ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ: ΕΝΑ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

 




Της Λέττας Καλαμαρά*

Το σημερινό δράμα της Βαρυπόμπης στην πρωτεύουσα της Ελλάδας απέδειξε την ανικανότητα και της σημερινής Κυβέρνησης, σε συνέχεια πολλών άλλων που ζημίωσαν τη χώρα.

Ένα Κράτος-αποικία που στηρίζεται στο λάδωμα της κρατικής μηχανής και της επιχειρηματικής δραστηριότητας μέσω της Ε.Ε. και του Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος κυρίως και με επιλογή του, με Πρωθυπουργούς και κρατικούς υπαλλήλους που ενδιαφέρονται αποκλειστικά για το πώς θα ικανοποιήσουν τους αποικιοκράτες για να διατηρήσουν τη θέση τους και το ατομικό και οικογενειακό συμφέρον τους, ένα τέτοιο κράτος αποικία δεν μπορεί να έχει καμία άλλη τύχη από τη σημερινή.

Τι Τσίπρας, τι Μητσοτάκης η Αττική καίγεται από την ανικανότητά τους  και οι Έλληνες βασανίζονται ως σύγχρονοι δούλοι. Ό,τι εφήμερο αποκτούν από τα τυχερά, βουλιάζει, καίγεται και εξαφανίζεται μέσα σε έναν κρατικό οχετό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο τύραννος που καταπατεί Σύνταγμα και Νομοθεσία της Ε.Ε. απροκάλυπτα όφειλε να έχει παραιτηθεί από καιρό. Δεν έχει το λαϊκό έρεισμα να κυβερνά. Καταστρέφει συνεχώς από το 2019 την οικονομία, την κοινωνία, την Ελλάδα, όπως αποδεικνύουν τα οικονομικά στοιχεία της χώρας.

Στηρίζεται σε μία ελίτ διαφθοράς που αναδεικνύει επιχειρηματίες εκείνους που κατάκλεψαν τον λαό πριν από χρόνια και δεν τιμωρήθηκαν από μία τυφλή Δικαιοσύνη ενάντια στο κοινό περί δικαίου αίσθημα. Συμμέτοχος στο έκτρωμα της απονομής δικαιοσύνης και η σημερινή εξοχοτάτη διορισμένη ΠτΔ.

Η Ελλάδα θα καίγεται και θα ξανακαίγεται με όλους τους Πρωθυπουργούς, αρίστους του Harvard  αλλά και όχι μόνο όσο το Κράτος μας παραμένει διεφθαρμένο και ανίκανο να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Μέχρι να διαλυθεί ή μέχρι να αναγεννηθεί με έναν πραγματικό ηγέτη Έλληνα Πρωθυπουργό στην κεφαλή του.

Όσο κρύβουμε το κεφάλι στην άμμο και δεν επιλέγουμε πολιτικές λύσεις πέρα από τους διαχειριστές μιας διεφθαρμένης εξουσίας δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε μια καλύτερη Νέα Ελλάδα.   

Μέχρι τότε ας αρχίσουν οι χοροί να μοιρολογούν και ας αναλάβουν την ενημέρωση οι εντεταλμένοι και διαπιστευμένοι.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΜΕΣΑ

loading...