ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ…. ΡΕ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΕ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ; ; ;Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΒΡΩΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΟΜΑΧΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ….

ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ “ΧΕΣΤΗΚ@ΜΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ” ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ! ! !

Η φωτιά που ξεκίνησε στη Βαρυμπόμπη έχει κάψει ήδη τον οικισμό της Βαρυμπόμπης και καίει αυτή τη στιγμή τις Αδάμες, ενώ έχουν εκκενωθεί οι Θρακομακεδόνες και το Ολυμπιακό Χωριό.

Η αντιμετώπιση της πύρινης λαίλαπας είναι μέχρι στιγμής αναποτελεσματική με τους κατοίκους να φωνάζουν για την απουσία ικανών εναέριων και επίγειων πυροσβεστικών δυνάμεων.  

Δεν υπάρχουν ισχυροί άνεμοι αλλά η φωτιά έχει λάβει ασύλληπτες διαστάσεις καθώς δεν βρήκε πουθενά “αντίσταση” και αποτελεσματική αντιμετώπιση

Οι κάτοικοι των περιοχών είναι έξαλλοι με την κυβέρνηση και την πυροσβεστική, καθώς δεν υπάρχουν εναέρια μέσα.

«Αφήσανε τη φωτιά ανεξέλεγκτη επί μία ώρα δεν υπήρχε τίποτα, μετά απο 1 ώρα στείλανε ένα αεροπλάνο και ένα ελικόπτερο. Χωρίς άνεμο», κατήγγειλε κάτοικος.

Οργισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι ενημερώθηκαν να εγκαταλείψουν την περιοχή μετά τις απεγνωσμένες εκκλήσεις του Δημάρχου Αχαρνών έκαναν παρέμβαση στη ζωντανή σύνδεση της ΕΡΤ.

«Είναι απαράδεκτοι! Καίγονται σπίτια!» δήλωσαν δύο κάτοικοι που περνούσαν από το σημείο.

«Καιγόμαστε αβοήθητοι, μας στέλνουν ελάχιστα εναέρια μέσα τι πρέπει να γίνει να φτάσει η πυρκαγιά μέχρι την Ομόνοια;» είπε απελπισμένος ο Αντιδήμαρχος Αχαρνών Μ. Βρεττός, ο οποίος δήλωσε πως έχει καεί σχεδόν ολόκληρη η Βαρυμπόμπη.

Ο λόγος που δεν υπάρχουν Canadair είναι διότι αυτά έχουν μεταφερθεί στην Σκύρο! Και κάθε φορά πρέπει να πηγαίνουν μέχρι εκεί για ανεφοδιασμό καυσίμων!

Ουδείς μπορεί να διανοηθεί τι θα γίνει το βράδυ όταν οι λιγοστές έστω πτήσεις των πυροσβεστικών αεροσκαφών θα σταματήσουν.

Η κρατική μηχανή απούσα. 

Μόνο μια χούφτα ΗΡΩΕΣ πυροσβέστες προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα μιας αισχρής και άχρηστης Κυβέρνησης που υπάρχει μόνο και μόνο για να νομοθετεί υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού και να απειλεί καθημερινά μαζί με τα ερπετοειδή φερέφωνά της για τα οφέλη που έχει το μπόλι και πόσο άσχημα θα περάσουν όσοι δεν εμβολιάζονται. 

Αυτή η χουντική Κυβέρνηση οφείλει να παραιτηθεί σήμερα. 

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Καταντήσαμε Τουρκία παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι πολύ περισσότερο εξοπλισμένη σε υλικό και έμψυχο δυναμικό από τους Μογγόλους. 

Κυβέρνηση εμβολίων και “χεστήκαμε πατόκορφα” για όλα τα άλλα. Την προστασία της ζωής των πολιτών και των περιουσιών τους…


β. τεζάρης

϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών !  

Δεν υπάρχουν σχόλια :