ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ





ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ*

 Οι Έλληνόψυχοι πατριώτες με καθαρή Ελληνική σκέψη, δεν πτοούνται από τις συνέπειες της Κατοχής και συνεχίζουν να είναι αφοσιωμένοι στην Συσπείρωση και στην Ενότητα όλων των πολιτών, για την Απελευθέρωση της Πατρίδας μας.

   Είναι ενεργοί και δημιουργικοί πολίτες, που έχουν οδηγό το Ελληνικό σύστημα Αξιών. Είναι καλλιεργημένοι και με Γνώση από σωστή Παιδεία και όχι απλά από ένα απολυτήριο σχολείου. Καλλιέργεια είναι το ήθος που εμπλουτίζει τον εσωτερικό κόσμο με τα αναγκαία ψυχικά εφόδια για επιτυχία και ευημερία.

    Οι αφυπνισμένοι είναι ανθεκτικοί στις απειλές της φασιστικής Κυβέρνησης και υπερασπίζονται δυναμικά τα δικαιώματά τους. Ο σεβασμός στα Εθνικά Σύμβολα τους προσδίδει Ηθικό Ανάστημα, για να πολεμούν το αντεθνικό πολιτικό σύστημα. Με αυτοπεποίθηση αντιστέκονται σε εκβιασμούς, δεν υποκύπτουν, δεν δέχονται την σκλαβιά. Θέλουν να ζουν μέσα στο Φως.

    Μπορείτε να τους γνωρίσετε παρατηρώντας προσεκτικά κάθε άνθρωπο που συναντάτε. Ξεχωρίζουν με την πρόσχαρη παρουσία τους, με την ευγενική συμπεριφορά τους και με την θετική ακτινοβολία που εκπέμπουν. Είναι οι συναγωνιστές σας και θα γνωριστείτε, γιατί και αυτοί σας αναζητούν, για να ενωθείτε και να συμμετάσχετε στον απελευθερωτικό Αγώνα.

   Είναι οι Αγωνιστές του Φωτός που έχουν εντρυφήσει στην Φιλοσοφία και στο αληθινό νόημα της ζωής, όπως διδάχτηκαν από τους Αρχαίους Φιλοσόφους μας. Είναι οι αφανείς υπερασπιστές του Ελληνισμού, με Αποστολή να αφυπνίσουν τους Έλληνες και να τους προετοιμάσουν για την συμμετοχή τους για την Αντί-δραση. Είναι οι δάσκαλοί σας, που θα σας μεταδώσουν το μήνυμα και το σύνθημα για την Εθνεγερσία.

  Είναι οι συμπαραστάτες σας στην ανάληψη των καθηκόντων σας, για ειρηνική μετάβαση από το Σκότος, στη νέα φωτεινή Εποχή. Είστε εσείς όσοι νιώθετε μέσα σας, πως δεν βρίσκεστε τυχαία αυτή την εποχή εδώ. Πως έχετε μια μυστική αποστολή να επιτελέσετε, για την διάσωση και διαιώνιση του Ελληνισμού, που διέρχεται τις πιο κρίσιμες σελίδες της Ιστορίας του. Οι καλλιεργημένοι Έλληνες με το Ελληνικό ήθος, θα σηκώσουν ανάστημα στον εχθρό και θα πουν το ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ.

 

loading...