ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΣΟΝΟΥΣ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ‘’ΜΕΓΕΛΕ’’ (ΕΙΔΙΚΟΥΣ) , ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

  Αυτό είναι πραγματικά το μεγαλύτερο πρόβλημα. Δεν έχουν καταλάβει οι περισσότεροι τι πραγματικά συμβαίνει .Τίποτα δεν είναι τυχαίο . Δεν έχει καταλάβει ο ελληνικός λαός ποιος πραγματικά βρίσκεται πίσω από τους πολιτικούς εξουσίας(πρώτη γραμμή) ,πίσω από την ηγεσία της εκκλησιας,πισω από τους ‘’ειδικούς’’. Όλοι δουλεύουν για το ίδιο ΑΦΕΝΤΙΚΟ.

  Κάλεσα μέσα από προηγούμενο άρθρο τους δεσποτάδες να αποκηρύξουν την ΜΑΣΣΟΝΙΑ.Οι  περισσότεροι εξ αυτών είναι προσκυνημένοι ,εναντία στον θεολογικό τους ρόλο. Οι μειοψηφούντες έχουν ελάχιστα περιθώρια αντίδρασης ,και αν τα χρησιμοποιήσουν κάνοντας καταγγελία για το θέμα της ΜΑΣΣΟΝΙΚΗΣ διείσδυσης στην εκκλησία , θα απομονωθούν από τα ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ και θα χαρακτηριστούν γραφικοί.

  Έτσι η άρχουσα εκκλησιαστική διοίκηση συμπλέει με τις επιταγές των ‘’ΕΙΔΙΚΩΝ’’ ,οι περισσότεροι των οποίων δείχνουν να έχουν ζηλέψει την δόξα  του γνωστού ΜΕΓΓΕΛΕ. Είτε είναι  ο Τουντας ,είτε ο Μαγιορκινης , είτε ο Παυλακης  κ.λ.π  , κ.λ.π  ΑΛΛΟΙ. 

  ΟΛΟΙ Νεοταξιτες που ‘’ΑΜΑΡΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ’’ , ΕΙΤΕ  Ε Κ Β Ι Α Ζ Ο Μ Ε Ν Ο Ι είτε   για να διασφαλίσουν  το μέλλον των παιδιών τους  στα  ΜΕΓΑΛΑ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ , μέσα από τα οποία χαράσσεται η πορεία της Ν.Τ.Π . Μαζί τους και η κορυφή της δικαιοσύνης η οποία σέρνεται στον  Ρυθμό τους.

Μαζί τους και οι ολιγαρχες οι οποίοι δεν αρέσκονται  στους Έλληνες, και οι οποίοι μέσα στον γενικό χαμό έχουν τα δικά τους σχέδια. Θέλουν τις φωτιές σε συγκεκριμένες  περιοχές για να στήσουν ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ , να ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΧΩΡΟΣ για οικιστικές – και ότι άλλου είδους ιδιωτικές επενδύσεις .

 Φωτιές μπήκαν στην ΕΥΒΟΙΑ  όπου υπάρχουν δίκτυα υπερυψηλης τάσης τα οποία απελευθερώνονται (κλείνουν οι θερμοηλεκτρικοί σταθμοί παράγωγης), στην ΑΡΚΑΔΙΑ , στα  ΓΡΕΒΕΝΑ , για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Στην ΟΛΥΜΠΙΑ γιατί  , πρέπει τα ιδεώδη ενός ανθρωπινού  κόσμου να γίνουν παρελθόν. Η στάχτη η οποία επικάθεται  στα μαρμάρινα μνημεία λειτουργεί με την υγρασία ως  καταλύτης στην καταστροφή τους.

 ΟΛΑ αυτά αθροιζόμενα  οδηγούν τον ΑΔΑΗ  Έλληνα να σκύβει το κεφάλι και να αποδέχεται ότι του ζητήσουν. Θέλουν την ΕΛΛΑΔΑ υπόδειγμα για την εφαρμογή ανάλογων πολιτικών και στις υπόλοιπες χώρες.

  ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ πλέον .Γίνεται αντιληπτό κάθε μέρα το σχέδιο σε εξέλιξη. ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ από πολύ παλιά  και αναθεωρείται διαρκώς με ΕΝΤΟΛΕΣ της ΓΝΩΣΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ προς τα μορμολύκεια του πολιτικού μα συστήματος .

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ!!!

ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΕΡΜΑΙΑ ΤΩΝ  ΦΙΛΗΚΟΩΝ!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!

loading...