Βασιλακόπουλε…. Αυτό δεν είναι επιστημονική απάντηση, (καραγκιόζη)

 Είσαι κι επιστήμονας… Ή έχεις αγοράσει το πτυχίο από χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ, -άσχετος δηλαδή-, ή παραπλανείς εκούσια τους ανθρώπους. Όταν κάποιος λέει ότι “δεν έχει δοκιμαστεί μακροχρόνια το εμβόλιο” , εσύ απαντάς “κάποιος που κόλλησε τον κορωνοϊό και γιατρεύτηκε, ξέρει τι θα του συμβεί σε 4 χρόνια;”. Αυτό δεν είναι επιστημονική απάντηση, (καραγκιόζη). Διότι αν νοσήσουμε, αυτό θα συμβεί ερήμην μας. Δεν είναι στο χέρι μας να το αποφύγουμε, τυχαίνει. Το αν θα δεχθούμε στον οργανισμό μας, εκούσια, μια χημική ουσία, με θανατηφόρες παρενέργειες, (γελοίε), είναι επιλογή μας και υπάρχει η δυνατότητα να το ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ.

Μου αρέσει που το παίζετε ειδικοί κι ο κόσμος πρέπει να σας λαμβάνει υπ’οψιν του…Kανέναs εισαγγελέαs υπάρχει να βάλει στη θέση του αυτόν τον άνθρωπο που διασύρει το λειτούργημά του με όσα προτείνει.Nα ξεχάσει δηλαδή μια μητέρα να πάρει κρέμα για το μωράκι τηs και να πρέπει πρώτα να πάει σε κάποιο ιατρικό κέντρο να κάνει test.Εγώ γιατρέ λέω δίπλα σε κάθε super market να υπάρχει και ιατρικό κλιμάκιο για rapid test με έξοδα του φορολογούμενου.Σαν δεν ντρέπεσα λιγάκι.Kύριε Μητσοτάκη συμφωνείται με αυτά ή μήπωs βάζετε άλλουs να τα λένε?

Ο ίδιος αλλά και οι δημοσιογράφοι του πλατό είπαν έπειτα τα…παράπονά τους για τις «απειλές» που δέχονται συνεχώς από τους «αρνητές», με τον καθ. Πνευμονολογίας να παραδέχεται πως «τα κρατάω τα μηνύματα για να δείτε τον ορθογραφικό χαρακτήρα και το μορφωτικό επίπεδο αυτών που βρίζουν».

Ρε βατραχε σε βριζουν γιατι εχεις γινει ενα κομματι συστημικης σαπιλας και απειλεις τον κοσμο και λες ασυναρτησιες και ψεματα ολη την ωρα. Δεν εχει καμια σχεση το μορφωτικο επιπεδο. Αν ο αλλος σε βριζει γιατι εισαι λαμογιο, φταις εσυ που εισαι λαμογιο. Δεν θελει μυαλο ουτε πανεπιστημιακη μορφωση για να το καταλαβει καποιος αυτο.

«Το συχνότερο που ακούω – από τους αντιεμβολιαστές – είναι “δεν έχει δοκιμαστεί μακροχρόνια το εμβόλιο”. Η απάντησή μου είναι “κάποιος που κόλλησε τον κορωνοϊό και γιατρεύτηκε, ξέρει τι θα του συμβεί σε 4 χρόνια;»

Το επιπεδο του IQ των τηλεθεατων αυτώ των εκπομπων ειναι αυτο που πρεπει να μας ανησυχει. Αν αυτη η δηλωση δεν σε κανει να θες να του παρεις το κεφαλι τοτε ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Εισαι βοδι με περικεφαλαία.

Δηλαδη ενας με φυσικη ανοσια που το περασε δοξα τω Θεω ηπια και χωρις να του εχει αφησει μονιμη ζημια πρεπει να ανησυχει ενω αυτος που ειναι γεματος με την ακιδα και την εχει σε ολα του τα οργανα και εχει σοβαρες πιθανοτητες να ειναι γεματος με μικροθρομβους που μονο ειδικο τεστ ανιχνευει δεν πρεπει να ανησυχει καθολου. Απλα δεν γνωριζει κανεις τις μακροχρονιες παρενεργειες και εσυ εισαι ενας απο τους εγκληματιες ανευθυνους και σιγουρα υπο καταληψη απο λεγεωνες και μας λες 2-3 φορες την μερα να μπολιαστουμε.

loading...