Ρούλα μου θα πληρώσουν,πρέπει να πληρώσουν…..

Tο βράδυ που ήμασταν στα επείγοντα, πριν γίνει η εισαγωγή, βλέπω μια γυναίκα μπροστά μου με καλυμμένο το πρόσωπο με μια πετσέτα φορεμένη σε στυλ πλερέζας… Έρχονται δυο ειδικευόμενοι από πάνω της, σηκώνει την πετσέτα ο ένας και λέει στον άλλον: “Απ’ το εμβόλιο…” Γυρνάω χωρίς διακριτικότητα κι εγώ και τη βλέπω… Πρώτη φορά είδα ζωντανά παράλυση προσωπικού νεύρου  (ετερόπλευρη πτώση του φρυδιού, και της γωνίας του στόματος, αδυναμία σύγκλισης των βλεφάρων, με συνέπεια δακρύρροια, ελκώσεις του κερατοειδή και μείωση της οπτικής οξύτητας, γι’ αυτό και η κατάσταση χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση και οφθαλμική προστασία)…Κατάσταση που μπορεί να είναι προσωρινή ή μονιμότερη του προσωρινού… “Πάρ’ την μέσα…”, είπε ο άλλος. Και σε λίγο φτάνει ένας άλλος, σ’ ένα καρότσι, έχοντας σπασμούς σε όλο του το σώμα. Και ακούω πάλι απ’ τον ειδικευόμενο που του πήρε ιστορικό: “Απ’ το εμβόλιο…” “…Πάρ’ τον μέσα…” 

Αυτοί οι 2 μπροστά στα μάτια μου, σε διάστημα 2 ωρών αναμονής εκεί. Πόσοι περνούν κάθε μέρα, κάθε ώρα, μπροστά απ’ τα μάτια των συνοδών των άλλων, και τους παίρνουν μέσα, και πνίγονται οι παρενέργειες των emβολiwN? Oι συγκεκριμένες παρενεργειες ήταν οι λεγόμενες άμεσες κι είχαν να κάνουν με νευροτοξικότητα της χημικής ουσίας. Είναι κι οι άμεσες ακαριαίες (θάνατος)… Είναι κι οι άμεσες που προκαλούν σοβαρότατες καρδιακές λοιμώξεις (μυοκαρδίτιδα, περικαρδίτιδα), λοιμώξεις του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος (εγκεφαλίτιδα) ή πνευμονία… Είναι όμως παρενέργειες κι οι μη άμεσες, αυτές που θα εμφανιστούν μετά με βιολογική ακριβεια, όπως λέμε με μαθηματική ακρίβεια (καρκίνοι, νευρολογικές παθήσεις, τερατογενέσεις)… Πότε τα emβόλia ως τώρα προκαλούσαν τέτοια μαζική καταστροφή της υγείας και της επιβίωσης? Πότε άλλοτε κυκλοφόρησε φάρμακο που αντί να καταγράφει σε επίσημη φόρμα τις ανεπιθύμητες ενέργειες, τις πνίγει και υποβαθμίζει τα γεγονότα? Πότε άλλοτε κυκλοφόρησε ακαταδίωκτο σκεύασμα για ό,τι προκαλέσει κι είναι και υποχρεωτικό? 

Ο πατέρας μου έζησε πολλά χρόνια (8 χρόνια) με την καρδιακή ανεπάρκεια. Και θα ζούσε κι άλλα περισσότερα. Στρεσαρίστηκε όμως πάρα πολύ με τις κορωνο-απειλές και τα τελεσίγραφα, ειδικά απ’ το Φεβρουάριο και μετά, σαν να μην έφτανε ο εδώ και 11 χρόνια υπερ-στρεσσογόνος παράγοντας του οικονομικού στραγγαλισμού του ελεύθερου επαγγέλματος. Δεν ήθελε να βάλει αυτήν την ένεση θανάτου (ούτε τη σύστηνε στους άλλους), καθώς ως γιατρός που μπήκε και τελείωσε κανονικά (κι όχι με το μπάσκετ ή με τις μεταγραφές) την ιατρική, ήξερε πολύ καλά τι προκαλεί και τι θα πάθει βάζοντας μέσα του μια τέτοια ουσία. Και φοβόταν για την τιμωρία που θα είχε που δεν θα ‘βαζε το “emβόλio” αυτό. Αυτή η ψυχολογική πίεση τον έστειλε στον άλλον κόσμο πριν την προθεσμία της 1ης Σεπτέμβρη. 

Όλη αυτήν τη ναζιστική ψευδοεπιστήμη, εσείς τα πολιτεύοντα και αναρριχόμενα παλιόσκυλα της αργυρώνητης ιατρικής που προσκυνάτε γκρουεζίστικα χιτλερικές οδηγίες προκειμένου να ικανοποιηθούν οι φιλοδοξίες σας, θα την πληρώσετε πολύ ακριβά!

loading...