Ξεκίνησε η εισβολή – Εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες περνούν ήδη τα σύνορα στον Έβρο -Η κυβέρνηση κοιμάται!

 Ολα τα κυβερνητικά κόμματα δεν έχουν κανενα πρόβλημα να έρθουν εκατομμύρια λαθρομετανάστες φανατικοί ισλαμιστές στην χωρα μας.O δούρειος ίππος είναι είδη εδώ μέσα .Θέλουν να μας τελειώσουν σαν έθνος . Αυτές οι εκλογες θα είναι οι πιο κρίσιμες για τη Ελλάδα μας . Εαν πάρουν την εξουσία ξανα θα μας αποτελειώσουν .Έχουν εξελιχτεί σε χούντα με όλα τα αυταρχικά μετρα και στέρηση της ελευθέριας μας και θα βιώσουμε πράγματα που δεν φανταζόμαστε. Στο μέλλων θα είμαστε μειονότητα στον τοπο μας τα εθνικά μας σύνορα θα μειωθούν όπως μας το υποσχέθηκε η Ψαρουδα Μπενάκη δηλ. και το μισο αιγαίο. Δεν υπάρχει άλλη λύση να ψηφήσουμε ένα πατριωτικο κομμα Έλληνες για την Πατρίδα για να δώσει ένα τέλος στην καταστροφή μας και να τιμωρηθούν τα πολιτικά υποχείρια της ευρωπαϊκής ενωσης . Εχει έρθει η εποχή που η θα μας τελειώσουν η θα τους τελειώσουμε δεν υπάρχει άλλος χρόνος.

Η πολιτική ηγεσία της χώρας (κυβερνώντων-αντιπολιτευομένων) αφενός έχει ΤΥΦΛΩΘΕΙ από το ΠΑΘΟΣ για εξουσία αφετέρου έχει σαλπίσει,εδώ και πολλά χρόνια,την ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ σε θέματα που άπτονται της εθνικής ασφάλειας της Πατρίδας και προστασίας των Ελλήνων.

Η πολιτική ηγεσία της χώρας (κυβερνώντων-αντιπολιτευομένων) στο ΟΝΟΜΑ της ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΟΥΤΟΠΙΑΣ,ΑΡΝΕΙΤΑΙ τη προάσπιση Θεσμών-Αξιών και τη προστασία της πολιτιστικής μας υπόστασης.

Και ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ;;;

Το υπάρχον πολιτικό σύστημα,υπερασπίζοντας με ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ τις αρχές του ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥ,ΑΡΝΕΙΤΑΙ πεισματικά και με ΜΙΣΟΣ ΚΑΘΕΤΙ που έχει σχέση με τη λέξη ΕΘΝΙΚΟ,με γράμματα ΚΕΦΑΛΑΙΑ.

Η Νεοταξική ΕΠΕΛΑΣΗ έχει ως ΕΝΑ και ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ:

Την ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ και πλήρη ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ της Ελλάδος.

loading...