Κασιδιάρης: Πάω στον εισαγγελέα τον Μητσοτάκη για τις πυρκαγιές!

 Ο ιδρυτής του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ Ηλίας Κασιδιάρης, καταθέτει μήνυση κατά Μητσοτάκη, Χρυσοχοΐδη και παντός άλλου υπευθύνου, για κακουργηματική έκθεση σε κίνδυνο διά παραλείψεως από την οποία προέκυψαν βαριές σωματικές βλάβες και θάνατοι (άρθρο 306 ΠΚ) , σε συρροή με: α) εμπρησμό και εμπρησμό δάσους με ενδεχόμενο δόλο τελεσθέντων διά παραλείψεως, από τους οποίους εμπρησμούς προέκυψαν σημαντικές βλάβες σε εγκαταστάσεις κοινής ωφέλειας, βαριές σωματικές βλάβες ανθρώπων και θάνατοι (άρθρα 264 και 265 ΠΚ), β) επικίνδυνες και βαριές σωματικές βλάβες με ενδεχόμενο δόλο (άρθρα 309 και 310 ΠΚ) τελεσθείσες διά παραλείψεως και γ) ανθρωποκτονίες με ενδεχόμενο δόλο (άρθρο 299 ΠΚ) τελεσθείσες διά παραλείψεως, διότι με τις έκνομες πράξεις και παραλείψεις τους κατέστησαν την χώρα έρμαιο των πυρκαγιών, διασπάθισαν το δημόσιο χρήμα για την προσωπική τους προβολή διαλύοντας κρίσιμες δομές του κρατικού μηχανισμού, κατέστησαν ανενεργά και ανεπαρκή τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης, προκάλεσαν ολική καταστροφή στις περιουσίες χιλιάδων πολιτών και μείζονα κίνδυνο για την υγεία εκατομμυρίων Ελλήνων που αναγκαστικά εισπνέουν τα βλαβερά σωματίδια που έχουν κατακλύσει  την ατμόσφαιρα λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών.

Ο Μητσοτάκης τόλμησε να δηλώσει προκλητικά, την ώρα που η μισή Ελλάδα καιγόταν, πως θα έρθει η ώρα να κάνει την αυτοκριτική του. Να είναι βέβαιος πως θα έρθει η ώρα όχι της αυτοκριτικής, αλλά της απόδοσης ποινικών ευθυνών. Θα έρθει η  ώρα που αυτός και οι συνένοχοί του στην καταστροφή της Ελλάδος θα τιμωρηθούν παραδειγματικά για τα διαχρονικά τους εγκλήματα. Έλεγαν ψέματα εδώ και δύο χρόνια ότι θα μετατρέψουν σε κακούργημα το αδίκημα του εμπρησμού, δεν το έπραξαν όμως, για να καλύψουν και τις δικές τους τρομακτικές ευθύνες. Στην προκείμενη περίπτωση, διότι κατασπατάλησαν το δημόσιο χρήμα για την αυτοπροβολή τους και για τη διαφήμιση του ανύπαρκτου και επιζήμιου έργου τους, αφήνοντας νευραλγικές υπηρεσίες του Κράτους γυμνές από εξοπλισμό και μέσα. 

Η Ελλάδα καίγεται και δεν υπάρχει ούτε ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος για να επιχειρήσει στις μεγαλύτερες και πιο επικίνδυνες εστίες της φωτιάς, που εν συνεχεία καταστρέφουν χιλιάδες στρέμματα παρθένων δασών και χιλιάδες περιουσίες πολιτών. 

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, με πολυπληθείς ομάδες στελεχών του, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στην πρώτη γραμμή της μάχης για την κατάσβεση των πυρκαγιών και τη στήριξη πυροσβεστών και εθελοντών. 

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για πολιτική κάθαρση, κυριαρχία της νομιμότητας και παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων για την καταστροφή της χώρας.

loading...