Ακούστηκε κι αυτό: Οι εμβολιασμένοι βαλανε φωτιές για να κάψουν τους ανεμβολίαστους!

Μα ποιά πυρκαιά πάει στοχευμένα σε ανεμβολίαστους; Το αντίθετο ειναι πιο λογικο: εκδίκηση αντιεμβολιαστών προς την κυβέρνηση. Αλλα δεν πρέπει να σκεφτόμαστε έτσι, αλιμονό μας.

Οποτε μην τα ριχνετε ολα στους μεβολιασμενους. Αφρους βγαζουν ι αντιεμβολιαστες και ξεσηκωνουν την οργη των αλλων. Ευχονται καλα σαραντα, να αναβουν κερια, θανατο φριχτο. Βλεπω τι γινεται στα social media. 

Το να μην χρησιμοποιουν τα νοσοκομεια ισως ειναι δειγμα ευθυνης προς την κοινωνια διοτι υπαρχουν ασθενεις ολων των νοσων και δεν πρεπει οι αμελεις να καταλαμβανουν χρησιο χωρο και προσωπικο. Εχει κι αυτο μια δικη του λογικη.

Αφρους βγαζουν οι αντιεμβολιαστες και δεν καταλαβαινω γιατι. Φιλοι για χρονια χωριζονται, Ελληνες εναντιον Ελληνων, σε λιγο θα σφαζονται εμ τα ..κονσερβοκουτια, το αιωνιο χουι μας. 

Δεν σωζεται η χωρα ουτε εμ εμβλια μονο, αλλα ΚΑΙ με εμβολια. Αν ακουγαμε τους τοτε εμβολιαστες οταν ημασταν παιδια, σημερα δεν θα ειχαμε μεινει ουτε οι μισοι. Εν παση περιπτωσει, οσοι θελουν να εκματαλλευθουν οτι διαθεται η επιστημη επι του παροντος, το εκμεταλλευοτναι οσοι θελουν χωρις να επιτιθενται σε αλλους. Εμεις δνε το μπορεσαμε. Εμεις οι δυο (γονεις) εμβολιαστηκαμε, τα παιδια μας δεν θελησαν. Ουτε που τους καναμε κουβεντα. Ενηλικες ειναι, ας κανουν οτι θελουν. Να μαλωνουμε βλακωδως δηλαδη;

Με τον φανατισμο φτανουμε σε απραλογισμους και καταστροφη.

Επισης, το οτι ενα ςπλουσιος θα επαιρνε την πατεντα των τεστ δεν σμαινει οτι γινεται εγκλημα. Ας προλαβαινε ο εργατης να το κανει. κανα φτωχαδακι. Με τι κεφαλαιο;

Οι εφοπλιστες μας δενε χουν δωσει ποτε δεκαρα για την υγεια (νοσοκομεια, ασθενοφορα, μηχανηματα , πυροσβεστικα μεσα, κλπ). Ουτε σημαια ελληνικη δνε βαζουν στ απλοια τους για να αποφευγουν τους φορους, και λογισονται Ελληνες…μετα αμς φταιει ο καθε Ροκφελλερ η Ροτσιλντ κλπ που ειναι διεθνης πλουτοκρατης. Τιποτε δεν γινεται χωρις χρημα. Βριζουν την τεχνολογια mRNA χωρις να ειναι σωστα ενημερωμενοι. Υπακουνε μονο σ εκαποια συκεκριμενα κεντρα που διοετευουν συνωμοσιολογιες για ολα, και υφιστανται ελεγχο του νου. Αυτο φαινεται στο οτι ακομη και αυτοι που συμφωνουν οταν τους ενημερωνεις σφαιρικα, παλι μετα σου πετανε ενε “εμβολιο του σατανα” και τετοια. Αρα μεσα στον εγκεφαλο τους κατι εχει ριζωσει ακι τους τυφλωνει.

Αν υπαρχουν γιατροι που εχουν αντιρρησεις, υπαρχουν χιλιαπλασιοι που δεν εχουν. Δεν μετρανε αυτοι….

Επομενως ολοι οι επισητμονες ειναι απατεωνες, οι γιατροι ειναι δολοφονοι, σε ολη την υφηλιο, ολες οι κυβερνησεις θελουν να σκοτωσουν τους υπηκοους τους, ενας Μπιλ κλπ παιζει τον πλανητη στο δαχτυπο και ολοι οι αλλοι ειναι γιδια, και αλλα τρελα.

Τωρα για Αλεξανδρο και χριστιανισμο δεν θα κρινω, αλλα η απγκοσμιοποιηση δεν ειναι νεο πραγμα ουτε η ΝΕα Ταξη Πραγματων εχει υποσταση. Ανεκαθεν η κοινωνια του homo sapiens ετσι ηταν και ειναι και θα ειναι.

Αναφερθηκατε στον Οργουελ. Τελικα τι φοβομαστε; Γινομαστε “Τουρκοι” επειδη λεει, θα αμς παρακολουθουν….με τσιπακια κλπ. Μα 1) υπαρχουν εδω και δεκαετιες δορυφοροι που και μεσανυχτα μπορουν και διαβαζουν τι βιβλιο εχεις στα χερια σου, τι νουμερο παπουτσι φορας κλπ. Τωρα ειναι τελειοτεροι. Τιποτα δνε μενει κρυφο. Στο μπαλκονι σου μην βγαινεις οπως ναναι…Το κινητο σου εχει ολα τα στοιχεια σου και εντοπιζεται αυθωρει. Και ολοι εχουν. Αλλα νομιζετε οτι ενδιαφερονται οι…εποπανω να μαθαινουν ποτε βραζει φακες η κυρα Κατινα απο τα Γκραβαρα; Ε οχι. Εμενα που δνε εχω τιποτα να κρυψω, ας με παρακολουθουν. Το ιδιο κανει και η γειτονια στα χωρια και οχι μονο! 

Παρακολουθουν ατομα ενδιαφεροντος…αν καταλαβετε.

Ο δε ΟΡΓΟΥΕΛ, εγραψε και ενα ΑΛΛΟ βιβλιο, με τιτλο Η ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ. Εκει περιγραφει το πως οι επαναστατες” που υποσχεθηκαν σε ολα τα ζωα απελευθερωση απο τον ζυγο….μολις εγιναν εξουσια, τα ιδια και χιεροτερα εκαναν. Και σημερα υπαρχουν διαφοροι επιδοξοι γκαζοντενεκεδες φασιστες καθε ειδους κλπ που καλουν σε συσπειρωση” για “λευτερια” απο τα δεσμα του κρατους , των υποχερτικων μασκων και εμβολιων και αλλων τινων της ευκαιριας!!!! Κατασκευασουν κομματα και ψαρευουν οπαδους μεσα απο τις ταξεις των πασης φυσεως αντιρρησιων. Να μην αναφερουμε ονοματα. Κατι τετοιοι ειναι ικανοι και σε πολεμο με γειτονες να μας οδηγησουν για να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα. Δεν ειδαμε κατοχη, πολεμους, αρρωστειες και επιδημιες φοβερες του απρελθοντος και ξεθαρρεψαμε τωρα και γκρινιαζουμε. Ας πανε ολοι αυτοι σε Μαδαγασκαρη, Υεμενη, Ταυλανδη, Νοτιο Αμερικη, χωρες τις υποσαχαριας Αφρκης, Σομαλια κλπ να δουν τι εστι ελευθερια, δημοκρατια, υγεια και μετα ναθουν  εδω αν φωναζουν…

Ειμαστε λαος με τιποτα ευχαριστημενος, αχαριστος και στον Θεο ακομη,ανευθυνος, αγενης και συμφεροντολογος εαυτουληδεςς. Τα δικα μου ναναι ενταξει και τι με νοιαζει παραπερα.Τα βλεπω και σητν πολη μας. Ο καθενας θελει τον χωρο καθαρο μονο μπροστα στο σπιτι του…παραπερα ας βγουν ξεροχορτα 2 μετρων παντου. Και μετα…ωωω!

Τωρα:

 Κανείς πολιτης, οικοπεδούχος,  δήμαρχος, περιφερειάρχης, κυβέρνηση δεν προέβλεψαν 1) αντυπυρικες ζωνες,2) φυτεμα ζωνων απο δεν δρα που δεν καίγονται 3) φαρδείς δρομους να διέρχονται πυροσβεστικά και οδοί διαφυγής. Μετα κλαιμε και φωνάζουμε και βριζουμε…εύκολο βεβαια.

Καλυτερο το προλαμβανειν παρά το θεραπευειν.

-Στο σπιτι μου θα χτυπησει η φωτια; Έλα μωρε, σιγα τωρα. Τοσα χρονια καλα ειμαστε….

.Ποιος ψήφισε δήμαρχο που υποσχέθηκε αντιπυρικές ζώνες που περιλαμβάνουν και έξοδα προσωπικά για τον καθένα ;; Πότε;

-Σε εμας θα ερθει ο covid? μπα, εγω υγιης είμαι, γιατι να εμβολιασθω; (μεχρι να παψεις να εισαι φιλε). Σιγα μην πεθανω (αν περασεις εβδομαδες σε ΜΕΘ με σωληνα στα πνευμονια και μετα να μην μπορεις να σηκωθεις δεν πειραζει, ετσι;).

 Παρτακιδες του κερατά είμαστε. Μόνο όταν καίγεται το σπίτι μας ουρλιάζουμε, μόνο αν πεθάνει κάποιος στην οικογένεια τρέχουμε για εμβόλια. Όταν είναι για το διπλανό μας..αφασία

Επισης: Πριν το εμβολιο δεν δεχοταν οι αντιρρησιες  κανεναν ως νεκρο απο κοβιντ! Όλοι απο υποκειμενα νοσηματα πεθαιναν!!! Τωρα εντελως περιεργως, ολοι απο το εμβολιο πεθαινουν!!! Ενας στο εκατομμυριο. Εμβολιασητκαν 6 δις. και προχωρει. Φυσικο δεν ειναι; Και με τα παλια εμβολια παλι καποιοι παθαιναν αναφυλαξια, καποιοι πεθαιναν, και με ολα τα φαρμακα αλλα και με τροφες συμβαινει το ιδιο.

Η τεχνολογια mRNA ειναι το μελλον. Ηδη εφαρμοζεται για καρκινους, αυτοανοσα κλπ. Ετσι και νικηθουν καποιοι καρκινοι και αυτανοσα, τι θα πουν; οτι ειναι του Σατανα; (οπως λενε τωρα;)

ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ (ΟΙ ΑΝΤΙΡΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΩΟΣΙΟΠΙΣΤΟΙ) ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΝ-ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΣΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ

ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΑΜΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ—ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ COVID-19 ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Η άτυπη “Διεθνης των Συνομωσιολογων” η έχουσα στενή συνδεση με τον νέοφασισμό φιλοναζισμο. Καπηλευεται την εύλογη σε μεγάλο βαθμό ανασφάλεια, φόβους και φοβίες, απέναντι στην αλματώδη εκρηκτική αναπτυξη της επιστημης της τεχνολογίας των τηλεπικοινωνιων.. Συμπορεύεται και ο θρησκειοληπτικός σκοταδισμός σε συνδιασμο με την άγνοια.

Και την αποστέωση των δημοκρατικών θεσμών κοινοβουλευτικων και άλλων θεσμών, απο πραγματική εξουσία και αυτοτέλεια στη ληψη αποφάσεων, υπερ αδιαφανων υπερεξουσιων με παγκοσμια επιροη. (δεν λεμε παγκοσιοποιησης δια του λογους που αναφεραμε αλλα και διοτι χρησιμοποιειται απο συνομοσιοπιστους).

 Ο ανθρωπος μπηκε σε περιοχες που δεν του ανηκουν. Και μετά παραπονιεται αλλοτε για επιθεσεις απο αγρια ζωα και αλλοτε για αλλα θεματα που οφειλονται στην υπαιτιοτητα του. Δεν αφησανε χωρο να μην τον εκμεταλλευθουμε ελεεινα.

loading...