Ο Μητροπολίτης πρ. Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιος: Η ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ «ΚΟΙΜΗΣΙΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ», ΔΗΛΑΔΗ «ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ», ΓΙΟΡΤΑΣΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ! ΕΥΓΕ …και πάλιν ΕΥΓΕ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Λυπούμεθα πολύ με όσα θα γράψουμε στη συνέχεια, διότι θα αναφερθούμε στα «ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ» του Πρωθυπουργού μας, ο οποίος με τα έργα Του ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ

αναστάτωσε τη Χώρα μας με την υποχρεωτική ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ επιβολή του αντικορωνοϊκού εμβολίου Covid-19,

κατέκαψε την Ελλάδα με δικαιολογία την κλιματική αλλαγή,

κατέστρεψε την Ελληνική Οικονομία,

αλλοίωσε την σύνθεση του Ελληνικού πληθυσμού με την πληθωρική υποδοχή των αλλοεθνών Μουσουλμάνων μεταναστών,

εβύθισε στην φτώχεια κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων πολιτών,

ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ και ΠΡΟΕΧΟΝΤΩΣ

ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ!

Αισθανόμενος δε υπερηφάνειαν για τα κατορθώματά του τόσον Αυτός, όσον και η Κυρία Κατερίνα Σακελ-λαροπούλου, δηλ. η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρα-τίας, γλεντάνε τη ζωή τους, είτε κάνοντας τα θαλάσσια μπάνια τους, όπως ο Πρωθυπουργός, ο οποίος εμφανίζεται δημοσίως και επιδεικτικά με το μπανιερό – σορτσάκι του, είτε κάνοντας τουρισμό και τις θερινές διακοπές τους, όπως η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η οποία μεταφέρεται εδώ και εκεί στην Ελλάδα με το ελικόπτερο Σινούκ, ενώ η Χώρα μας κυριολεκτικά φλέγεται από τη μια άκρη έως την άλλη!

Ντροπή του: Η Ελλάδα καίγεται και ο προκλητικός Μητσοτάκης κάνει μπάνια (pics)

Πηγή: https://periodista.gr/μυστικά-της-πόλης/ντροπή-του-η- Ελλάδα-καίγεται-και ο προκ/

Με Σινούκ έκανε βόλτες η κα Σακελλαροπούλου την ώρα που όλοι έψαχναν πτητικά μέσα!

« Η εξαφανισμένη επί πέντε ημέρες πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, έκανε τα μπάνια της στη Νάξο, ενώ η πύρινη κόλαση που είχε ξεσπάσει σάρωνε την Ελλάδα, κατά-στρέφοντας περιουσίες.

Παράλληλα, ήρθε στο φως και η αποκάλυψη της σκανδαλώδους εισήγησης της στο ΣτΕ το 2012, που ουσιαστικά άνοιγε την κερκόπορτα για την τοποθέτηση ανεμογεννητριών σε αναδασωτέες εκτάσεις.

Η υποτιθέμενη αρχηγός του στρατού όμως δεν ένιωσε την ανάγκη να εμφανιστεί, παρά μόνο όταν η οργή ήταν στο απροχώρητο.

Την Παρασκευή λοιπόν, επιστρατεύτηκε ελικόπτερο τύπου Σινούκ για να την μεταφέρει από την Νάξο όπου παραθέριζε!

Δηλαδή την ώρα της τιτάνιας μάχης απέναντι στις φλόγες, όταν χιλιάδες πολίτες κατήγγειλαν ότι δεν υπάρχουν πτητικά μέσα ούτε για δείγμα, η κυρία πρόεδρος απασχόλησε ολόκληρο Σινούκ για να την μεταφέρει από τις διακοπές της! Προκειμένου να εμφανιστεί μπροστά στις κάμερες για λίγα δευτερόλεπτα και να κάνει αυτή την ασυνάρτητη δήλωση έξω από το ενιαίο κέντρο συντονισμού της πυροσβεστικής.

Η κυρία πρόεδρος φυσικά θα μπορούσε να πάρει το πλοίο και να επιστρέψει. Θα μπορούσε επίσης, εάν ένιωθε τέτοια βιασύνη να εμφανιστεί στην κάμερα, να πάρει το αεροπλάνο. Διότι η Νάξος δεν είναι άγονη γραμμή και έχει κανονικά αεροπορικές πτήσεις.

Προτίμησε όμως να απασχολήσει ένα ολόκληρο Σινούκ για να επιστρέψει από τις διακοπές της και να δώσει αυτό το κακόγουστο σόου.

Και όμως αυτή η απίστευτη πρόκληση αποσιωπήθηκε πλήρως από τα περισσότερα ΜΜΕ».

Πηγή: https://www.newsbreak.gr/politiki/232541/me-sinoyk-ekane-voltes-i-k-sakellaropoyloy-tin-ora-poy

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΚΑΙ Ο κομπ……ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!

Πηγή: ΜΑΚΕΛΕΙΟ, 24/07/2021, σελ. 4

Ο ….ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑΣ!

Πηγή:http://epanastatikanea.blogspot.com/2018/12/blog-post_480.htmlΑΙ

Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

“Μόνο” 550 ευρώ το μήνα και 2.500 το μήνα σε κάθε παιδί τους.. Δάνεια με εγγύηση Δημοσίου ΣΠΙΤΙΑ ΔΩΡΕΑΝ η Χρηματοδότηση ενοικίου….

Ο μοναδικός ρατσισμός που υπάρχει είναι ο ρατσιμός σε βάρος των Ελληνων….O Έλληνας ψοφάει σαν το σκυλί που το τιμώρησαν στη Πείνα και οι λαθροεισβολείς ζουν ΖΩΗ και ΚΟΤΑ!!

Τους χρηματοδοτούν.. 550 ευρώ το μήνα και 2.500 το μήνα σε κάθε παιδί τους…Δάνεια με εγγύηση Δημοσίου ΣΠΙΤΙΑ ΔΩΡΕΑΝ η Χρηματοδότηση ενοικίου….Μια οικογένεια κονομάει το μήνα 10 με 15 χιλιάδες ευρώ!!!.
Η αντικατάσταση του Ελληνα συνεχίζεται και ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ!!!
Δες τα χαμογελαστά πρόσωπα τους δες την ανεμελιά τους και εσύ Έλληνα δεν μπορείς να χαμογελάσεις από τις ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΕΣ και τις μειώσεις μισθού και σύνταξης..από το συνεχή “στύψιμο”…Δες τους πόσο ανέμελοι είναι και χαμογελαστοί…
Έλληνα από πότε έχεις να νοιώσεις έτσι εσύ και τα παιδιά σου? Χαίρονται τις ομορφιές της πατρίδας σου εξασφα-λισμένοι με Χρήμα που σου κλέβουν οι Κυβερνήσεις μας.
Κάνουν ηλιοθεραπεία αγοράζουν καινούργια ρούχα κινητά αποκτούν πολυτελή αντικείμενα είδη πολυτελείας βγάζουν φωτογραφίες και συ Έλληνα τρέχεις για το μεροκάματο της Ξεφτίλας!!!

Μείνε Ασφαλής σπίτι σου δηλαδή μόνο να αναπνέεις…και να φτωχοποιηθής γιατί στο λέει η ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ…

Φόρεσε τη Μάσκα σου την μάσκα της Υποταγής…
Στο είπε ο Κούλης, ο Χαρδαλιάς, ο Τσιόρδας, ο Σύψας για να σε βλέπουν υποταγμένο και τρομοκρατημένο..Μείνε δήθεν ασφαλής μέχρι να είσαι άφραγκος….

Πηγή: στις Μαΐου 31, 2020

Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!

Μοιραστείτε το στο Twitter Μοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest

Ετικέτες ΕΘΝΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ

ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !

(βλ. ΕΣΤΙΑ, 16.08.2021, σελ. 1η)

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΚΟΥΚΛΑ ΑΜΑΛ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ & ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ!

(βλ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 17.08.2021 –ΣΕΛ. 11)

Παρακαλώ να δείτε και το παρακάτω Video στη διεύθυνση: Να πατήσετε Ctrl + κλίκ

https://www.youtube.com/watch?v=8DDUlnWtcUs

ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ!

Προσπαθεί να μας πείσει ο Κούλης, , ότι είναι ο μπαμπούλης!
– Αλλά δεν είναι τίποτε άλλο από μπαμπούλας ·

και δράκουλας γίνεται , συν τω χρόνω , όχι μόνο

Μπαμπούλας .
– Δράκουλας που θέλει να μας πιει το αίμα ·
, Με βελόνα ‘pfizer’ , ‘zeneca’ και ‘moderna’ .
Επιτέλους ξύπνα Έλληνα ·
– Ράπισε το υγειονομικό σκυλολόι ·
, και δείξε της ρωμηοσύνης σου το μπόι .
– Σου ετοιμάζουν νέο τρόμο,

για να φράξουν της ελευθερίας σου τον δρόμο .
– Πιπιλάνε τώρα , την μετάλλαξη την Δέλτα ,
, για να προωθήσουν κι άλλο , την δική τους την ατζέντα.
– Κλείσε τώρα την tv , και πιάσε αμέσως το ραβδί.
– Δώσε ένα μάθημα γερό ,
, φορώντας την μάσκα του Ζορό.
– Ανασκολόπισε τα κτήνη,
, που δεν αισχύνονται να σου τρυπούν, το μπράτσο και τη μύτη. – Ρίξε μια ματιά ολόγυρα στον κόσμο ·
, και δες ότι μόνο η Ελλάς ,

είναι η χώρα αποφράς.

– Του Τυράννου Μητσοτάκη,

όσον ούπω Εφιαλτάκη.
– Πολεμούν λυσσαλέα το κέντρο της Ορθοδοξίας ,
,, Δείξ’ τους Έλληνα το μέγεθος της δικής

σου Ορθοπραξίας.
– Σούταρε Πέτσα, Γεωργιάδη,

Πιερρακάκη και Γεραπετρίτη ,
, Διατηρώντας το μάτι σου αστρίτη.
– Περάσαμε από την τρομοκρατία του 2010,

στην πανδημία του 2021,
, Αλλά χωρίς τους ήρωες του 1821.
– Κολοκοτρώνη , Παπαφλέσσα , ελάτε να μας δείξετε πώς

είναι να έχεις μπέσα.
, Όσο αργείτε, μας βλέπω να μας χώνουν πάλι μέσα .

Πηγή: ΣΤΙΧΟΙ « ΑΓΝΩΣΤΟΥ – ΓΝΩΣΤΟΥ , ΠΑΤΡΙΩΤΗ – ΡΩΜΗΟΥ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ » .

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ

Γνωμάτευση – κόλαφος της Αρχής Προστασίας Δεδομένων για το πιστοποιητικό εμβολιασμού:

«Είναι απαράδεκτο!»
Επιστρέφει πίσω το νομοσχέδιο -Όλη η γνωμάτευση:

Κόλαφο αποτελεί για την κυβέρνηση και τον τρόπο που επέλεξε να πορευθεί στο θέμα της έκδοσης του πιστοποιητικού εμβολιασμού, η σχετική γνωμάτευση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Στο κείμενο, που αναρτήθηκε στο επίσημο ιστότοπο της Αρχής στις 9 Ιουλίου, γίνεται αναλυτικά λόγος για σωρεία προ-βληματικών σημείων και ενεργειών που καταδεικνύουν ότι η κυβέρνηση επέλεξε για μία ακόμη φορά να πορευτεί χωρίς διαβούλευση αλλά και χωρίς να λαμβάνει υπόψιν της τον GDPR, σύμφωνα με άρθρο από το news247.gr

Τα πιο χαρακτηριστικά σημεία

Στις 5/7 εστάλη στην Αρχή το σχέδιο νόμου και στις 8/7 ψηφίστηκε, χωρίς να περιμένει η Κυβέρνηση τη γνωμοδότηση της Αρχής. Αυτό αναφέρεται ρητά στο 2ο σημείο της γνωμοδότησης, αμέσως μετά το πρώτο που αναφέρει την εκ του νόμου αρμοδιότητα της Αρχής να γνωμοδοτεί πριν την ψήφιση (“Παρά το γεγονός ότι στις 8 Ιουλίου κατατέθηκε σε σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης και ψηφίστηκε την ίδια μέρα από την Ολομέλεια της Βουλής τροπολογία με σχεδόν ταυτόσημες διατάξεις χωρίς να αναμένεται η σχετική γνωμοδότηση, η Αρχή θεωρεί ότι έχει υποχρέωση να διατυπώσει τις σχετικές παρατηρήσεις της”)

2. Προσδιορίζει λανθασμένα τα κύρια ζητήματα του ποιος είναι Υπεύθυνος επεξεργασίας, ποιος Εκτελών την επεξεργασία, ποια η σχέση τους.

3. Δεν προβλέπει συμβάσεις μεταξύ των πλευρών αυτών, των υπηρεσιών και δομών του Κράτους ώστε να ξεκαθαρίζεται ποιος κάνει τι και με ποιου την ευθύνη.

4. Δεν προβλέπεται ΕΑΠΔ (Εκτίμηση Αντικτύπου) για τις επεξεργασίες της εφαρμογής ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν επικίνδυνα σημεία στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων και να επιλυθούν.

Κοντολογίς πρόκειται για υπόδειγμα κακής νομοθέτησης που εγείρει μία σειρά από σημαντικά ερωτηματικά το κυριότερο εκ των οποίων αφορά τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση επέλεξε να πορευτεί σ’ ένα θέμα που σχετίζεται με τη δημιουργία (ή τη διάρρηξη) σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ των πολιτών και της Πολιτείας, την πρόοδο των εμβολιασμών και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Θέμα, τέλος, υπάρχει και με τον αρμόδιο Υφυπουργό Γιώργο Γεωργαντά ο οποίος από το βήμα της Βουλής είχε ισχυριστεί ότι η ΑΠΔΠΧ έχει δώσει τη συγκατάθεσή της για το όλο σχέδιο!!!!!!

10. ΟΧΙ ΣΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ κ. ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΙΣ 15 αΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΗΣ…ΑΜΑΛ!!!

Το γεγονός ομολογούν και αυτά τα Μ.Μ.Ε. «Χωρίς περιορισμούς η …λιτανεία για την ΑΜΑΛ. Μόνο για τους χριστιανούς ισχύουν οι απαγορεύσεις λόγω Κορωνοϊού», γράφει η Εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (βλ. το φ. της 16ης Αυγούστου, σελ. 8). Και συμπληρώνει: «Κατάντια χωρίς τέλος»!

Και η Εφημερίδα ΕΣΤΙΑ συμπληρώνει:

«Η Κυβέρνησις επιτρέ-πει τις συγκεντρώσεις υπέρ μιάς κούκλας πρόσφυγος, που μετά την Χίο θα επισκεφθεί Τρίκαλα, Λάρισα, Ελευ-σίνα, Πειραιά, Αθήνα, για να προ-ετοιμάσει την μαζική μετακίνη-ση πληθυσμών, ΑΛΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ»!!!! (βλ. ΕΣΤΙΑ 16.08.2021, σελ. 1η).

Και το ΜΑΚΕΛΕΙΟ επίσης γράφει:

«ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ.

Περιφέρουν μουσουλμανική κούκλα σε όλη τη Χώρα και απαγορεύουν τις λιτανείες των Εικόνων»!!!!

(βλ. φ. της 17.08.2021, σελ. 3)

ΩΣΤΕ….

(βλ. ΜΑΚΕΛΕΙΟ, 16.08.2021, σελ.10)

ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΙΟ ΚΑΤΑΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ του κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΝΤΑ:

«ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΛΗΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ»!

Από το Προσκύνημα της Παναγίας της Τήνου στις 15 Αυγούστου 2021.

Οι αληθινά πιστοί Χριστιανοί, εκπληρώνοντας το τάμα τους, μεταβαίνουν γ ο ν α τ ι σ τ ο ί στον Ιερό Ναό της Παναγίας, εκεί κάτω στην Τήνο!

*******************

Κύριε Μητσοτάκη,

Πολέμα, λοιπόν, όσο πιο πολύ μπορείς την Ορθοδοξία μας! Έκλεισες τους Ναούς! Απαγόρευσες τις Λιτανείες, τις Αγρυπνίες, τις Παρακλήσεις! Έβαλες περιορισμούς στον εκκλησιασμό των πιστών! Επέβαλες την μάσκα μέσα στην Εκκλησία! Και, το κυριώτερο, ετύ-φλωσες την Ηγεσία της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος, δηλ. την Ιερά Σύνοδο και όλους σχεδόν τους Αρχιερείς μας, οι οποίοι δουλεπρεπώς έσκυψαν το κεφάλι τους και σε προσκυνούν Α Δ Ι Α Μ Α Ρ Τ Υ Ρ Η Τ Α, προδίδοντας έτσι, δυστυχώς, τον Σωτήρα του κόσμου, τον Χριστόν μας, και την ΑΓΙΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΝ ΜΑΣ!

Ιδού και μια πρόχειρη απόδειξη:

Ένας αδελφός Αρχιερεύς τελεί την λιτανεία της Ιεράς Εικόνος της Θεομήτορος, φορώντας μια μάσκα, η οποία κυριολεκτικώς κρύβει ολόκληρο το πρόσωπό του. Δηλ. ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΩΤΑΤΑ χρησιμοποιεί την δαιμονικής εμπνεύσεως ΜΑΣΚΑ, ενώ τελεί τα αρχιερατικά λειτουργικά του καθήκοντα!!

Ιδού και μια δεύτερη πρόχειρη απόδειξη:

Ένας άλλος ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Αρχιερεύς έδωσε εντολή να απολυμαίνεται η Εικόνα της Παναγίας έπειτα από το προσκύνημα κάθε πιστού!!!!!

Πηγή: ΜΑΚΕΛΕΙΟ, 16.08.2021, σελ. 16

*********

Κύριε Μητσοτάκη,

Σας ικετεύω να συνέλθετε, να μετα-νοήσετε, να αλλάξετε πορεία και συμπε-ριφορά! Να απαγκιστρωθήτε από την αγκαλιά του Διαβόλου! Η μέχρι σήμερα συμπεριφορά σας είναι ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ!

Ὥστε από πολέμιος της Εκκλησίας του Χριστού να ξαναγίνετε ένα πιστό μέλος του Σωτήρος Χριστού. Ναι, να αλλάξετε νοοτρο-πία! Να αλλάξετε τρόπο ζωής! Να αλλάξετε την συμπεριφορά σας έναντι της Εκκλησίας του Χριστού.

Δηλ. Να μετανοήσετε για τα εγκλήματα σας! Να σκύψετε με δάκρυα και της ψυχής και του σώματος στο πετραχήλι ενός αγιασμένου πνευματικού ιερέως, για να ομολογήσετε τα λάθη σας, τα εγκλήματα σας. Να ζητήσετε από τον Θεό την άφεση των αμαρτιών σας. Να Σας υπενθυμίζω, τι έψαλαν κατά την ώρα της βαπτίσεώς Σας, όταν ήσασταν νήπιο: «Όσοι εις Χριστόν εβαπτίσθητε, Χριστόν ενεδύσασθε»! Έχετε ξεσχίσει και έχετε ποδοπατήσει τον χιτώνα του Χριστού μας, με τον οποίον σας στόλισαν κατά τη ημέρα της βαπτίσεώς σας!

Και μη λησμονείτε, ότι έχετε και έναν ΑΦΟΡΙΣΜΟ, ο οποίος σας βαρύνει! Να σκύψετε, λοιπόν, και με ταπείνωση να ζητήσετε και την άρση του ΑΦΟΡΙΣΜΟΥ!

Αλλοιώς Σας περιμένει ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ Η ΚΟΛΑΣΗ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΓΕΙΑ ΠΟΡΕΙΑ Σας! Να μια απόδειξη:

Με εντιμότητα και αρχιερατική ειλικρίνεια

+ ο Μητροπολίτης

+ Ο πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

loading...