Προς Πατριωτικές συνιστώσες . Ή ΤΩΡΑ συγκροτείστε το αντίπαλο Δέος ή ΠΟΤΕ. Η ημερομηνία των Εκλογών , έχει ¨κλειδώσει¨!


 Τους βάλαμε σ ένα σακί ...και τώρα ... σας περιμένουμε. Ποιοι ; Όλοι εμείς που κρατάμε αναμμένη τη φλόγα . Δεν είμαστε Χιλιάδες , είμαστε εκατομμύρια σ όλο τον Κόσμο .Το σχέδιο ¨βαίνει καλώς ¨ και οι προγραμματισμένες ΕΚΛΟΓΕΣ για την 19η Σεπτεμβρίου , είναι ακόμα εφικτές. Ένα "άγγιγμά" είναι αρκετό ! Πιστέψτε μας , το έχουμε ξανακάνει .


Η δυναμική ανατροπής  όλων των υποτακτικών στις κατοχικές δυνάμεις και στα συμφέροντά τους έχει αναπτυχθεί πλήρως και είναι τέτοια που , ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΟΓΗ  “Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω ” .Ή όλοι μαζί , ή στο χρονοντούλαπο . Ή εσείς ή το χάος για 11 χρόνια.


Κατά μόνας ο καθένας σας , είναι καταδικασμένος να σβήσει όπως το πυροτέχνημα της Πρωτοχρονιάς , όπως  το πεφταστέρι  της Αυγουστιάτικης νυχτιάς.


Ξέρουμε ποιοι λειτουργείτε ώς “Πολιτική Απόχη ” για τα μεγάλα .... πολιτικά συμφέροντα , ποιοι νιώθετε ότι “μπήκατε στο παιχνίδι” που τόσο ονειρευόμαστε ,  ποιοι .. δεν μπορείτε στην πραγματικότητα και πράττετε , ότι πράττετε , για υπαρξιακούς λόγους.


Πιστέψτε μας , έχετε ημερομηνία λήξης . Αυτό που διακυβεύεται είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ , είναι το μέλλον μιας Πολιτισμικής Αυτοκρατορίας, γι αυτό , δεν παίζουμε εμείς , που κρατάμε  αναμμένη τη φλόγα . Τα παραδείγματα πολλά .


Το εάν πιστώσετε στο τέλος το Όραμα της Μεγάλης Ελλάδας ... θα φανεί έγκαιρα , τόσο έγκαιρα που δε θα κάνετε “ζημιά ”.


Η Ελλάδα των ονείρων μας ανατέλλει . Προκαλέστε το πρώτο ΞΥΠΝΗΜΑ !!


ΥΓ. Θα το τονίσουμε άλλη μια φορά , εμείς ¨ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ¨


Αθήνα 5/8/2021 , Διονύσιος Π  εκ του διευθυντηρίου της


ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :