Ρε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…που ειναι το πατρις θρησκεία οικογένεια ρε ;; Να μη γιορτάζουμε εμείς την ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ και να γιορτάζουν αυτοι;; – ΒΙΝΤΕΟ

Ποιός έδωσε άδεια γιαυτό το αίσχος; Δεν δικαιούμαστε να μαθουμε; Οι λιτανείες της Παναγίας απαγορεύθηκαν γιατί ήταν επικίνδυνες; Από ποτέ παράνομοι λαθροεισβολεις έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους νόμιμους πολίτες; Μια κλωτσιά στα βρωμοοπισθια τους και πολύ τους είναι. Γιατί τρέφετε και γιγαντώνετε ένα τέρας που θα μας κατασπαράξει στην πρώτη ευκαιρία;
Οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες δεν ήρθαν σαν κακόμοιροι πρόσφυγες, αλλά σαν κατακτητές. Επιβάλουν με το έτσι θέλω τα βάρβαρα ήθη και έθιμα τους και τον τριτοκοσμικό τρόπο ζωής τους. Οι πρόγονοι μας ΤΟ 1821 θυσιάστηκαν για να είμαστε όλοι εμείς σήμερα ελεύθεροι και τελικά βρεθήκαμε και πάλι σκλαβωμένοι των Οθωμανών. Κρίμα για τον Πειραιά γιατί τα τελευταία 20 χρόνια μοιάζει πιο πολύ με το Αλγέρι.

Χιλιάδες σιίτες μουσουλμάνοι που βρίσκονται στην Ελλάδα γιόρτασαν και φέτος την Ασούρα στον Πειραιά. Η θρησκευτική αυτή επέτειος του θανάτου του ιμάμη Χουσεΐν γιορτάζεται με ένα αιματηρό έθιμο αυτοτραυματισμού.

Ο Χουσεΐν ιμπν Αλί έχασε τη ζωή του στη μάχη της Καρμπάλα. Η ημέρα μνήμης του θανάτου του ονομάζεται Ασούρα εορτάζεται τη δέκατη ημέρα του μήνα Μουχαράμ, του πρώτου μήνα του ισλαμικού ημερολογίου και αποτελεί ημέρα μεγάλου πένθους για τους Σιίτες μουσουλμάνους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το έθιμο της αναπαράστασης του μαρτυρίου του ιμάμη Χουσεΐν κορυφώνεται με το αυτομαστίγωμα των πιστών σε κλιμακούμενη ένταση, χρησιμοποιώντας μαστίγια με λάμες τα οποία προκαλούν αιμορραγία.

loading...