Πολιτική επανάκαμψη της νεοταξίτισας Νίκης Τζαβέλα…Οι Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι ίσως οι χειρότεροι υπουργοί της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Ωστόσο υπάρχουν πάντοτε εκείνοι οι καλοθελητές, οι οποίοι βάζουν πλάτη στους κολλητούς τους της ΝΤΠ και βέβαια για να “υποδείξουν” στον Πρωθυπουργό πως είναι και αυτοί εκεί, προσμένοντας το κάλεσμά του για την περαιτέρω διεύρυνση της Παγκοσμιοποίησης!

Ένα τέτοιο πολιτικό πρόσωπο είναι και η πρώην Ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ και ακολούθως Βουλευτής της ΝΔ Νίκη Τζαβέλα!

Η οποία άνοιξε διάλογο στο twitter με το δημοσιογράφο Σεραφείμ Κοτρώτσο, για το αν πρέπει να παραιτηθεί ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης!

Έτσι στο ερώτημα (10 Αυγούστου) του Σεραφείμ Κοτρώτσου:

«Άρα τείνεις προς παραίτηση Χρυσοχοΐδη, Νίκη; Εάν ορθώς καταλαβαίνω. Συμφωνώ πως είναι δύσκολο να “καεί” ο Χαρδαλιάς»!

Και η απάντηση της Νίκης Τζαβέλα:

«Αντιθέτως. Το ίδιο πιστεύω για τον Χρυσοχοΐδη. Θα πρέπει να είναι ο μόνιμος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Έχει γράψει, και γράφει, ιστορία εκεί. Ο αριθμός κ η ένταση των πυρκαγιών, ΔΕΝ υπαγορεύουν ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ. ΑΝ πρέπει να γίνει για εκτόνωση ...άλλη ιστορία.»!

Ωστόσο δείτε τι ακριβώς έγραφα για τις σχέσεις Τζαβέλα – Μητσοτάκη στην στήλη μου “Κόκκινο Πιπέρι” την Τρίτη 16 Απριλίου 2019:

«Όποιος τελικά υπονομεύει την Ελλάδα διεθνώς, έχει θέση στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη! Ναι πολύ καλά ακούσατε! Τρανταχτό παράδειγμα η Νίκη Τζαβέλα! Η πρώην ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ, η οποία επανέκαμψε επί Αντώνη Σαμαρά στη ΝΔ και θα διεκδικήσει εκ νέου την είσοδό της στην ευρωβουλή! Αυτήν την φορά όμως διά μέσω της ψήφου των Ελλήνων πολιτών!

Κι όπως έγραφα από το 2011:

“Η εν λόγω κυρία υπήρξε π. Βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ, αντιπρόεδρος της Intracom, αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Κόκκαλη, διευθύντρια της διεθνούς ανάπτυξης του ΑΝΤ1 για τα Βαλκάνια και σύμβουλος του Μ. Κυριακού στον ΑΝΤ1, συνεργάτης της οικογένειας Λάτση, σύμβουλος του επιχειρηματία Ε. Μυτιληναίου. Δηλαδή, όπως όλοι καταλαβαίνουμε, η Νίκη Τζαβέλα ήταν εκείνο το αξιόπιστο πρόσωπο του επιχειρηματικού κεφαλαίου των εργολάβων Δημοσίων έργων και “διαμορφωτών” της κοινής γνώμης της Πατρίδος μας. Η Νίκη Τζαβέλα κατά τη διάρκεια της πενταετούς θητείας της στην ευρωβουλή (2009-2014), ουδέποτε διατύπωσε έστω και μία πολιτική πρόταση. Ουδέποτε στήριξε τα συμφέροντα της Πατρίδος μας παρεμβαίνοντας σε κακόβουλες αναφορές ξένων ευρωβουλευτών. Αναφορές από γνωστούς κύκλους των Βρυξελών και του Βερολίνου που έπλητταν την Εθνική αξιοπρέπεια της Πατρίδος μας. Αντιθέτως, παρενέβη επανειλημμένως υπέρ της ΕΕ. Όπως για παράδειγμα όταν ξεστόμισε το ταπεινωτικό για την Ελλάδα μας: “Τουλάχιστον η Ελλάδα εάν καεί, να καεί για να υπάρξει μια συνοχή και μια πραγματική ενωμένη Ευρώπη”»!

Ναι γι΄ αυτήν ζητάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη στήριξη από τους ψηφοφόρους της ΝΔ! Την Νίκη Τζαβέλα ζητάει να στείλει στο ευρωκοινοβούλιο! Την αντιπρόεδρο της Intracom και του Σωκράτη Κόκκαλη, που ο Πέτρος Κόκκαλης θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ! Για να συνεταιριστούν στην ΕΕ για το “καλό” της Ελλάδος μας! Που κατά το παρελθόν, η Νίκη Τζαβέλα εξύμνησε ακόμη και τον εθνικό ολετήρα Κώστα Σημίτη, αποκαλώντας τον ως τον πιο χρήσιμο πολιτικό… Γι΄ αυτό μαύρο στους Μαυρογιαλούρους! Μαύρο στη Νίκη Τζαβέλα…»!

Σε προσεχές άρθρο μου θα προσπαθήσω να “κάψω” την πολιτική επαναδραστηριοποίηση της Νίκης Τζαβέλα, που είμαι σίγουρος πως ενισχύει ο Άδωνις Γεωργιάδης! Αλλά περισσότερα, προσεχώς!!


Ένας τρομοκρατημένος Πρωθυπουργός…

Ένας τρομοκρατημένος Πρωθυπουργός από τις οργισμένες αντιδράσεις του ελληνικού λαού για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, είπε στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης 12 Αυγούστου 2021:

«Έπεσε ο ρυθμός των εμβολιασμών μέσα στο καλοκαίρι, που βρίσκεται σε εξέλιξη. Μάλιστα, δεν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης να επεκτείνει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Δεν πρόκειται να πάμε σε lockdown. Πιο αναλυτικά:

«Δεν είναι στις προθέσεις μας να επεκτείνουμε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας ότι θα πρέπει να υποβάλλονται σε τεστ για να προσέρχονται στην εργασία τους και αυτό είναι κόστος σε χρήμα και σε χρόνο. Δεν θα πάμε σε νέο lockdown, θα επιστρέψουν όλοι από τις διακοπές, τους παρακαλώ να κάνουν τεστ και ζητώ από τους νέους να μην έρθουν πριν σε επαφή με την οικογένειά τους αν είναι ανεμβολίαστοι. Μετά τις 20 Αυγούστου, οπότε και οι περισσότεροι πολίτες θα έχουν επιστρέψει από τις καλοκαιριές διακοπές, θα γίνει νέα προσπάθεια για να πειστούν όσοι παραμένουν καχύποπτοι.

Έχουν πέσει σημαντικά οι ρυθμοί των εμβολιασμών και αυτό έχει επιπτώσεις και ως προς τις νοσηλείες, τις διασωληνώσεις και τους θανάτους. Αν εμβολιαστείς η πιθανότητα να νοσήσεις βαριά και να πεθάνεις είναι ελάχιστη. Από τις 20 Αυγούστου και μετά θα πρέπει να κάνουμε μία νέα προσπάθεια για να πείσουμε. Δεν ξέρω πλέον τι άλλο μπορούμε να κάνουμε για να πειστούν οι καχύποπτοι.

Θα χρησιμοποιήσουμε μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας για να μπορέσουμε να ενθαρρύνουμε να εμβολιαστούν. Κάποια δείγματα γραφής τα έχουμε δώσει… μην περιμένετε ουσιαστική διαφοροποίηση»! (η ενημέρωση από την διαδικτυακή πλατφόρμα https://www.newsbeast.gr/)!!Ανάκληση Ιατρικής μάσκας προσώπου, 3ών στρώσεων…Type II, εμποτισμένη με οξείδιο χαλκού, 50τμχ, κατασκευαστής η εταιρεία LARISA FACE COVER AE!

Και όπως καταγγέλλει το ΑΚΚΕΛ με ΔΤ στις 5/8 και όπως είχε γραφτεί στα ΜΜΕ στα τέλη Απριλίου 2020:

«Στη Λάρισα αναμένεται να βρεθεί μετά τις 4 Μαΐου κι αφού λήξουν οι περιορισμοί μετακινήσεων σε εθνικό επίπεδο, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να επισκεφθεί τη μονάδα παραγωγής πιστοποιημένων μασκών προσώπου που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της “Lariplast”, ώστε να στείλει ένα μήνυμα στήριξης της υγιούς επιχειρηματικότητας και να επιβραβεύσει τη λαρισινή προσπάθεια των κ. Νταβέλη, Τσερέπα, οι οποίοι με συντονισμένες προσπάθειες κατάφεραν να δώσουν λύση στο πρόβλημα της έλλειψης υγειονομικών μασκών στη χώρα μας με το εργοστάσιο που έστησαν σε χρόνο ρεκόρ.

Αυτό το ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη (διήρκεσε 45 λεπτά) και στην οποία συμμετείχαν εκτός του ιδίου, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο υφυπουργός Νίκος Παπαθανάσης, ο γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών Γρηγόρης Δημητριάδης, οι εκπρόσωποι της λαρισινής εταιρείας “Larissa face Cover” κ. Αχιλλέας Νταβέλης, Γιάννης Τσερέπας και ο πρόεδρος των “Πλαστικών Θράκης” Νίκος Χαλιουρής»!

Προσωπικά ο ίδιος – αναφέρει στο ΔΤ το ΑΚΚΕΛ - ο Μητσοτάκης πήγε στην εταιρεία για να δώσει στίγμα προσωπικής και κομματικής στήριξης. Ίσως γι΄ αυτό μάλιστα γκαντέμιασε τους ανθρώπους και απαγορεύτηκε η διάθεση των μασκών… λόγω οξειδίου χαλκού που προκαλεί κινδύνους για την υγεία και το περιβάλλον. ΠΟΣΟΙ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΒΛΑΒΕΣ ΥΓΕΙΑΣ και πόση περιβαλλοντική καταστροφή έγινε από την εμμονή του Μητσοτακέικου και των συμμοριών γύρω του για υποχρεωτική χρήση μάσκας ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ;

Κύριοι εισαγγελείς, αναμένουμε. Το οικονομικό κίνητρο ήταν τεράστιο και όπως εκτεταμένα αναφέρθηκε προσωπικά για τον Μητσοτάκη, ενώ δεν υπήρξε επιστημονική τεκμηρίωση για τη χρήση των μασκών ( φιμώθηκαν όλοι οι … αντιφρονούντες επιστήμονες και έκαναν παιχνίδι οι κομματικοί πλασιέδες), αντίθετα υπήρξε ευρύτατη επιστημονική τεκμηρίωση για τη μη αναγκαιότητα και για την επικινδυνότητα της χρήσης μάσκας από υγιείς ανθρώπους. Στην περίπτωση τώρα της απαγόρευσης αποδεικνύεται επιπλέον κίνδυνος από χαλκό, κλείνει το ΔΤ του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδος!!Δεν υπάρχουν σχόλια :