Μητσοτάκη, συνέχεια του Τσίπρα, αν αλώσεις τη χώρα μας και με Αφγανούς , σημαίνει ότι τη μισείς!


Ελένη Παπουτσή*

Εκπαιδευτικός. Mcs of education*

Μέσα στο σχέδιο των ισχυρών που διευθύνουν τον πλανήτη μας, είναι και η ανάμειξη πληθυσμών. Μερικοί κυβερνήτες χωρών δέχονται να εξυπηρετήσουν αυτά τα σχέδια για το συμφέρον τους, άλλοι πατριώτες , σεβόμενοι τους προγόνους τους (όχι στενόμυαλα μόνο την οικογένεια τους, αλλά με την ευρεία έννοια) δεν δέχονται να εξυπηρετήσουν αλλότρια συμφέροντα.

Έχουν επιχειρήματα για αυτό. Οι Αφγανοί μπορούν να πάνε σε διπλανές χώρες που έχουν ίδια θρησκεία , ίδια κοσμοθεωρία.

Εμάς θα μας πάνε σε όλα πίσω. Αξιακά, πολιτισμικά, οικονομικά, ηθικά, ιστορικά.

Οι πρόγονοί μας έδωσαν τη ζωή τους για να πάμε μπροστά και να μην έχουμε για παράδειγμα την καταπίεση της γυναίκας και τα κεφαλομάντηλα και δεν θα αφήσουμε κανέναν Μητσοτάκη και Τσίπρα (καθ ότι ίδιοι στο ψέμα , στον ανθελληνισμό και στην άλωση της χώρας μας) να την αλώσουν ύπουλα και υποβολιμαία.

Στο σημείο αυτό να ζητήσουμε να βγει ο Μητσοτάκης να ζητήσει δημόσια συγγνώμη σε εμάς που τον φέραμε, επειδή βγήκε και είπε ότι είναι περήφανος για την πολυπολιτισμικότητα και τα πειθήνια ανάξια στρατιωτάκια να χειροκροτούν από κάτω , για μη χάσουν τους μισθούς, ενώ για να τους ψηφίσουμε , μας έλεγαν τα αντίθετα.

Μόνο οι δειλοί , οι ένοχοι, οι άτολμοι και οι ετεροκίνητοι, φεύγουν από τις χώρες τους για να μη πολεμήσουν για τη Γη τους. Φανταστείτε τους προγόνους μας με τόσα που περάσαν, να μην έκαναν εξεγέρσεις και επαναστάσεις και να έφευγαν σαν τις κότες από τη χώρα μας.

Προτίμησαν να δώσουν τις ζωές τους για να ελευθερώσουν τη Γη μας.

Αυτοί οι άτολμοι που φεύγουν και που μερικοί τους ωθούν να αναμείξουν τους πληθυσμούς, έρχονται να πουλήσουν το σπέρμα τους , να κάνουν παιδιά με αποτυχημένες οπισθοδρομικές ευρωπαίες και να ριζώσουν, αφού γίνουν πατέρες παιδιών στον τόπο που θέλουν να ζήσουν.

Δεν θα ήταν αρνητικό αυτό, αν δεν έκαναν αποικίες μεταξύ τους , στους νέους τόπους και αν δεν ήθελαν να επιβάλλουν τον μεσαιωνικό πολιτισμό τους.

Οι Μ.Κ.Ο. περιμένουν σαν τα κοράκια να βγάλουν ύλη από αυτή την κατάσταση , χωρίς να τους ενδιαφέρει η χώρα μας, οι αριστεροί μπερδεμένοι γεμάτοι δυσαρμονία μέσα τους, βλέπουν ότι είναι παράλογο, αλλά μηρυκάζουν ο,τι τους λέει το κόμμα τους, ανελεύθερα, χωρίς να το πιστεύουν.

Αν το πίστευαν θα το έκαναν πράξη πρώτα στους εαυτούς τους. Θα τους έπαιρναν στα σπίτια τους.

Από αρχαιοτάτων χρόνων, νέοι ασυνόδευτα , άντρες, άλλαζαν χώρες με τα καραβάνια για να πάνε σε άλλες χώρες να δουλέψουν πρώτα εκεί και να πείσουν κοπέλες να τους παντρευτούν, ώστε να ριζώσουν. Το βλέπουμε και στα καραβάνια στα Μουσεία.

Αυτό που γίνεται τώρα , όμως, είναι ύπουλο, υποβολιμαίο, ανήθικο. Μας πιέζουν να τους να τους δεχόμαστε στη Γη μας και να τους πληρώνουμε , ακόμα και αν μας πηγαίνουν πολιτισμικά, αιώνες πίσω.

Πρέπει να αντισταθούμε και να αντιδράσουμε για το καλό της χώρας μας , για τα παιδιά μας και τ εγγόνια μας

Δεν ακούμε κανάλια που προσπαθούν να μας κάνουν μπουγάδα εγκεφάλου για να τους λυπηθούμε και να αλλάξουμε κοσμοθεωρία, ώστε να τους ενσωματώσουμε με χαρά. Πληρώνονται πολλά τα κανάλια από την κυβέρνηση, για να περάσει τα σχέδιά της, ως συνέχεια του Τσίπρα…

Έχουμε υποχρέωση να αντιδράσουμε! Οι άνθρωποι του πνεύματος να μη σιωπούν για τα συμφέροντα τους, όντες μπερδεμένοι μέσα τους.

Ελένη Παπουτσή

Εκπαιδευτικός. Mcs of education

Κλινική και ψυχολογική αντιμετώπιση εξαρτήσεων

loading...