ΜΗΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΜΑΣ;

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ*

 Σε δύσκολη θέση βρέθηκαν χιλιάδες συμπατριώτες μας… που πριν τις πυρκαγιές ήταν νοικοκυραίοι, με τη δουλειά τους, την αξιοπρέπειά τους… και επειδή απάνθρωποι επενδυτές θέλουν να «αρπάξουν» τα ευλογημένα χώματα της πατρίδας μας… έκαψαν τα σπίτια τους και τους άφησαν στον δρόμο.

Αυτοί οι  συνάνθρωποί μας δεν έφταιξαν, δεν ξεσπίτωσαν κανέναν, για να του πάρουν την περιουσία του… δυστυχώς είναι τα αθώα θύματα των άθλιων πολιτικών, που μας αγαπάνε τόσο πολύ, που για να μην αισθάνονται μειονεκτικά οι πυρόπληκτοι, δεν θα τους βοηθήσουν… απ’ την πολύ αγάπη.

Κάθε καλοκαίρι τα ίδια παθαίνουμε με τους σκόπιμους εμπρησμούς, που καίνε τα σωθικά της πατρίδας μας για να αποδυναμώνουν την Εθνική μας Οικονομία. Όμως με την διεθνή δημοσιοποίηση αυτής της τραγωδίας, εκτίθεται η ανεύθυνη Κυβέρνηση και σχολιάζεται αρνητικά η ανικανότητά της στην κατάσβεση των πυρκαγιών. Βέβαια καλό είναι να ξεσκεπάζεται ο βρώμικος ρόλος που παίζουν οι  ξεπουλημένοι πολιτικοί, αλλά το θέμα είναι πως όλα τα πληρώνει ο λαός.

Λαός είμαστε εμείς οι άπραγοι τηλεθεατές στην δυστυχία των συνανθρώπων μας και υποψιαζόμαστε πως σύντομα έρχεται και η σειρά μας. Τι νομίζετε δηλαδή πως εμάς (για το καλό μας) θα μας την… χαρίσουν; Όχι βέβαια, όλοι μας είμαστε υποψήφιοι… μετανάστες στον τόπο μας, όπου σε λίγα χρόνια θα είμαστε η μειοψηφία. Κι ας ακούγεται κάπως απίθανο.

Ας μας προβληματίσουν όλες οι ανήκουστες επιθέσεις που δεχόμαστε σε όλους τους τομείς της ζωής κι ας μην καθόμαστε πλέον στα αυγά μας. Ας σηκωθούμε, ας ενδιαφερθούμε να δώσουμε όση βοήθεια μπορούμε. Ας τολμήσουμε ενωμένοι να Αγωνιστούμε, για να δώσουμε ένα μεγάλο μάθημα ανθρωπιάς στους παράνομους κι απάνθρωπους τυράννους μας.  

Αν επιθυμούμε να ξαναζήσουμε τις ωραίες εποχές… πρέπει ο καθένας να αναβαθμίσει τον εαυτό του και να δράσουμε συνολικά. Μην περιμένετε βοήθεια από κανέναν. Τα πολιτικά ανδρείκελα που πληρώνουμε για να μας… υπηρετούν, έγιναν απάνθρωπα κτήνη και υπηρετούν τους εχθρούς μας. Σηκωθείτε γιατί αύριο δεν θα έχετε ΠΑΤΡΙΔΑ ούτε θα είστε καν ΕΛΛΗΝΕΣ!

loading...