ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ – ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

Της Λέττας Καλαμαρά*

Ορθή η αντίδραση της ελληνικής δικαιοσύνης και η παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, με πολλά όμως αναπάντητα ερωτήματα:

– Υπήρξε οργανωμένο σχέδιο άραγε και αποπροσανατολισμός με πρόκληση διασποράς και τεχνητής έλλειψης αεροπορικών μέσων και στόχο το κάψιμο της Εύβοιας;

– Γιατί Πρωθυπουργός και Υπουργοί της Κυβέρνησης διαβεβαίωναν ψευδώς όλο το προηγούμενο διάστημα ότι είμαστε έτοιμοι αυτό το καλοκαίρι;

– Τι διεμηνύθη μεταξύ Πρωθυπουργού και Υπουργών στις τηλεφωνικές επικοινωνίες τους μέχρι σήμερα;

– Υπάρχει τελικά όφελος και σύνδεση της κυβερνητικής ανικανότητας με επιχειρηματικά συμφέροντα στα καμένα δάση;

– Ποιος ο ηθικός αυτουργός της εθνικής καταστροφής;

Πολλά τα ερωτήματα και ας ευχηθούμε η ελληνική δικαιοσύνη να κάνει το έργο της καλύτερα από το παρελθόν όταν σε πλήθος υποθέσεων δεν ικανοποίησε το κοινό περί δικαίου αίσθημα και λογική.

Να δούμε μήπως και πάλι τελικά έφταιξε ο στρατηγός άνεμος αποκλειστικά και δεν υπήρχε κανένα οργανωμένο “πράσινο σχέδιο”;

Σε κάθε περίπτωση ύπαρξης ή μη οργανωμένου σχεδίου για την καταστροφή Αττικής – Πελοποννήσου και Ευβοίας, ο Πρωθυπουργός Μητσοτάκης οφείλει να παραιτηθεί γιατί δεν απέτρεψε και δεν αντιμετώπισε το σχέδιο και γιατί δεν σταμάτησε την καταστροφή έγκαιρα και αποτελεσματικά.

Δεν μπορεί να υπάρξει ανεξάρτητη έρευνα Εισαγγελέα, έκδοση Πορίσματος και απονομή Δικαιοσύνης με τον εμπλεκόμενο κ.Μητσοτάκη ως Πρωθυπουργό. Ας το καταλάβει και ας διευκολύνει τη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας.

Το σοβαρότερο όλων είναι ότι ο Κ. Μητσοτάκης πλέον δεν μπορεί να ηγηθεί της Ελλάδας ως Πρωθυπουργός στην αντιμετώπιση μιας νέας εθνικής κρίσης, με ή χωρίς οργανωμένο σχέδιο.

Εκλογές, για μία Νέα Ελλάδα, πιο αποτελεσματική, ευημερούσα για τον ελληνικό λαό…

loading...