ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

 




ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ*

 Όλοι οι Έλληνες πολίτες προστατεύονται από τα άρθρα του Ελληνικού Συντάγματος… αλλά διώκονται από τις ΚΥΑ της Αντεθνικής Κυβέρνησης. Αυτή η τακτική τείνει να γίνει… νόμιμη συνήθεια, όσων πολιτών δεν ενημερώνονται για τα δικαιώματά τους και από άγνοια υπακούν τυφλά τους «Νόμους» των προδοτών. Γι’ αυτό δέχονται παθητικά ό,τι τους επιβάλλεται.

     Οι Νόμοι του Διεθνούς Δικαίου υπερισχύουν από άλλους Νόμους και Αποφάσεις και απαιτούν εφαρμογή. Όλες οι ΚΥΑ, οι Διατάξεις, και οι Νόμοι που τέθηκαν σε εφαρμογή μετά το 2010, που παραχωρήθηκε η Εθνική Κυριαρχία με το 1ο Μνημόνιο και μετά το 2015, που τέθηκε η χώρα υπό ξένη Κατοχή με το 3ο Μνημόνιο, είναι Αντισυνταγματικές και άδικες για τον λαό.

     Όποιο Όργανο του Δημοσίου δεν αντιστέκεται, όπως ορίζει το Σύνταγμα στο άρθρο 120, γίνεται συνεργός στην κατάλυση του Πολιτεύματος. Ο υπάλληλος ως πολίτης αλλά και ως όργανο του Κράτους, ορκίστηκε να εφαρμόζει το Σύνταγμα και να εκτελεί τις εντολές του, εκτός από τις αντισυνταγματικές, διότι τότε φέρει ο ίδιος εξ’ ολοκλήρου την ευθύνη της παρανομίας.

    Ο δε συνάδελφός του που δεν θα τον καταγγέλλει, διαπράττει το ίδιο αδίκημα με αυτόν της Εσχάτης Προδοσίας, επειδή καταστούν πρόσκαιρα ανενεργό το Δημοκρατικό Πολίτευμα και ακυρώνουν τα Θεμελιώδη Ανθρώπινα Δικαιώματα, τα άρθρα 28, 5 παρ 5, 7 του Συντάγματος και το Ενωσιακό Δίκαιο, που έχει υπερσυνταγματική ισχύ. Η δικαιολογία «εκτελούσα διαταγές άνωθεν», δεν ισχύει για το Σύνταγμα και για την Πατρίδα. 

    Πέραν από την Νομική ευθύνη της υπακοής στον σαλεμένο… υπάρχει και ο πατριωτισμός. Οι Δημόσιοι «λειτουργοί» δεν είναι Έλληνες, δεν ζουν στην Ελλάδα μας, δεν πληρώνονται από τους φόρους του λαού, δεν πονάνε για την Κατοχή της πατρίδας τους; Το μόνο τους μέλημα είναι η υποταγή στην Εξουσία, μήπως και διακινδυνεύσει η καριέρα τους;

    Είναι απίστευτο πόσο βαθειά είναι η διαφθορά του κρατικού μηχανισμού, που παρασύρει στην κατρακύλα του και όποιον πληρώνεται για να τον υπηρετεί. Η απανθρωπιά που δείχνουν οι Δημόσιοι «λειτουργοί» στους πολίτες… είναι πάνω από κάθε λογική. Αποδεικνύονται βασιλικότεροι του ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΥ!

loading...