Φίλοι μου και συμπατριώτες μου ΕΛΛΗΝΕΣ. Σας ικετεύω

Ας σταματήσουμε να χωριζόμαστε και να διαφωνούμε – να καταλάβουμε επιτέλους ότι πρέπει να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ – όσοι τουλάχιστον αισθάνονται οτι είναι ΕΛΛΗΝΕΣ! Έχουμε καταλάβει τι συμβαίνει στην ΕΛΛΑΔΑ; Μας διαιρούν και μας χωρίζουν σε φατρίες – είτε ταξικές είτε κομματικές είτε συντεχνιακές και περνούν τα ΜΕΤΡΑ που αποφασίζουν, χωρίς κανένα πρόβλημα. Κομματάκι – κομματάκι. Άν προσπαθούσαν να τα περάσουν σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ θα είχαν πλήρη ΑΠΟΤΥΧΙΑ… Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ… για όσους καταλαβαίνουν. Το πρόβλημα είναι ΕΝΑ. Είτε είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ και αγαπάς την ΕΛΛΑΔΑ και τους ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ είτε είσαι ΕΝΑΝΤΙΟΣ και πολεμάς την ΕΛΛΑΔΑ. Μέση λύση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Το ΘΗΡΙΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ και όσο πιο μεγάλο είναι ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ θα είναι να το πολεμήσεις! Επιτέλους ΤΕΛΟΣ! ¨Η θα βγούμε στους δρόμους και θα αφήσουμε την ΦΙλολογία του Πληκτρολογίου ή θα αποθεχτούμε Αυτή την αρρωστημένη κατάσταση.

Πόσα χρόνια έχουμε χάσει απο την σύντομη επείγεια ζωή μας με Μνημόνια,Στερήσεις, φτώχια και ψέμματα και με κυβερνήσεις που διαδέχονται η μία την άλλη χωρίς κανένα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; Πόσα απο τα παιδιά μας τα έχουμε χάσει απο την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ επειδή έφυγαν στο “ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ”; Η εκάστοτε ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ δεν είναι υποχρεωμένη- ΒΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ – να προσφέρει το πιο βασικό αγαθό στους πολίτες της; ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Βλέπετε να συμβαίνει αυτό; Είτε το θέλουμε είτε όχι είμαστε όλοι ΠΟΛΙΤΕΣ 2ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ! Επειδή χωρίς να ασχολούμαστε καθόλου με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ! Και Φυσικά δεν μπορώ να μην αναφέρω την ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ που τουλάχιστον αυτή η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ – ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ. Εξαγοράζοντας τα ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ- με πολλά εκατομμύρια ΕΥΡΩ – ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ- Την ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

¨Η ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ -ΧΘΕΣ- και ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ή ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ…

ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ!!!

loading...