Προβαλλουν τον Μεγαλο Αδελφο του Οργουελ αλλα ξεχνανε (σκοπιμα) τη φαρμα των Ζωων. Οπου οι επαναστατες μολις εδραιωθηκαν καθισαν στο σβερκο των οπαδων τους.

 Oλος ο Κοσμος βραζει και φλεγεται. Κυριολεκτικα. Ο καιρος αγριευει ολο και περισσοτερο. Κι εμεις το χαβα μας, τα κοματικα. Χθες ο Τσιπρας, σημερα ο Μητσοτακης, αυτιο δεν ξερω ποιος. Οι ακροδεξιες σεχτες ανασυντασσονται. Οι συνωμοσιολογοι προχωρησαν βαθεια και αφου πάστωσαν τα μυαλα των οπαδων τους τωρα προχωρουν στην γενικη καταστροφη, την επιβολη της δικης τους ΝΤΠ. Το χαος και μετα τον φασισμο . 

Φωτια. Ακουστηκε μεχρι και το οτι οι..εμβολιασμενοι την βαλανε για να καψουν τους ανεμβολιαστους!!

Δηλαδη κατευθυνομενη φωτια; Αφου επιασε τοπο η ανοησια των λειζερ τοτε με το Ματι, γιατι οχι και τωρα; Το αντιθετο βεβαια μπορει να ισχυει, αν λαβουμε υποψη μας οτι οι ανεμβολιαστοι θελουν να χαλασει το σχεδιο για το “μπολι”…ΚΟΨΑΝΕ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΩΝ ΨΥΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΑ..ΜΠΟΛΙΑ (μπολι λογω αγροτικης καταγωγης, οπως βαζουν στα δενδρα…Θου Κυριε..). Τις πταιει; μα ολοι μας. 

1)Θα μπαιναμε πολιτοφυλακη να περιπολουμε τα δαση τις επικινδυνες μερες; Αυτοοργανωση τοπικη, μην περιμενουμε νομους κλπ

2) Αντιπυρικες ζωνες, Απο τον καιρο της ΜΟΜΑ εχουμε να δουμε

3) Ψεκασμος με κοκινο επιβραδυντικο υγρο των ζωνων αυτων. Και ας λεγανε οι ψεκασμενοι τι μας ψεκαζουν (αυτη τη φορα απο χαμηλα)…

4) Πλουσιοι υπαρχουν. Ας δωρησει ο καθενας απο ενα πυροσβεστικο, οι εφοπλισταδες που δνε βαζουν ουτε ελληνικη σημαια στα πλοια τους, για να μην πληρωνουν φορους στο ελληνικο κρατος, δεν μπορουν να δωρισουν κανενα μεγαλο πυροσβεστικο αεροπλάνο; Σιγα…..

Εισχωτησαμε μεσα στην αγρια φυση και αυτη μας εκδικειται. Ειτε με καταστροφες, ειτε με επιδημιες, ειτε με επιδρομες αγριων ζωων κλπ. 

Και τωρα κατι για μενα, που πολλους θα τους κανει αποφασισμενους να με σκοτωσουν αλλα θα με απαλλαξουν απο το γηρας ετσι…

Οι κυβερνησεις δεν εχουν μυαλο. Αυτο ακριβως. Οχι, δεν βαζουν φωτιες, αλαλ εχουν βλακεια. Καλυτερα το προλαμβανειν παρα το θεραπευειν. Που εναι οι αντυπυρικες ζωνες; Που ειναι τα πυροσβεστικα μεσα; Πού ειναι η πολιτοφυλακη να περιπολει τις πεικινδυνες μέρες; Αλλα και ποιος απο εμας θα παρει μεσα σοτν καυρωνα να επιτηρει τα δαση; Στην αερολεσχη Μαγνησιας ειχαμε αεροπλάνο για πολιτικη προστασια, πυρανιχνευση εγκαιρη. Δεν χρειαζεται, ειπε η περιφερεια και το πουλησανε. Και αφου καηκε το πελεκουδι, θυμηθηκαν να ζητησουν βοηθεια απο αλλες χωρες.

Καιγεται η υδρογειος. Υπαρχει παγκοσμιο δικτυο καταστροφης, που αφου πρωτα απεκτησαν εκατομμυρια οπαδους ταιζοντας τους συνωμοσιο-λογια, τωρα τους χειριζονται για να φερουν την δικη τους Νεα Ταξη Πραγματων..με φασισμο μετα το χαος. Ταχα “αντινεοταξιτες’. Αυτοι ειναι και θελουν να φερουν την δικη τους Αποκαλυψη, να θεσουν την ανθρωποτητα ομηρο του covid, να την παραδωσουν στη συμφορα για να επικρατησουν. Η μεγαλυτερη συνωμοσια ειναι η δικη τους αλλα δνε προκειται να βγει στη φορα διοτι υπαρχει δικτυο, ειπαμε. Με το δια-δικτυο, τους μικρος σταθμους, τα μπλογκς και τα αλλα αντιδραστικα…

Λυκοι με ενδυμα προβατου. Και πονταρουν στον πατριωτισμο, στη θρησκεια και στην ευπιστια των αμορφωτων και οχι μονο. Λέγοντας ατα μπορει να κινδυνευει και η ζωη μου, αλλα η συνειδηση μου λεει οτι κανω το καθηκον μου και αν πεσω θα ειναι για το καθηκον. Ας μην ακουνε διοτι ειναι ο οδοστρωτηρας που ειπαμε. Επιχειρησαν να με εξοντωσουν οι επιπεδογηινοι, κατοπιν οι οπαδοι των ψεκασμων, τωρα οι αρνητες απσης φυσεως σχετιζομενης με τον covid η οτι αλλο.  Ειμαι σε καποια ηλικια. Γεννηθητω το θελημα του Θεου.

loading...