Τελευταία πολύ ενδιαφέροντα κυβερνητικά στατιστικά από Αγγλία, μόνο για τη μετάλλαξη Δ. Όπως βλέπετε το παραμύθι τελειώνει και με τα δικά τους νούμερα! Πιο πιθανό να πεθάνεις εάν είσαι εμβολιασμένος παρά να μην είσαι.

Τα στατιστικά είναι από 1 Φεβρουαρίου μέχρι 15 Αυγούστου. 386 χιλιάδες ‘κρούσματα’ σε 58 εκατομμύρια πληθυσμό. Περίπου 60 χιλιάδες το μήνα δηλαδή.
Πάντα μιλάμε για θανάτους ΜΕ την Δέλτα μετάλλαξη όχι ΑΠΟ τη Δέλτα μετάλλαξη. Όχι μόνο ο κίνδυνος είναι παραπάνω από διπλάσιος (0.2 έναντι 0.5) εάν έχετε εμβολιαστεί αλλά ρισκάρετε και παρενέργειες με το εμβόλιο.
Ένα άλλο ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ενδιαφέρον στατιστικό είναι πως ΟΛΟΙ οι θάνατοι των εμβολιασμένων προέρχονται από αυτούς που κάναν και τη 2η δόση!! Κανένας θάνατος από την 1η δόση!
Πάνε λίγο να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις για τους ‘ανίδεους’ αφού στην καταμέτρηση κρουσμάτων, είναι πιο πολλοί οι ανεμβολίαστοι 183133 έναντι 163329. Αλλά ίσα ίσα αυτό τους γυρνάει μπούμερανγκ καθώς σημαίνει πως σε λιγότερα κρούσματα εμβολιασμένων πέθαναν περισσότεροι!!!
Επίσης εάν αναλογιστούμε πως οι ανεμβολίαστοι αναγκάζονται να κάνουν τεστ ενώ οι εμβολιασμένοι κάνουν μόνο όταν.. μπουν νοσοκομείο τότε καταλαβαίνουμε πως είναι πολύ πιθανό οι ανεμβολίαστοι να ήταν φυσικοί θάνατοι ενώ οι άλλοι από το εμβόλιο.
Για να μην αναφέρω για το πόσο αξιόπιστα είναι τα τεστ που αποσύρονται στο τέλος της χρονιάς.
Με μία απλή μέθοδο των τριών, εάν υποθέσουμε πως τα ‘κρούσματα’ ήταν ίδια βρίσκουμε πως τα ποσοστά είναι 0.2 έναντι 0.57 περίπου! Ή με άλλα λόγια, εάν κάνεις εμβόλιο είναι σχεδόν 3 φορές πιθανότερο να πεθάνεις συν τα κουσούρια που μπορεί να σου αφήσει το εμβόλιο..Και αυτά όπως θα διαπιστώσετε αυτό το χειμώνα, δεν είναι ζαλάδες, πυρετοί και πονοκέφαλοι. Αλλά εγκεφαλικά, μυοκαρδίτιδα, κώφωση, τύφλωση και παράλυση.
Όλη η έκθεση εδώ (σελίδα 22, πίνακας 5):
https://assets.publishing.service.gov.uk/…/Technical…

loading...