Όλεθρος, βιβλική καταστροφή…

Πρώτο θέμα-δυστυχώς- στην ιστοσελίδα της τουρκικής εφημερίδας Yeni Safak, η φωτογραφία του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με μαγιό σε παραλία της Κρήτης.

“Ο Μητσοτάκης, ενώ η χώρα του καίγεται”, είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας, που δεν έχει φυσικά κανένα πρόβλημα να προσπαθήσει να συκοφαντήσει την Ελλάδα.

“Στόχος αντιδράσεων είναι ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έβγαζε φωτογραφίες στην παραλία ενώ στην Ελλάδα εκκενώνονταν χωριά λόγω πυρκαγιών”, γράφει η τουρκική εφημερίδα.

Η Yeni Safak δημοσιεύει φυσικά πολλές φωτογραφίες από τις καταστροφές που έχει προκαλέσει η πύρινη λαίλαπα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, αλλά και το εξώφυλλο της “Εφημερίδας των Συντακτών” με τον λουόμενο Πρωθυπουργό.

Την ίδια στιγμή περνάει μάλλον στα “ψιλά” τις τεράστιες πυρκαγιές, που κατέκαψαν περιοχές στην Μαρμαρίδα και την Αττάλεια. Όσο για το βίντεο με τον πρόεδρο Ερντογάν να πετάει…μπουκάλια με τσάι στους πυρόπληκτους στη Μαρμαρίδα για να κατευνάσει την οργή τους, αυτό απλά … δεν υπάρχει… (από την διαδικτυακή ειδησεογραφική πλατφόρμα https://www.olympia.gr/)!!

Έκτακτη δήλωση του προέδρου του ΑΚΚΕΛ για τις φωτιές σε όλη την Ελλάδα και τις σέλφι του Μητσοτάκη…

Μας είπε ο κ. Βάκης Τσιομπανίδης:

Το 2018 κάηκε το Μάτι, θρηνήσαμε 103 νεκρούς και όμως μυαλό δεν βάλαμε. Άχρηστες κυβερνήσεις που δεν μπορούν να προστατέψουν τους πολίτες τους και τις περιουσίες των Ελλήνων. Η προηγούμενη κυβέρνηση κατηγορήθηκε από την τότε αντιπολίτευση (σημερινή κυβέρνηση Μητσοτάκη) ότι σαν τον Ξέρξη παρακολουθούσαν από τον χρυσό θρόνο την πυρκαγιά, τώρα ο Μητσοτάκης ανέμελος γυρνάει στις παραλίες και βγαίνει σέλφι.

Αλήθεια τι άλλαξε η κυβέρνηση Μητσοτάκη από τον “άχρηστο Τσίπρα”;

Βελτίωσε τα μέσα πυρόσβεσης; Αγόρασε καινούργια; Νοίκιασε αεροσκάφη ή ελικόπτερα;

Αντίθετα έδιωξε από το σώμα τους πυροσβέστες που δεν είχαν εμβολιαστεί για να δείξει πυγμή, μαγκιά και αφοσίωση στην παγκόσμια υγειονομική δικτατορία.

Θα μου πείτε χρεοκοπημένη χώρα η Ελλάδα, λεφτά δεν υπάρχουν. Για την προπαγάνδα και για τους οικόσιτους παπαγάλους το Πετσόδεντρο δεν σταματά να καρπίζει. Αρκεί να φωνάζεις πόσο υπέρλαμπρη είναι η Μαρέβα, πόσο γκόμενος ο Μητσοτάκης, κορονοϊός, κορονοϊός, κορονοϊός, εμβόλια, εμβόλια, εμβόλια, αρνητές και ψεκασμένοι και λεφτά θα υπάρχουν πάντα και πολλά μάλιστα.

Τα ΜΜΕ πλέον λειτουργούν σαν τζουκμπόξ, πρώτα πέφτει το νόμισμα και μετά τραγουδάνε ότι τραγούδι γουστάρει το καθεστώς, η εξουσία.

Σήμερα η Ελλάδα ακόμη μια φορά στις φλόγες και εμπρηστές και δολοφόνοι είναι αυτοί που δεν μερίμνησαν όλο αυτό το διάστημα να μην ξαναζήσουμε την ίδια τραγωδία.

Η σκέψη μας είναι στο πλευρό των πυροπαθών που βλέπουν κόπους μιας ζωής να καταστρέφονται από την ανικανότητα της κυβέρνησης. Ελπίζω και παρακαλώ τον Θεό να μην έχουμε θύματα. Ευχαριστούμε τους ήρωες πυροσβέστες!!

Νίκος Νικολόπουλος: Σήμερα είναι ημέρα πένθους και λύπης…

Παρέμβαση του Νίκου Νικολόπουλου Προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος.

Σήμερα είναι ημέρα πένθους και λύπης.

Και όμως δεν έχουν ούτε καν το φιλότιμο να το βουλώσουν!

Έτσι βγήκε ο ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ να μας πει ότι για τις φωτιές φταίει ο καύσωνας!!!

Μήπως οι φωτιές δεν μπήκαν μόνες τους; Μήπως θα πρέπει να συμβουλευθεί την ΕΥΠ; Μήπως αν για δύο ώρες είχαν στείλει όλα τα πτητικά μέσα στην Βαρυμπόμπη σήμερα δεν θα υπήρχε η απερίγραπτη καταστροφή; Μήπως εάν ο Μητσοτάκης δεν έκανε τον υπεύθυνο για την τραγωδία στο Μάτι αρχηγό της πυροσβεστικής, η φωτιά θα είχε αναχαιτιστεί;

Εσύ σκέψου γιατί ΑΡΓΗΣΑΝ και γιατί δεν πέταξαν τα ΚΑΝΑΝΤΕΡ και βγάλε συμπέρασμα…. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Όλεθρος απερίγραπτος.

Μήπως ο Κυρ. Μητσοτάκης βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου; Μήπως κάθε καλοκαίρι επί πολλές δεκαετίες δεν αποκτήσαμε δυνατότητα πρόληψης και άμεσης καταστολής και γιατί;

Το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος πιστεύει βαθύτατα ότι η πρόληψη είναι εφικτή με τις αντιπυρικές ζώνες και με τα λοιπά πολλά σύγχρονα τεχνολογικά μέσα…

Τα λέμε χρόνια, αλλά δυστυχώς σε απολύτως βαρήκοους ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ πράσινους, κόκκινους, μπλε υπευθύνους. ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ δεν ΑΚΟΥΕΙ… Τα επικοινωνιακά εμετικά κόλπα, πρέπει να σταματήσουν. Η φτηνή προπαγάνδα των ΜΜΕ κάνει την ατμόσφαιρα περισσότερο αποπνικτική… Η συλλογική διάθεση έχει αλλάξει ήδη προς το χειρότερο. Ήδη ζούμε πρόδρομα φαινόμενα!

Ο Μητσοτάκης και όλη Η ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ – ΚΚΕ να προσέξουν πολύ.

Ας αφήσουν τις παραλίες… Η χώρα βρίσκεται σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ βαδίζει σέ ναρκοπέδιο. Το πετρέλαιο είναι χυμένο… Ένα σπίρτο και μετά… Ο κόσμος είναι αρπαγμένος, με τη νέα επιχορήγηση των 20 εκ € στα ΜΜΕ. Ο κόσμος επαναστατεί και ριζοσπαστικοποιείται!

Δεν παραμυθιάζεται…

ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ:

Στους τελευταίους 3 μήνες ΚΑΗΚΑΝ 36% περισσότερες ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ από όσες τα τελευταία 12 ΧΡΟΝΙΑ … ΤΥΧΑΙΟ;

Κάποιοι ασυνείδητοι καίνε ασύστολα την ίδια μας την ζωή την φύση…

Στείλτε όλοι κάποιο καταγγελτικό μήνυμα για όλους τους ανίκανους να φυλάξουν τα δάση μας και την φύση. Στους κυβερνώντες 2 χρόνια που αντί να τα φυλάξουν, επιτρέπουν να παραδίνονται στις φλόγες με τεράστιο οικολογικό και οικονομικό κόστος.

Να γιατί ο καθένας από εμάς έχει ευθύνη. Γιατί με την σιωπή μας ουσιαστικά συμμετέχουμε σε αυτό το έγκλημα.

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος συγκροτεί εθελοντικές ομάδες προστασίας & αναδάσωσης σε κάθε νομό της Ελλάδας!

Δήλωσε ΤΩΡΑ συμμετοχή! ΜΠΟΡΕΙΣ!!

Ευθύμιος Λέκκας: Δεν πρόκειται ποτέ οι πολιτικοί να αλλάξουν…

Στη Βαρυμπόμπη βρίσκεται από νωρίς το πρωί ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμιος Λέκκας, προκειμένου να ερευνήσει τις συνθήκες που προκάλεσαν τη φωτιά και την κατάσταση που επικρατεί τώρα.

Όμως ο κ. Λέκκας έγινε έξαλλος ενώ ήταν καλεσμένος στον αέρα πρωινής εκπομπής του OPEN, καθώς όπως είπε οι παρουσιαστές τον άφησαν να περιμένει για πολύ ώρα κάτω από τον ήλιο, χάνοντας μάλιστα πολύτιμο χρόνο ερευνητικού έργου.

“Πριν μου κάνετε την ερώτηση, θέλω να σας πω ότι είστε απαράδεκτοι γιατί περιμένουμε εδώ και τρία τέταρτα, έχασα τρία τέταρτα ερευνητικού χρόνου στην περιοχή. Και ήμουν υποχρεωμένος να ακούω τις ανοησίες των πολιτικών από το στούντιό σας” είπε ο κ. Λέκκας.

Και συνέχισε: “Ήταν ανοησίες αυτά που άκουγα και με εξόργισαν. Αν η πολιτική νοοτροπία είναι αυτή που άκουσα, πραγματικά, μας αξίζουν αυτά τα χάλια. Δεν πρόκειται ποτέ οι πολιτικοί να αλλάξουν”.

“Δεν μας σέβεστε, μαζί με τον ρεπόρτερ, δεν μας σέβεστε, τρία τέταρτα μέσα στον ήλιο και έχετε την άνεση των πολιτικών, να παρουσιάζεται πολιτικούς μισή ώρα και να τους ακούμε μέσα στον ήλιο χάνοντας και ερευνητικό χρόνο, και εγώ και οι συνεργάτες σας εδώ που είναι” είπε με τους παρουσιαστές να του ζητούν συγγνώμη! (από την διαδικτυακή ειδησεογραφική πλατφόρμα https://www.newsbeast.gr/)!!

loading...