Αυτά δεν θα σου τα πει κανείς,,,,, ούτε ο Κούλης,,,, ούτε το ΣΚΑΙ,,,, ΑΥΤΆ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΑΣ,,, Σας τα λέγαμε,,,,,, δεν ακούγατε,,,,Στις ΗΠΑ, το Ανώτατο Δικαστήριο έχει αποφανθεί ότι οι εμβολιασμένοι άνθρωποι παγκοσμίως είναι προϊόντα, κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας! Προϊόντα, σύμφωνα με τη νομοθεσία των ΗΠΑ, όχι πλέον ανθρώπινα!
Μέσω ενός τροποποιημένου εμβολιασμού DNA ή RNA, του εμβολιασμού mRNA, το άτομο παύει να είναι άνθρωπος και γίνεται ο ΚΑΤΟΧΟΣ του κατόχου της τροποποιημένης ευρεσιτεχνίας εμβολιασμού GEN,
επειδή έχουν το δικό τους γονιδίωμα και δεν είναι πλέον «ανθρώπινοι» (χωρίς φυσικά άτομα), αλλά «trans-human», έτσι μια κατηγορία που δεν υπάρχει στα Ανθρώπινα Δικαιώματα.
Η ποιότητα ενός φυσικού προσώπου και όλα τα συγγενικά δικαιώματα χάνονται.
Αυτό ισχύει παγκοσμίως και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας υπόκεινται στη νομοθεσία των ΗΠΑ.
Από το 2013, όλα τα άτομα που εμβολιάστηκαν με τροποποιημένα με GM τροποποιημένα mRNA είναι νόμιμα trans-human και νομικά αναγνωρίζονται ως trans-human και δεν απολαμβάνουν ανθρώπινα ή άλλα δικαιώματα κράτους, και αυτό ισχύει παγκοσμίως.
επειδή τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίας GEN-POINT υπάγονται στη δικαιοδοσία και τη νομοθεσία των ΗΠΑ, όπου εγγράφηκαν.
ΠΗΓΗ της απόφασης του ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ των ΗΠΑ
PDF ΕΔΩ
https://www.supremecourt.gov/opinions/12pdf/12-398_1b7d.pdf
.

Δεν υπάρχουν σχόλια :