ΕΝΩΤΙΚΟΣ Ο ΔΙΧΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Της Λέττας Καλαμαρά*

Με τη γνωστή μέθοδο “άλλα λέμε και άλλα κάνουμε” ο αλλοπρόσαλλος K. Μητσοτάκης που από άλλους πληρώνεται, τους φορολογούμενους πολίτες και άλλους υπηρετεί, Ούννους και Γάλλους αποικιοκράτες, ζημιώνοντας το δημόσιο συμφέρον διαλαλεί την ενότητα, ενώ ετοιμάζεται να αναστείλει εργασίες ανεμβολίαστων πολιτών, να τους εξοντώσει οικονομικά και να τους στιγματίσει κοινωνικά αδικαιολόγητα. Εάν ο Κ. Μητσοτάκης εννοεί πραγματικά αυτό που λέει περί ενωμένων Ελλήνων, τότε οφείλει να σταματήσει άμεσα κάθε διαχωρισμό των πολιτών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους και να μεριμνήσει για το βιοτικό επίπεδο όλων. Αλλιώς παραπλανεί για μία ακόμη φορά ή προσπαθεί να κερδίσει πολιτικό χρόνο ή απευθύνει μήνυμα μόνο στην κάστα του και όχι στο σύνολο των Ελλήνων πολιτών, γεγονός επικίνδυνο και απαράδεκτο για πρωθυπουργό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πατάει σε καμένη γη, πολιτικά και κυριολεκτικά, αφήνοντας πίσω για εκατομμύρια Αθηναίων πολιτών το καμένο φόντο της Πάρνηθας και την κατεστραμμένη Εύβοια να θυμίζουν τη διακυβέρνηση του. Ο διχασμός των πολιτών και η στοχοποίηση των ανήλικων παιδιών από τους ανεύθυνους Ειδικούς του, η μετατροπή της ελληνικής φύσης και κορυφών σε βάσεις για ανεμογεννήτριες, ο ελλειμματικός προϋπολογισμός του με ανεξέλεγκτο δανεισμό που θα πληρώνουν το Κράτος των απογόνων μας, ο ιστορικός ενταφιασμός της Μακεδονίας μας, τα αλλεπάλληλα πλήγματα στην ελληνική οικονομία και τουρισμό, η εφιαλτική ανεργία και οι μισθοί πείνας, είναι μόνο λίγα από τα επιτεύγματα διακυβέρνησης Μητσοτάκη στην τελευταία διετία που δεν έχει να επιδείξει τίποτα θετικό.

Με ένα ανίκανο και αποτυχημένο επιτελικό Μαξίμου και φρουρούς της πολιτικής ιδεολογίας Σημίτη που παρέδωσε την Ελλάδα στους Ούννους με πρωτεργάτες τους απίθανους τεχνοκράτες που μοίρασε δοτή πολιτική εξουσία, συνεχίζει να ενταφιάζει την Ελλάδα και να βασανίζει τους Έλληνες.

Ελληνική παιδεία, υγεία, οικονομία, αθλητισμός στο στόχαστρο της παρέας Μητσοτάκη που με όπλο τον COVID-19 τα διαλύουν σταθερά τα τελευταία δύο χρόνια. Επιμένει σε έναν ανούσιο διαχωρισμό φοβικών εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων, ενώ όλοι κολλούν, νοσούν και μεταδίδουν τον ιό, όλους και το χρησιμοποιεί για να τους διχάσει την ώρα που τους καλεί σε ενότητα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θέλει και δεν μπορεί να χτίσει τη Νέα Ελλάδα. Αν ήθελε και μπορούσε να σταματήσει την αποικιοκρατική παράδοση της Ελλάδας μέσω της διαφθοράς θα έστελνε στη φυλακή όλους τους ντόπιους ασελγούς εις βάρος της για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις αναγέννησης. Δεν θέλει και δεν μπορεί. Το γιατί ας το συμπεράνουν οι αναγνώστες.

ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ μέσα από εκλογές και δημοκρατική τιμωρία όλων εκείνων που συνεργάστηκαν με τους εχθρούς της Ελλάδας.

loading...