα! Αυτοί είναι σώμα από το σώμα σας! Τι κι αν καταστράφηκαν πάλι περιουσίες! Από την στιγμή που δεν είχαμε ανθρώπινα θύματα είστε ευτυχισμένοι! Ποιος όμως μας εξασφαλίζει για το αύριο, αφού το κύριο μέλημα της κυβέρνησης είναι το κυνήγι μαγισσών, δηλαδή οι ανεμβολίαστοι!!

Στέφανος Μάνος: Ο Μητσοτάκης είναι κάποιος που παριστάνει τον πρόεδρο…

Επίσης στο https://www.newsbreak.gr/ διαβάζουμε:

Όσα δεν τολμάει να πει η αξιωματική αντιπολίτευση, τα είπε χωρίς περιστροφές ο Στέφανος Μάνος. Ποιος; Ο Στέφανος Μάνος! Ο μεγαλύτερος υποστηρικτής – προεκλογικά – του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Όταν λοιπόν ο Στέφανος Μάνος, ο εμβληματικός Έλληνας νεοφιλελεύθερος πολιτικός φτάνει στο σημείο να χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως “κάποιον που παριστάνει τον πρόεδρο”, ενώ συμπεριφέρεται ως υφυπουργός του υπουργού του, τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Διότι τέτοια επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό δεν έχει κάνει ούτε ο Παύλος Πολάκης στα χειρότερα του.

Και όμως, ο Στέφανος Μάνος έθεσε τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων, μιλώντας με ονόματα και καταγγέλλοντας συγκεκριμένες καταστάσεις. Αποκάλυψε για παράδειγμα τον ρόλο Γεραπετρίτη – Σκέρτσου εντός του Μεγάρου Μαξίμου, οι οποίοι όχι μόνο έχουν καπελώσει τον πρωθυπουργό, αλλά έχουν δημιουργήσει δύο διαφορετικά κέντρα εξουσίας από τα οποία εξαρτάται το σύνολο του υπουργικού συμβουλίου! Με απλά λόγια, σύμφωνα με τον Στέφανο Μάνο κι αυτά που είπε σε συνέντευξή του στο iefimerida.gr και την δημοσιογράφο Κατερίνα Ανέστη, ουδείς υπουργός πράττει, εάν δεν έχει την έγκριση ενός εκ των δύο κέντρων εντός του Μεγάρου!

Χαρακτηρίζει τον Άδωνι Γεωργιάδη ως τον πλέον αποτυχημένο υπουργό, ο οποίος βρίσκεται συνεχώς στα κανάλια ενώ δεν κάνει τίποτα για το χαρτοφυλάκιο του.

Θεωρεί τον Νίκο Δένδια ως εξαιρετικά επιτυχημένο υπουργό, που όμως κάποιοι προσπαθούν να αποδομήσουν (σ.σ. ποιοι;;;), μέσα από την κυβέρνηση!

Επιτίθεται με σφοδρότητα στην υπουργό πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ειδικά για το θέμα των αρχαίων στον σταθμό Βενιζέλου.

Το κυριότερο; Βλέπει αναπόφευκτη την χρεοκοπία της Ελλάδος, με κύρια ευθύνη της κυβέρνησης η οποία έχει απογειώσει το δημόσιο χρέος στο ιλιγγιώδες επίπεδο του 215%! Και το λέει ποιος; Ο άνθρωπος που έβλεπε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τον Μεσσία της οικονομίας και της ελεύθερης αγοράς!

Να σημειωθεί ότι ο Στέφανος Μάνος είχε εξαπολύσει φοβερή επίθεση κατά του πρωθυπουργού και για τους νεκρούς από τον κορωνοϊό. Απαιτώντας προσωπικά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πει την αλήθεια!

Με ένα άρθρο – κόλαφο σε καθημερινή, φιλοκυβερνητική εφημερίδα ο Στέφανος Μάνος, ζητούσε από την κυβέρνηση αλλά και από τα ΜΜΕ την “αλήθεια” για τους θανάτους από κορωνοϊό στην Ελλάδα.

“Πες μας την αλήθεια. Όχι μια φορά, αλλά κάθε μέρα. Γιατί πεθαίνουν 15 φορές περισσότεροι εδώ από ό,τι στην Αγγλία και τη Δανία και τι πρόκειται να κάνεις για να περιορίσεις το κακό”, ζητούσε από τον πρωθυπουργό. Σήμερα, εκτός από την υγειονομική κατάρρευση, μιλά ευθέως και για την οικονομική. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η παρέμβαση…

Ελπιδοφόρος μόνο κατ΄ όνομα…

O Ελπιδοφόρος (μόνο κατ΄ όνομα) και κατά κόσμο Ιωάννης Λαμπριανίδης είναι ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής. Πιστό τέκνο του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου! Ο οποίος δήλωσε αναφορικά με την Θεία Μετάληψη, πως διαθέτει ξεχωριστή λαβίδα για τον κάθε πιστό!

Άρα ο Ελπιδοφόρος δεν πιστεύει στη δύναμη της Θείας Κοινωνίας, δηλαδή στη μεταφορά στο σώμα των πιστών των τίμιων δώρων του Χριστού μας!

Αφού με την ίδια λαβίδα μπορεί ο πιστός να προσβληθεί από ασθένεια!

Αυτός όμως ο αθεόφοβος και ασεβής κληρικός προαλείφεται για Οικουμενικός Πατριάρχης!

Αυτό θα γίνει όταν ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα επισκεφτεί τις ΗΠΑ και θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν!

Όπου κακές γλώσσες μου λένε, πως τότε θα μαγειρευτεί το “κράτος του Αιγαίου” με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη, και με το Πατριαρχείο σε ρόλο επιπέδου Βατικανού! Στο πλαίσιο των νέων εξελίξεων που προωθούνται για τα Βαλκάνια!

Με αλλαγές συνόρων, εφαρμόζοντας το σχέδιο Κίσινγκερ!

Εκτός αν δεν προλάβουν! Γιατί όπως λέγω συνέχεια οι εξελίξεις είναι ραγδαίες!

Ωστόσο θυμηθείτε τι έλεγε ο Πατρο-Κοσμάς ο Αιτωλός: Δεν θα προλάβουν να μας “σφραγίσουν”!

Όπως έλεγε επίσης: Κληρικοί θα γίνουν οι ασεβέστεροι όλων!

Όπως επίσης έλεγε: Τον Πάπα να καταράσθε γιατί αυτός θα είναι η αιτία του κακού!

Έτσι πιστεύω αντιλαμβάνεσθε, ότι ζούμε τους έσχατους καιρούς! Ή όχι;;

loading...