ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Τα συμπεράσματα δικά σας….

 Αριστερά είναι το Μαράκι,σερβιτόρα στο επάγγελμα,παίρνει κανένα 800άρι το μήνα Γιατί δουλεύει σε καλό μαγαζί και έχει και tips.

Ο γυναικολόγος της, της είπε να μην κάνει το εμβόλιο. Πληρώνει από την τσέπη της 120 ευρώ το μήνα rapid και self test.

Προσέχει τις αποστάσεις και τηρεί τα μέτρα ασφαλείας όσο μπορεί.Για να πάει διακοπές πρέπει να κάνει rapid test για να εξακριβωθεί ότι δεν φέρει τον ιό.

Δεξιά είναι ένας υπουργός, παίρνει 10.000 ευρώ το μήνα. Είναι πλήρως εμβολιασμένος, αλλά φέρει τον ιό και μετά τον εμβολιασμό. Μπορεί όμως να ταξιδέψει παντού χωρίς κανένα επιπλέον τεστ ή αποδεικτικό ότι δεν νοσεί..Μεταφέρει παντού τον ιό νόμιμα..

Δεν τήρει αποστάσεις και μέτρα ασφαλείας γιατί έχει κάνει το εμβόλιο.

Σκεφτείτε τώρα εσείς ποιος από τους δύο έχει στοχοποιηθεί από το σύστημα ως ανεύθυνος και ποιος σαν υπεύθυνος για τη διασπορά του ιού.

ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Τα συμπεράσματα δικά σας….

Θα αναφέρω γεγονότα με πραγματικά νούμερα, που έχει σχέση με το υπουργείο ανάπτυξης του Άδωνη, εάν ήθελε να υπάρξει ανάπτυξη θα έπρεπε να λύσουν αυτό το θέμα γιατί είναι κινητήριος μοχλός. Τρεις χώρες, Ελλάδα, Τουρκία και Κύπρος, 1) πρώτον ποιά πιστεύεται ότι έχει μεγαλύτερο κατά κεφαλήν εισόδημα; Εγώ πιστεύω η Κύπρος, μετά η Ελλάδα και μετά η Τουρκία….2) καύσιμα , στην Ελλάδα 1,65 μέσος όρος απλής, βενζίνης, στην Κύπρο 1,30€ και στην Τουρκία με την χοιμαζομενη ισοτιμία να είναι στο 0,78€. Δηλαδή, αφού όλοι την αγοράζουνε την βενζινη, η Τουρκία ξοδεύει κατά αναλογία 8 φορές περισσότερη, η Ελλάδα μια φορα ας πούμε και η Κύπρος δέκα φορές λιγότερες από την Ελλάδα… Αλήθεια, εκεί δεν έχουν ανάγκη τους φόρους, Τουρκία και Κύπρος;;; Άρα εδώ η μας θεωρούν πλούσιους, μας κοροϊδεύουν δηλαδή μετά τόσα μνημόνια, η μας κλέβουν ασυστολα χωρίς κανείς να πει τίποτε,,, αλλά το θέμα σου Άδωνη είναι ο κορονοιος και άσε η οικονομία να πηγαίνει κατά διαόλου, μιας και το κόστος καυσίμου είναι δείκτης ανάπτυξης… Τι έκανες Άδωνη για όλα αυτά;;; Απόλυτο μηδέν, γιατί απλά μας βολεύει οι υψηλοί φόροι να πληρώσουν το κράτος που δημιουργήσατε όλοι σας .. απλά είστε ψεύτες ,κλέφτες και πολιτικοί βολεψακιδες και απατεώνες

loading...