Όλα εξαρτώνται από εμάς….. τώρα είναι η ώραGEWKWN: Ξέρουμε ποιοι είμαστε, ξέρουμε ποιοι είναι οι πρόγονοι μας,  τώρα είναι η ώρα, ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ, να αντισταθούμε στις δυνάμεις του σκότους, στις αντίχριστες δυνάμεις και ηγεσίες, στους εφιάλτες αυτού του τόπου, στους προδοτες ιεράρχες, τώρα είναι η ώρα να πολεμήσουμε για την Πίστη μας για την Πατρίδα μας και για τον Ελληνισμό.


Είναι καιρός να σταματήσουμε να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια και να βλέπουμε το κακό να κερδίζει έδαφος ενώ ο κόσμος καίγεται..


Αυτός δεν είναι πόλεμος κάποιου άλλου, είναι δικός μας πόλεμος, κανείς δεν έρχεται να μας σώσει. Όλα εξαρτώνται από εμάς….. Δεν θα είναι όλοι μαχητές πολέμου, όμως όλοι μαζί, και με την βοήθεια Του Χριστού ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.


Αυτό που ζούμε και θα ζήσουμε πολύ σύντομα, είναι ο μεγαλύτερος πόλεμος που έχει δει ποτέ ο Ελληνισμός, μισούν την Ελλάδα τους Έλληνες και κάθε τι Ελληνικό, μας θέλουν νεκρούς.


Έλληνες προετοιμαστείτε για αυτό που έρχεται, ο χρόνος είναι λίγος, αλλά είναι ώρα για μάχη… Είναι καιρός να καθαρίσουμε την Ελλάδα από τους εφιάλτες: πολιτικούς, ιεράρχες, εντεταλμένους πράκτορες, άθεους και αντίχριστους.


Αυτός ο Πόλεμος δεν θα ξεχαστεί ποτέ, ούτε αυτοί που αγωνίστηκαν για να εξασφαλίσουν την ελευθερία στις μελλοντικές γενιές.


Η πιο τρομακτική ‘’δύναμη του θανάτου’’, θα προελθη από τον αφυπνισμένο (αναγκαστικά ) Έλληνα, τότε Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΤΡΟΜΟΣ θα φτάσει στις πόρτες των Ηγεσιών, των ιεραρχών, και των αχρήστων άθεων και αντίχριστων πολιτικών, και θα κλάψουν, θα ουρλιάξουν και θα ζητήσουν έλεος, αλλά μάταια…….


Περιμένουμε την ημέρα που ο Ελληνικός Λαός , με εξευτελισμένες τις δυνάμεις του κακού, με ταπεινωμένους τους άθεους και προδότες πολιτικούς , θα αναγγείλει την ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ.


Όποιος ζήσει αυτήν την ημέρα, θα ζήσει την μεγαλύτερη χαρά που μπορεί να επιθυμήσει ψυχή ελεύθερου ανθρώπου, τέτοια χαρά δεν θα την έχει γνωρίσει καμιά από τις γενεές που πέρασαν.


Ένα πλήθος από κάθε γωνιά της Ελληνικής γης που θα γιορτάζει τον Λυτρωμό του, μια μέρα παραμύθι , τόσα χρόνια την περιμέναμε, τη μέρα του Λυτρωμού, και όταν δούμε να παίρνουν σάρκα και οστά, όταν ακούσουμε από το στόμα του ηγέτη………….


ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΗΓΕΤΗ, ΤΗΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΘΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, όταν θα βλέπουμε γελαστά τα πρόσωπα ενός Λαού που τόσο είχε υποφέρει…. .Θα πανηγυρίσουμε την ημέρα εκείνη τον ερχομό του ΕΛΛΗΝΑ ΗΓΕΤΗ και στο πρόσωπο του θα πανηγυρίσουμε την Λευτεριά μας και Ελληνικές Σημαίες θα κυματίζουν κάτω από τον Ελληνικό Ουρανό, διότι εκείνη την ημέρα ξύπνησε ο Ελληνικός λαός από τον λήθαργο της Εθνικής αδράνειας και αντιλήφθη ότι έχει ακόμη την ιερά προγονική παρακαταθήκη, κατάλαβε ότι μέσα στις φλέβες του ρέει ακόμη το αίμα των προγόνων, αντιλήφθη ότι μπορεί ακόμη να θρέψη μαχητές, οι οποίοι διαφεντεύουν τα δίκαια της φυλής ………….


ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΙΣΤΗ, ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ .


Η ψυχή των Ελλήνων είναι άσβηστη , και πάντα ορθή, και δεν είναι για ξεπούλημα, ανήκει στην Φυλή που μας τη χάρισε ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Χιλιάδες Έλληνες θυσιάστηκαν για την Πατρίδα και για την πίστη,  σήμερα, κάποιοι ‘’ελληνες ‘’ θυσιάζουν την Πατρίδα για τον εαυτό τους, μην τους αφήσετε….


Η Ελευθερία των Ελλήνων ήταν, είναι και πάντοτε θα είναι…….. «ΑΠ’ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ….ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ»


ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΗΝ: ΚΥΠΡΟ, ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ, ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΠΟΝΤΟ, ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ, Β. ΗΠΕΙΡΟ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ…….


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ με όλους αυτούς που επιβουλεύονται την Πατρίδα μας.


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ Άθεους, ανθέλληνες, προδότες, πολιτικούς, που ξεπουλούν την Πατρίδα μας.


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ-Δεσποτάδες-ιερείς – μοναχούς και λαϊκούς που έχουν προδώσει ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ……….


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, αντάξιοι των προγόνων μας, να αντλήσουμε δύναμη από αυτούς για να δώσουμε την τελευταία μάχη…..

Δεν υπάρχουν σχόλια :