ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ*

 Mία πρόταση ειρηνικής διαμαρτυρίας με πολλές πιθανότητες επιτυχίας είναι η συντονισμένη Αντί-δραση σύσσωμου του Ελληνικού λαού. Είναι μια πρωτοβουλία που πρέπει να πάρουν συνδικαλιστικοί φορείς όπως η ΓΕΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Να καλέσουν τα μέλη τους κι εκείνα το περιβάλλον τους, (στόμα με στόμα) για προετοιμασία Απεργίας Διαρκείας, χωρίς όμως η πρόταση να γνωστοποιηθεί και στα κοινωνικά δίκτυα.    

Να συμφωνήσουν συνολικά όλοι οι πολίτες να δώσουν την δική τους απάντηση στο lookdown της Κυβέρνησης, κάνοντας τον δικό τους σκόπιμο εγκλεισμό, σε ένδειξη διαμαρτυρίας στις υποχρεωτικότητές της. Να σταματήσουν όλοι συγχρόνως να πληρώνουν πλέον φόρους, εισφορές, λογαριασμούς, εισιτήρια, χρέη Τραπεζών. Να προμηθευτούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης διάρκειας μερικών ημερών. Αποφασισμένοι για τη νίκη, να κλειστούν στα σπίτια, σταματώντας κάθε δράση. Οι άνεργοι, οι επαγγελματίες, οι μαθητές, οι συνταξιούχοι, οι φοιτητές, οι νοικοκυρές σε όλη την Επικράτεια για λίγα 24ωρα.

Την ορισμένη ημερομηνία οι εργαζόμενοι πρέπει να απέχουν από την δουλειά τους και να καταλαμβάνουν τους εργασιακούς χώρους τους, Δημόσιες Υπηρεσίες, Υπουργεία, Πανεπιστήμια, Τηλεοπτικούς Σταθμούς, Σχολεία, Νοσοκομεία, Κεντρικές Πλατείες, Εθνικές Οδοί και τις βασικές αρτηρίες κυκλοφορίας σύνδεσης με τις πόλεις. Οι καταστηματάρχες να κλείσουν τα μαγαζιά τους, για να παραλύσει η αγορά. Να μην κυκλοφορούν τα ιδιωτικά αυτοκίνητα και όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Η Κυβέρνηση που θα βρεθεί αντιμέτωπη με τέτοια Απεργία, υποχρεούται σε παράδοση της Εξουσίας εντός λίγων ημερών, διότι θα είναι εκτός… λαού. Με την Απεργία Διαρκείας ο λαός αποδεικνύει περίτρανα, πως δεν την  αναγνωρίζει πλέον ως νόμιμη Εξουσία. Έτσι θα αναγκαστεί ο Πρωθυπουργός να υποβάλει την παραίτησή του στην Πρόεδρο της «Δημοκρατίας».   

 Τι λέτε αγαπητοί συνέλληνες αξίζει να επιχειρήσουμε μια  Πανελλήνια Απεργία Διαρκείας, για να δώσουμε την ακριβή απάντηση στον χειρότερο εχθρό μας, που αποδείχτηκε πως είναι η πολιτική οργάνωση της ΝΕΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ;

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ    

     ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!

loading...