Πύρινος Λόγιος : “Μητσοτάκη Γ@#ιέσ@ι”

Οι Έλληνες επιτέλους, ξηλώνουν το “Ψευτορωμαίϊκο” απ’ άκρη σ’ άκρη της Ελλάδας

Δεν πάει πολύς καιρός όπου είχα αρθρογραφήσει σχετικά με την επικείμενη πτώση του “Ψευτορωμαίϊκου”. Και μάλιστα είχα τονίσει πως η πτώση θα γίνει με πάταγο. Δεν διαψεύστηκα. Γιατί; Μα διότι ήταν οφθαλμοφανής η πτώση, επειδή πλέον το σώμα είχε ήδη μετατραπεί σε θνησιγενές κουφάρι, έτοιμο να ξεψυχήσει, από το 2010, όταν και υπεγράφησαν οι σχετικές δανειακές συμβάσεις, γνωστές ως μνημόνια από την κυβέρνηση του ΓΑΠ και η διαδικασία της σήψης του πτώματος είχε αρχίσει με την πρώτη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΛΑ.Ο.Σ με πρωθυπουργό, εκείνο το απίστευτο πουλημένο τομάρι που ακούει στο όνομα Λουκάς Παπαδήμος. Από τότε, πέρασε μια ολόκληρη δεκαετία, κατά την οποία το “Ψευτορωμαίϊκο” προσπαθούσε να κρατηθεί με νύχια και με δόντια στην…όποια ζωή του απέμεινε. Ο Μητσοτάκης, απλά υπήρξε το “κύκνειο άσμα” του. 
Ο επιθανάτιος ρόγχος είναι εκκωφαντικός και η κραυγή “Μητσοτάκη Γ@#ιέσαι” που δονεί πλέον την ατμόσφαιρα της καμμένης ελληνικής γής, εκλαμβάνεται ως το μελλοντικό πιστοποιητικό θανάτου…

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Μια φορά, ο Θεός της Ελλάδας δεν βγάζει ψεύτες του ανθρώπους Του. Οι προρρήσεις του μέγιστου και Ισαποστόλου Αγίου Κοσμά, ρητοί και ολιγόλογοι, προειδοποιούσαν αλλά και έδιναν ελπίδα. «Θα’ρθει ένα Ψευτορωμαίϊκο αδελφοί. Να μην το πιστέψετε, θα φύγει πίσω» είχε πεί, μετά το αλησμόνητο «Το Ποθούμενο θα έρθει, αλλά βουτηγμένο στο αίμα» που ακολούθησε αργότερα…

Μπορεί ο προφητικός του λόγος να κράτησε κοντά 230 χρόνια μέχρι να ολοκληρωθεί, αλλά…για τον Θεό δεν υπάρχουν χρονικά όρια. Ήταν σαν να μας έλεγε ο Ύψιστος ότι “Κοιτάξτε, εγώ θα σας ελευθερώσω κατά πως υποσχέθηκα, αλλά όχι…εντελώς και με τη πρώτη. Γιατί δεν είστε έτοιμοι ακόμη να βρείτε την πραγματική ελευθερία. Δεν θα δείτε με τη πρώτη ματιά το φώς του ήλιου, γιατί θα τυφλωθείτε. Η πατρίδα σας στην αρχή θα είναι μικρή και ασήμαντη. Δεν θα έχετε ελευθερία πλήρη, αλλά θα πολεμάτε μέχρις εσχάτων και θα ποτίσετε τη γη αυτή με ποταμούς αίματος για να ολοκληρώσετε την επανάκτηση της. Και πάνω απ’ όλα, θα ζήσετε οχτώ γενιές ανυπόληπτων ηγετών που θα σας κρατούν στη φτώχεια, τη μιζέρια και θα σας αλυσσοδέσουν με δεσμά που δε θα μπορείτε να σπάσετε. Μόνο όταν έρθει η ώρα εκείνη που οι καταστάσεις θα σας κάνουν να δείτε το Φώς, τότε τα δεσμά θα σπάσουν μόνα τους, επειδή θα έχουν σκουριάσει και σαπίσει”.

Πράγματι, το Ποθούμενο έρχεται βουτηγμένο στο αίμα. Δείτε τι έγραφα παλαιότερα και θα αντιληφθείτε τα του λόγου μου τ’ αληθή. Η Ελλάδα όπως τη ξέρουμε σήμερα, για να δημιουργηθεί χύθηκε ΠΟΤΑΜΟΣ αίματος. Κι ακόμη δεν έχει ελευθερωθεί ούτε καν η μισή… Πόντος, Αν. Θράκη, Μικρασιατικά παράλια, Κων/πολη, Προποντίδα προσμένουν τη μεγάλη ώρα που δεν θα αργήσει να έρθει… Και πράγματι, το «Ψευτορωμαίϊκο» που μας έχει κάτσει στο σβέρκο εδώ και 200 χρόνια, ήρθε η ώρα να «φύγει πίσω». Κι όχι απλά να φύγει πίσω, αλλά και να αφήσει τη χώρα μέσα στα συντρίμμια.. Κι αναρωτιέμαι εγώ τώρα. Υπάρχει περίπτωση να πληρώσει κανείς από δαύτους για όλα αυτά τα εγκλήματα που έχουν γίνει εναντίον μας τόσα χρόνια; Υπάρχει περίπτωση έστω και ένας από αυτούς να καθίσει σε εδώλιο κατηγορουμένου και να πληρώσει, έστω και με μια ώρα φυλακή;

Απάντηση δεν πρόκειται να πάρω, τουλάχιστον τώρα. Ελπίζω όμως ότι αυτή θα έρθει μόνη της, όπως έχουν έρθει όλα τα άλλα…

Αυτές τις μέρες, ζούμε τον απόλυτο εφιάλτη. Πυρκαγιές εν μέσω καύσωνα, που κατέστρεψαν σχεδόν την μισή πανίδα και χλωρίδα της πατρίδας μας και που ήταν οι περισσότερες προϊόντα προσχεδιασμένων εμπρησμών, με μια κρατική μηχανή να βρίσκεται σε ημιθανή κατάσταση και μια κυβέρνηση ανήμπορη να πράξει το παραμικρό. Χιλιάδες Έλληνες έχασαν εν μία νυκτί τα σπίτια τους, τις περιουσίες τους, τα ζωντανά τους, το βιός τους ολόκληρο. Κανείς, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν τους συμπαραστάθηκε. Οι ψευτοπολιτικοί, ούτε καν πλησίασαν στα καμμένα μέρη, φοβούμενοι το μένος του κόσμου. Και παράλληλα με όλο αυτό το σκηνικό της κόλασης, να τρέχει από κάτω και το υποχρεωτικό μπόλιασμα και ο κατευθυνόμενος τρόμος για την «πανδημία».

Μαζί με την πύρινη κόλαση, βγήκαν και μερικά ανθρωπόμορφα ελληνόφωνα κτήνη, να εξαγγείλουν πως «την βοήθεια που θα σταλεί είτε από το κράτος, είτε από ιδιώτες, θα πρέπει να τη λάβουν ΜΟΝΟΝ όσοι έχουν…εμβολιαστεί!» Ναι, όπως ακριβώς το διαβάσατε!
Αυτό το ανατριχιαστικό λεκτικό ανοσιούργημα, ανακοινώθηκε από τον νέο Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Δημήτρη Δρακάκη! Και μάλιστα, είχε αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας, αλλά κατέβηκε ύστερα από τον σάλο που προκλήθηκε.

Πρόκειται για αυτό το νεοταξικό γουρούνι που βλέπετε στη φώτο πιο κάτω. Αυτό το ανθρωπόμορφο κτήνος (δεν υπάρχει κανένας άλλος επιθετικός προσδιορισμός που να του αρμόζει) που δεν έχει μέσα του ΟΥΤΕ ΣΤΑΛΑ ανθρωπιάς και που η κυβέρνηση Μητσοτάκη τον επέλεξε για αυτή την νευραλγική θέση του Προέδρου της Πρόνοιας!

Την είδηση αυτή την μετέδωσε το Focus Radio Θεσσαλονίκης, μέσω της συνέντευξης του Γιατρού Κων/νου Φαρσαληνού. Ακούστε όλη την συνέντευξη του εν λόγω επιστήμονα, που τιμά και την επιστήμη του και την ταυτότητά του ως Έλληνα και ως ανθρώπου.

Και το πλέον φρικιαστικό απ’ όλα, εκείνο το περιβόητο φυλλάδιο ενημέρωσης προς τους γιατρούς και νοσηλευτές των παιδιατρικών κλινικών και ιατρείων που εστάλη πριν πέντε μέρες (εν μέσω πυρκαγιών) από την Παιδιατρική Εταιρία Ελλάδας το οποίο και εξαφανίστηκε από παντού, ακόμη κι απ’ το διαδίκτυο και το οποίο δίνει εντολή σε όλους ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝΙΖΟΥΝ στους γονείς ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΑ…ΟΦΕΛΗ! Και φυσικά το φυλλάδιο αυτό, καταστρατηγώντας κάθε έννοια ιατρικής ηθικής, κάθε έννοια ανθρωπισμού, κάθε έννοια επιστημοσύνης, αναφέρει ψευδή στοιχεία και αιρθμούς από τις παρενέργειες που προκαλούνται στα παιδιά από τα εμβόλια mRNA, στήνοντας έτσι μαεστρικά μια παγίδα θανάτου στη νέα γενιά Ελλήνων! Κι αν δεν ήταν και πάλι ο γιατρός Φαρσαληνός, πολύ λίγοι θα το έπαιρναν είδηση…

Και μετά από όλα αυτά, που αποτελούν πλέον τη σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλήσει, ακολούθησε και το ξέσπασμα. Το απόλυτο ξέσπασμα, που θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στο γκρέμισμα και το τέλος μιας εποχής, που θεωρείται από όλους τους σοβαρούς και αντικειμενικούς Ιστορικούς, ως η χειρότερη της Νεώτερης Ιστορίας των Ελλήνων.

Το ξέσπασμα συμπυκνώθηκε μέσα σε μια φράση – βρισιά. Τόσο στο πρόσωπο του πρωθυπουργού, όσο και στα πρόσωπα όλων του «Ψευτορωμαίϊκου»:

Μητσοτάκη Γ@#ιέσαι!

Δεν έχει υπάρξει ποτέ άλλοτε όχι στην ελληνική, αλλά στην παγκόσμια Ιστορία, τέτοια μαζική ΕΞΥΒΡΙΣΗ πολιτικού και μάλιστα Αρχηγού Κράτους. Και ποιού κράτους; Όχι της …Μοζαμβίκης ή του Ματσαμπουτού, αλλά του κράτους της Ελλάδας! Αυτής δηλαδή που γέννησε το πολίτευμα της Δημοκρατίας, που ενέπνευσε την ευγένεια και την Ελευθερία στους λαούς της Γης.

Η βρισιά αυτή ξεστομήθηκε από έναν αγανακτισμένο πυροπαθή και μάλιστα μπροστά στη κάμερα της ΕΡΤ κι από εκείνη τη στιγμή, έγινε το…σύνθημα ΟΛΩΝ των Ελλήνων, ενάντια στον νεοταξικό φασισμό που εφαρμόζει ο Μητσοτάκης και η κυβέρνηση του. Και χωρίς υπερβολή, η βρισιά που έγινε σύνθημα, έχει προσλάβει διαστάσεις “πανδημίας”.

Υπήρξε δημοφιλές hashtaq επί πολλές ημέρες στο twitter, ενώ στο διαδίκτυο κυκλοφορούν αναρίθμητα προσβλητικά memes με το συγκεκριμένο σύνθημα.

Όποιος κάνει τον κόπο να ανοίξει τα αυτιά του θα διαπιστώσει ότι η εν λόγω βρισιά έχει γίνει μία από τις αγαπημένες viral ατάκες της απολιτίκ “πιτσιρικαρίας” όπως αποκαλούν την νεολαία πολλοί, όπως συνέβη και με τα αστεία για το “Ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ”, που παραμένουν ακόμα δημοφιλή στις παρέες των νέων.

Ο δε σφουγκοκωλάριος του Μητσοτάκη και κλόουν της κυβέρνησης και του πολιτικού συστήματος γενικότερα Άδωνις Γεωργιάδης, για να θολώσει τα νερά, φανερώνοντας συνάμα και τον απόλυτο πανικό που έχει καταλάβει την κυβερνητική συμμορία, ξεστόμισε και το απίθανο, μπροστά στις κάμερες κι αυτό, ότι «ο πυροπαθής αυτός είναι στέλεχος του…ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα γραμμένος στην τοπική κλαδική(!)», προσπαθώντας, ανεπιτυχώς βέβαια, να πείσει πως όλος αυτός ο…οχετός ύβρεων, ξεκίνησε από τον …ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή μάλιστα που ο ίδιος ο πρόεδρος του Αλέξης Τσίπρας, μόνο που δεν…κούναγε με συγκατάβαση και κατανόηση για το μαρτύριο αυτό που περνάει, την κεφαλήν στον Μητσοτάκη. Κουβέντες αστείες από ανθρωπάκια εξ ίσου αστεία…

Η έκρηξη λοιπόν που πυροδοτήθηκε, δεν είναι ούτε τυχαίο γεγονός, ούτε οφείλεται μόνο στην απολιτίκ «πιστιρικαρία», η οποία δεν είναι καθόλου τέτοια. Έτσι συμφέρει να τους αποκαλούν οι περίφημοι κονδυλοφόροι που συμπαθούν ή πρόσκεινται ακόμη στον μηστοτακισμό. Η πιτσιρικαρία δεν είναι διόλου απολιτίκ κύριοι και κυρίες. Απλά ως τώρα, απαξιούσαν να υπηρετήσουν τα συμφέροντα του «Ψευτορωμαίϊκου» με τη ψήφο τους, κι ας έγινε μεγάλη μάχη να τους δοθεί η ψήφος από τα …17 τους χρόνια. Τώρα να δείτε τι θα γίνει, όταν αυτή η ίδια «πιτσιρικαρία», φέρει στο προσκήνιο κάθε νέο μικρό κόμμα που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια. Διότι μέχρι σήμερα, οι ψευτοδημοσκοπήσεις δεν τους «έπιαναν» μέσα, αναφέροντας απλά ότι «φουντώνει η δυσαρέσκεια των νέων», χωρίς κανένα αποδεικτικό γι αυτό. Αυτή τη φορά, όλη η νεολαία ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ. Και μάλιστα με το σύνθημα «Μητσοτάκη Γ@#ιέσαι» στα χείλη.
Αυτό θα σημάνει αυτομάτως και την παταγώδη πτώση του «Ψευτορωμαίϊκου».

Από την άλλη μεριά, εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα φτάσουμε σε πρόωρες εκλογές. Και το στηρίζω αυτό τόσο στον πανικό του Μητσοτάκη, ο οποίος φάνηκε τόσο από τις αρλούμπες που ξεστόμιζε στα τελευταία διαγγέλματά του , όσο και από τις σπασμωδικές κινήσεις με τον μίνι ανασχηματισμό που κατέληξε σε φιάσκο. Ο Μητσοτάκης δεν τρέμει τις πρόωρες εκλογές, που ούτως ή άλλως σκόπευε να τις κάνει τώρα το φθινόπωρο, αλλά του χάλασε το σχέδιο ο Άγιος Θεός με τις…απρόβλεπτες «πυρκαγιές» και όπως αυτές εξελίχθηκαν. Ή τουλάχιστον, δεν τις έτρεμε μέχρι πρότινος.

Ο Μητσοτάκης τρέμει μήπως τον πουλήσουν ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ, δηλαδή η Γερμανία, οι πλούσιες οικογένειες, οι καναλάρχες και οι…ξένοι του συστήματος της «Ατζέντας 2030». Γι αυτό στο τελευταίο του διάγγελμα, βγήκε και είπε πως «Εγώ κάποια στιγμή θα φύγω από αυτή τη καρέκλα. Και φυσικά, ΟΛΗ η κυβέρνηση μου…», απειλώντας εμμέσως τόσο τους βουλευτές του στο να μην τολμήσουν καμμιά ανακεφαλάδα και τον εγκαταλείψουν, όσο και τους «δικούς του» ανθρώπους. Γιατί κάτι έχει μυριστεί ότι του σκαρώνουν οι μέχρι τώρα υποστηρικτές του.

Κάνει μέγιστο λάθος όμως. Γιατί αυτούς που θα έπρεπε να τρέμει, είναι η …απολιτίκ πιτσιρικαρία. Το είδαμε προχτές, με τη μεγαλειώδη πορεία των οπαδών του ΠΑΟΚ. Και πολύ σύντομα, θα δούμε και τους οπαδούς των άλλων μεγάλων ομάδων όπως της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού ή – κυρίως – του Παναθηναϊκού, των οποίων πρόεδρος και ιδιοκτήτης είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος εξελίσσεται σε μεγάλο και κακό σπυρί στον πισινό της κυβέρνησης. Αν ο Γιαννακόπουλος π.χ. κλείσει το μάτι πονηρά στους οπαδούς της ομάδας του, αυτοί δεν το χουν σε τίποτε να καλέσουν και τους άλλους οπαδούς και οι πρώην εχθροί να γίνουν…ένα. Αν συμβεί αυτό (που δεν το χουν σε τίποτε να το κάνουν οι πιτσιρικάδες, κανείς δεν θα μπορέσει να τους αντιμετωπίσει. Θα τα κάνουν ΟΛΑ λαμπόγυαλο.

Κοντολογής και για να τελειώνουμε, οι Έλληνες είναι όλοι στα κάγκελα. Μια οι υποχρεωτισμοί με τα εμβόλια, μια το φιάσκο με τα λοκντάουν, μια η προσπάθεια διχασμού της κοινωνίας, μια τα εθνικά και τώρα οι πυρκαγιές, τους έκαναν να λένε ότι «δεν έχουν πλέον να χάσουν τίποτε απολύτως». Τα χάσανε ήδη όλα. Ελευθερία, περιουσίες, εργασία, δικαίωμα θρησκείας και πίστης, τα πάντα. Κι αυτός που δεν έχει να χάσει τίποτε, είναι ικανός για όλα.

«Μητσοτάκη Γ@#ιέσαι» θα φωνάζουν, καθώς θα μπαίνουν στη Βουλή ζαλισμένοι από τη μανία τους για καταστροφή και γκρέμισμα των πάντων. Και η οργισμένη φωνή τους θα σκίζει τον ουρανό της Ελλάδας και θα απλωθεί σε όλη την νεοταξική οικουμένη.

Και άπαξ ο Έλληνας επαναστατήσει, τίποτε και κανένα εμπόδιο δεν είναι ικανό να τον σταματήσει.

Δυστυχώς, μετά θα ακολουθήσει ο Τούρκος που περιμένει άγρυπνος την έκρηξη αυτή για να χτυπήσει. Τα υπόλοιπα, τα έχουν πεί ήδη οι Άγιοι Γέροντες…

Πύρινος Λόγιος

[email protected]

Y.Γ. Η εικόνα της Παναγιάς της Ιεροσολυμίτισσας ιδρώνει και δακρύζει από προχτές. Και αύριο είναι η Γιορτή Της. Αυτό ίσως να σημαίνει πως μπήκαμε στην τελική ευθεία. Κουράγιο σε όλους μας. Καλή Παναγιά…

loading...