Γιώργος Τράγκας: «Με οδηγίες του Βερολίνου ο Κ.Μητσοτάκης ετοιμάζεται να εγκαταστήσει χιλιάδες Αφγανούς»

 Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο Αφγανιστάν από την εισβολή των Ταλιμπάν στην Καμπούλ, εκατομμύρια Αφγανοί εγκατέλειψαν τη χώρα τους με κατεύθυνση τις Ευρωπαϊκές χώρες.  Άραγε η Ελλάδα συγκαταλέγεται μέσα σε αυτές;  Η πολιτική συμπεριφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη δείχνει πως θα ακολουθήσει κάποια καθοδήγηση…

Τρία εκατομμύρια Αφγανοί, ένα πελώριο μεταναστευτικό κύμα θα χτυπήσει τις ακτές της Ευρώπης με πρώτη την Ελλάδα. Ο Υπουργός Άμυνας της Αγγλίας Μπεν Ουάλας, δήλωσε – προέβλεψε, ότι η Ελλάδα θα πάψει να είναι Χριστιανικό κράτος, αφού θα υποχρεωθεί να εγκαταστήσει στην περιοχή της ένα μεγάλο μέρος από αυτό.

Εκατομμύρια φυγάδες Αφγανοί μετά την κατάληψη της Καμπούλ, διασχίζουν την Τουρκία και σε λίγα εικοσιτετράωρα, θα χτυπήσουν την πόρτα του Γερμανικού προτεκτοράτο που λέγεται Ελλάδα και χρησιμοποιείται ως “αποθήκη” για την υποδοχή των μελαψών Μουσουλμάνων, που δεν θέλουν οι ξανθοί και γαλανομάτηδες Ευρωπαίοι.

Ο γερμανόφιλος σημερινός Πρωθυπουργός (το πλέον υπάκουο πιόνι της Γερμανικής καγκελαρίας στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο) είναι εντελώς άθεος, όπως ο πατέρας του, ο Εφιάλτης – Αποστάτης Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Είναι εναντίον της Ορθοδόξου Εκκλησίας και υπακούει σε όλες τις οδηγίες του Βερολίνου, για τη δημιουργία μιας πολυ-πολιτισμικής (αντι – Ορθοδόξου) κοινωνίας, που θα αποτελέσει ευρωπαϊκή “δεξαμενή” όλων των μεταναστών από Ασία και Αφρική, υπό τον οικονομικό έλεγχο της Γερμανίας και την άμεση επιρροή της Τουρκίας, του μεγαλύτερου πελάτη και αιώνιου συμμάχου της Γερμανίας.

Η Ελλάδα, προετοιμάζεται εδώ και χρόνια από τους εθνομηδενιστές να πάψει να είναι Χριστιανική και να έχει αμιγή Ελληνική ταυτότητα. Η πρόβλεψη του Άγγλου Υπουργού Άμυνας ήδη επιβεβαιώνεται με τις πρώτες αφίξεις των Αφγανών μεταναστών στα Πομακοχώρια!

Ο Ερντογάν πρόκειται να υποδεχτεί στο έδαφός του, όπως εκτιμάται, τρία εκατομμύρια Αφγανούς, που διασχίζουν τώρα τα όρη του Αφγανισταν και τα εδάφη του Ιράν και της Τουρκίας για να φτάσουν στη Γηραιά Ήπειρο. Ο αρχηγός των Ταλιμπάν, υπήρξε και είναι, στενός συνεργάτης του Ερντογάν. Ήδη δήλωσε ότι η Τουρκία είναι φίλη και σύμμαχος χώρα του Ισλαμικού Εμιράτου του Αφγανιστάν.

Η Άγκυρα στήνει την ισχυρότερη Ισλαμική συμμαχία με το Πακιστάν, το Αφγανιστάν και το Ιράν. Ο εχθρικός Ερντογάν, είναι βέβαιο, θα αξιοποιήσει ως όπλο τα εκατομμύρια των Αφγανών μεταναστών για να “καταλάβει” και να “εποικίσει” με Μουσουλμάνους, Ελληνικές περιοχές και να εκβιάσει τις Βρυξέλλες, ότι θα “πλημμυρίσει” τις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες με Αφγανούς και μπούρκα, εάν δεν πάρει περισσότερα χρήματα. Η πολιτική συμπεριφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη ανοίγει Κερκόπορτες.

Η Άγκυρα ενισχύει την επιρροή της στο Ισλάμ και απλώνεται στα Βαλκάνια κυκλώνοντας, ασφυκτικά, την Ελλάδα. Προσάρτησε ήδη τμήματα της Αμμοχώστου και οριστικοποίησε τη διχοτόμηση της Κύπρου. Ταυτόχρονα, λόγω της συμμαχίας με τους Ταλιμπάν της Καμπούλ και το Πακιστάν, η Άγκυρα αποκτά ένα γιγαντιαίο στρατό φανατικών ανταρτών και πρόσβαση στα πυρηνικά της Ισλαμαμπάντ. Ας μην ξεχνάμε τις κοινές περιπολίες Τούρκων και Πακιστανών στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, όπου μειώνεται de facto η Ελληνική κυριαρχία.

Οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, δηλαδή το Βερολίνο, θα υποχρεώσει πάλι τον Γερμανόφιλο Πρωθυπουργό των Αθηνών και την κυβέρνηση των Σημιτογενών – εθνομηδενιστών, να δεχτεί ένα πλήθος μεταναστών προκειμένου να απαλλαγούν οι βόρειοι της Ευρώπης από την “εισβολή” τους και την αλλοίωση της Χριστιανικής κοινωνίας τους από την παρουσία τους. Άλλωστε, έτσι συμβαίνει μέχρι σήμερα.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία λειτουργεί ως “Γερμανική διοίκηση” και όχι ως Ελληνική εκλεγμένη κυβέρνηση, θα σπεύσει να το κάνει, λέγοντας ότι αυτό θα έχει ως ανταπόδοση, “μεγάλη οικονομική ενίσχυση” από τη Γερμανία. Οι συνεργαζόμενοι εργολάβοι των Αθηνών με την οικογένεια Μητσοτάκη, μετά τις ανεμογεννήτριες, περιμένουν εκατομμύρια ευρώ για την ανέγερση νέων hot spots.

Δεν πρέπει να αποκλείσουμε ευρωπαϊκή πρόταση για φιλοξενία των Αφγανών σε ακατοίκητα νησιά του Αιγαίου, προκειμένου να μην προωθηθούν προς το βορρά. Αυτό θα σημαίνει και κατάληψη του Αρχιπελάγους από ξένη φυλή. De facto αλλοίωση της ελληνικότητας του Αιγαίου.

Πιστεύω ότι αρχές φθινοπώρου, κάπου εκεί στις Γερμανικές εκλογές, το Αφγανικό τσουνάμι θα σκάσει στις ακτές της Ευρώπης.

Ήδη η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με αφορμή τον COVID-19, έχει προβεί σε σειρά εγκλημάτων, εναντίον της Ορθοδόξου Εκκλησίας και της άρρηκτης – ιστορικής σχέσης που έχει ο λαός με την Ορθοδοξία.

Εκτιμώ, ότι επαναφέροντας περιοριστικά μέτρα και επιδιώκοντας να διαιρεί συνεχώς το λαό σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, ο Γερμανόφιλος Μητσοτάκης θα επιχειρήσει να εγκαταστήσει τα νέα κύματα των Αφγανών μεταναστών, είτε στην ηπειρωτική χώρα είτε στα νησιά. Τόσο τα περιοριστικά μέτρα όσο και τα τοπικά lockdown, βολεύουν την εγκατάσταση των ξένων.

Ο πατέρας του, επαναλαμβάνω, ήταν άθεος. Το ίδιο είναι και αυτός. Προωθεί, εδώ και καιρό, τις απόψεις του Βερολίνου για την αποδυνάμωση του κυρίαρχου θρησκεύματος στην Ελλάδα, που είναι η Ορθοδοξία. Τόσο ο μακαριστός Χριστόδουλος, όσο και ο σημερινός Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, μου έχουν αφηγηθεί off the record, αλλά και μπροστά σε κάμερα, τις πιέσεις του Βερολίνου να μειώσει ακόμη και τον χρόνο απαγγελίας… των δώδεκα Ευαγγελίων, τη Μεγάλη Πέμπτη!!

Σε όλη τη διάρκεια του μνημονίου, οι εθνοτερμίτες των Αθηνών, με ευκολία επιχειρούσαν επιθέσεις εναντίον της Εκκλησίας. Στην περίοδο της πανδημίας, ο Γερμανόφιλος Μητσοτάκης καταδιώκει ακόμη και ιερείς που έκαναν το… “έγκλημα” να κοινωνήσουν έναν ηλικιωμένο ή έναν πιστό. Είναι πολλοί οι Ευρωπαίοι πολιτικοί που υποστηρίζουν ότι θα πάψουμε να είμαστε Χριστιανικό κράτος!

Οι Έλληνες είμαστε φιλόξενος λαός. Ένας λαός που υπέστη, στη διάρκεια της ιστορίας του, πογκρόμ και γενοκτονίες. Δεν μπορούμε όμως να επιτρέψουμε την εξάλειψη της Ελληνικής ταυτότητας και της Χριστιανικής θρησκείας.

Δεν μπορούμε να παραδώσουμε τη χώρα μας σε Αφγανούς και άλλους μετανάστες, επειδή η Ευρώπη μας θέλει “αποθήκη” στα νότια σύνορά της. Παριστάνουν τους φιλάνθρωπους και αντιρατσιστές, ενώ είναι οι χειρότεροι ρατσιστές απέναντι στους Έλληνες και τους Ορθόδοξους Χριστιανούς.

Δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε τις εκκλησίες μας με τζαμιά, ούτε να δεχθούμε ήθη και παραδόσεις που δεν εντάσσονται και δεν συνοδοιπορούν με τον ελληνικό πολιτισμό και το ευρωπαϊκό κεκτημένο. Το Βερολίνο μας θέλει (και δεν το κρύβει) μια περιοχή με μιξαρισμένο πληθυσμό, που θα ελέγχεται οικονομικά από τη Γερμανία και κοινωνικά από τη Τουρκία. Ακριβώς όπως είναι η κοιλάδα του Πεσαβάρ στα σύνορα Αφγανιστάν-Πακιστάν.

Μας θέλει μια εύθραυστη, χαλαρή, πολυ – πολιτισμική περιοχή, ανάμεσα στα σύνορα μεταξύ της Γερμανοκρατούμενης Ευρώπης και της νέο – οθωμανικής Τουρκίας του Ερντογάν. Ο κ. Καιρίδης, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, έσπευσε να πει μέσω της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ ότι “είμεθα παιδιά των Τούρκων”! Ο κ. Μητσοτάκης, είπε στην επέτειο των 200 ετών από την επανάσταση ότι “είμεθα μια πρώην επαρχία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, που βρήκε το θάρρος να επαναστατήσει”. Οι σύμβουλοί του κάθε τόσο μας λένε ότι “ το Καστελόριζο είναι πιο κοντά στην Τουρκία από την ηπειρωτική Ελλάδα”.

Η υπάλληλος της Γερμανόφιλης κυβέρνησης, Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Σακελλαροπούλου, μας είπε ότι οι “μετανάστες θα λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα”! Δεν μας εξήγησε ακόμη πως θα αλλαξοπιστήσουμε και αν οι γάμοι θα είναι Χριστιανικοί ή Μουσουλμανικοί! Ο Μητσοτάκης εκτελεί εντολές και όσο μένει στην εξουσία, η Ελλάδα θα χάνει βασικά στοιχεία της εθνικής ταυτότητάς της.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ.

Ως επικεφαλής του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι στο οποίον ήδη συρρέει και εντάσσεται μεγάλο μέρος του πληθυσμού, το μεγαλύτερο μέρος της Νέας Δημοκρατίας και της ΔΕΞΙΑΣ, καθώς και των ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ σε καθολική αντίσταση απέναντι στην σημερινή κυβέρνηση που υπονομεύει τη χώρα και την παραδίδει σε ξένους, με οδηγίες ανθελληνικών κέντρων.

Δεν αποτελεί θεωρία συνωμοσίας, ούτε αποκύημα ψεκασμένων εγκεφάλων, ότι τα τελευταία 10 μνημονιακά χρόνια ζήσαμε και ζούμε, διαρκή καθημερινή υπονόμευση όλων των αξιών του ελληνισμού από τους εθνομηδενιστές και τους εθνοτερμίτες που μας θεωρούν “παιδιά των Τούρκων” και με ευκολία δέχονται να κάτσουμε στο τραπέζι και να μιλήσουμε με την Άγκυρα για το Αιγαίο. Είναι αυτοί που προκάλεσαν με την οικονομική πολιτική τους, το οξύ δημογραφικό πρόβλημα. Είναι αυτοί που έφεραν το μνημόνιο. Είναι αυτοί που μείωσαν το βιοτικό επίπεδο και το προσδόκιμο ζωής εκατομμυρίων Ελλήνων.

Καλώ τα εκατομμύρια των Ελλήνων, όλους τους Χριστιανούς Ορθόδοξους και όλους τους συμπατριώτες μας οποιουδήποτε θρησκευτικού δόγματος, να αποτρέψουν την εγκατάσταση εκατομμυρίων Μουσουλμάνων μεταναστών στη χώρα, πράγμα που θα φέρει την οριστική απώλεια της Εθνικής Ταυτότητας!

loading...