Μόνο οι Ταλιμπάν και η Ελληνική κυβέρνηση μπορούν να υποχρεώσουν με τέτοιες μεθόδους , πολίτες να προβούν σε πράξεις ιατρικές στον εαυτό τους, υπό την απειλή της υποχρεωτικής ανέχειας.

Ο άλλος δεν παίρνει ούτε παναντολ για τον πονοκέφαλο , δεν παίρνει αντιβίωση και προσπαθεί να βγάλει την γρίπη χωρίς φάρμακα και θέλει το ανοσοποιητικό τους δυνατό και έρχεται η κυβέρνηση να τον υποχρεώσει να βάλει στο σώμα του ένα σκεύασμα διαφορετικό από τα γνωστά εμβόλια , για να μην αρρωστήσουν οι γέροι λέει η κυβέρνηση, λες και δεν μπορεί να κολλήσει ο γέρος από εμβολιασμένο φορέα που δεν κάνει τεστ .

Εξαναγκασμός και υποχρεωτικότητες με το ζόρι χωρις κανένα ουσιαστικό κέρδος για κανένα και πολιτικό κυνήγι μαγισσών του μεσαίωνα.Και οι εμβολιασμένοι με τα “υπό έλεγχο” εμβόλια μεταφέρουν και κολλάνε τον ιό άνετα σε ΟΛΟΥΣ αποδεδειγμένα.Η μή νόσηση και μη μετάδοση γίνεται με ΑΛΗΘΙΝΑ δοκιμασμένα μέτρα προστασίας και τεχνικές που ΠΑΝΤΑ πρέπει να τηρούνται για….. ΌΛΕΣ ……τις μεταδοτικές ασθένειες από ΟΛΟΥΣ. Άν δεν υπάρχει εμβόλιο για την αρρώστια πχ όπως στο AIDS θα κολλήσουμε και θα το μεταδίδουμε ??? Μαύρη Χούντα. Ούτε οι ταλιμπάν δεν τα κάνουν αυτά. Και μή χειρότερα .Δεν πάμε καθόλου καλά.

Στείλτε τον αφορισμένο πλασιέ ψευτοεμβολίων κούλη να πάει στα τσακίδια να γ……. Κατ αρχάς οι ορδές των αφγανών που καταφθάνουν, ανακατεμένοι με ταλιμπάν, ισλαμιστές, δολοφόνους, βιαστές και λοιπούς “πρόσφυγες” είναι εμβολιασμένοι???? Τα άλλα 3-4 εκατομμύρια λαθροεισβολέων που τριγυρνούν και μολύνουν την πατρίδα μας είναι εμβολιασμένοι??? Κάνα εκατομμύριο γυφταριό είναι εμβολιασμένοι??? Ρε δεν πάει στο διάολο ο πουλημένος πλασιέ δολοφονικών ψευτοεμβολίων…. Και κατά δεύτερο, πιά είναι η αποτελεσματικότητα των ψευτοεμβολίων mRNA εναντι της μετάλλαξης Δέλτα?? Μήπως 35% (και πολλά λέω)???? Για τί ακριβώς “εμβόλια” μιλάμε???? Την ίδια στιγμή ο ΠΟΥ παραδέχεται ότι το καλύτερο εμβόλιο είναι το sputnik V το οποίο έχει αποτελεσματικότητα και στην Δέλτα 83% και μηδέν παρενέργειες!!! Γιατί λοιπόν ο πουλημένος προδότης γερμανόδουλος ψευτοπρωθυπουργός της συμφορά του 1,5 εκατομμυρίων στρεμμάτων καμμένων δεν το φέρνει και αυτό??? Ποιός αφέντης του τον εμποδίζει???? Να το φέρει και τότε θα έχει δικαίωμα να παίρνει μέτρα για ανεμβολίαστους.. Τώρα με 19000 νεκρούς στην ΕΕ και 2.300.000 σοβαρά περιστατικά παρενεργειών και με μηδενική αποτελεσματικότητα καθ, ότι 183 άνθρωποι πλήρως εμβολιασμένοι έχουν πεθάνει, και όλοι νοσούν κανονικά και μεταφέρουν την νόσο… ΔΡΡε δεν πάει να κάνει ο κούλης αυτό που του τραγουδούν στους δρόμους και να μας αφήσει ήσυχους ο πουλημένος ξεφτύλας που βαφτίζει την τραγική του ανικανότητα “κλιματική αλλαγή”????

loading...