Δ.Γάκης: «Τείχος ανοσίας δεν θα κτιστεί ποτέ – Μόνο ο πρωθυπουργός και οι “τηλεεπιστήμονες” δεν θέλουν να το καταλάβουν»

 «Ο κορωνοϊός θα είναι εδώ για πάντα – Μόνον αστοιχείωτοι μπορούν να συνεχίσουν να επιμένουν σε πράσινα πιστοποιητικά»

Ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τονίζει πως το λεγόμενο τείχος ανοσίας δεν πρόκειται να κτιστεί ποτέ! 

Παράλληλα στρέφεται κατά της κυβέρνησης και των «ειδικών» για τα μέτρα διαχωρισμού που επιβάλουν, ενώ υποστηρίζει πως η φυσική ανοσία είναι η καλύτερη άμυνα. 

Όσα αναφέρει στην ανάρτηση του: 

«Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ!

Όταν το έγραφα και το έλεγα αυτό, πολλοί με κατέκριναν, κάποιοι φτάνοντας σε επίπεδα μικρότητος….

Τώρα, όμως που το λέει ο Μπόρις Τζόνσον, ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ κ.α. επιβεβαιώνομαι στο ύψιστο επίπεδο;

ΟΧΙ, αγαπητοί μου! Απλά η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ επικράτησε της παράνοιας και σκοπιμότητος… (Εγώ είμαι απλός ομολογητής της).

Τώρα, που μάθανε ότι το ΤΕΙΧΟΣ ΑΝΟΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥΣ…

Τώρα που είδανε ότι τα εμβόλια δεν προφυλάσσουν από την μόλυνση και δεν κάνουν ασφαλή τον εμβολιασμένο, ο οποίος ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ  φορτίο με τον ανεμβολίαστο, άρα ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.

Οι μόνοι που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να να το καταλάβουν είναι οι “τηλεεπιστήμονες” , ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ και οι ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ που επιβάλλουν διακρίσεις μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων…

Που το ξέραμε; Το 1980 στην Βρετανία έγινε ένα πείραμα με τον κορωνοιό 229Ε (τον τέταρτο κορωνοιό που προκαλεί το κοινό κρυολόγημα), όπου μόλυναν 15 υγιείς εθελοντές και τους επαναμόλυναν τον επόμενο χρόνο. Κανένας δε εμφάνισε συμπτώματα, αλλά 6 επιβεβαιώθηκε ότι είχαν ασυμπτωματική λοίμωξη. Τότε έμαθα για πρώτη φορά τους κορωνοιούς (υπηρετούσα την υποχρεωτική θητεία μου ως αγροτικός Ιατρός). Εξηγήθηκε λοιπόν ότι οι κορωνοιοί δεν καταλείπουν μακρά ανοσία, αλλά η προηγούμενη νόσηση εξασφαλίζει ότι η επόμενη ήταν ηπιότατη νόσηση.  

Η Πανδημία θα τελειώσει. Οι νέες αυξήσεις των θετικών περιστατικών είναι το αποτέλεσμα του ότι το στέλεχος ΔΕΛΤΑ συναντά “παρθένους οργανισμούς” και όσο αθροίζονται οι νοσήσεις θα μετατρέπεται ολοένα σε πιο ήπια και στο τέλος θα γίνει ο ιός ενδημικός. 

Ο εμβολιασμός των ευπαθών βοηθάει, λίγο, στην ελάττωση των απωλειών. Θα πρέπει όμως το εμβόλιο να επικαιροποιηθεί σε εμβόλιο κατά του στελέχους Δέλτα.

Οι στατιστικές από το Ισραήλ δείχνουν ότι μόνο το 1-2% αυτών που νόσησαν από τα προηγούμενα στελέχη νοσούν από την Δέλτα. 

Άρα η φυσική ανοσία είναι η καλύτερη άμυνα!

Αφήστε λοιπόν ήσυχα τα παιδιά να χτίσουν την ανοσία τους, (διότι όσο μεγαλύτερος νοσείς τόσο αυξάνεται ο κίνδυνος) και εστιασθείτε στους ανθρώπους υψηλού κινδύνου. Αφήστε τις υποχρεωτικότητες που υπάρχει κίνδυνος να σας οδηγήσουν σε ειδικά δικαστήρια και καταργείστε τα γελοία μέτρα διάκρισης των πολιτών όπως η Δανία

Μόνον αστοιχείωτοι μπορούν να συνεχίσουν να επιμένουν σε πράσινα πιστοποιητικά…»

loading...