Η ΝΔ ΚΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΑΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ





Γράφει ο Ζώης Μπέχλης *

 Στρατιωτικός γιατρός, και Πρόεδρος του Κινήματος 21*

Ο σημερινός τίτλος αναφέρεται στη ΝΔ επειδή αν έβαζα και τις λοιπές ομαδούλες της Στοάς, Μερα 25, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ΛΥΣΗ…δεν θα χωρούσε. 

 Το ΚΚΕ δεν χρειάζεται να μπαίνει όπου βρίσκεται η ΝΔ διότι η ΝΔ …το ΚΚΕ είναι. 

 Ο γνωστός λοιπόν σε όλους μας αφορισμένος τενίστας Ντιντής, το ακραίο αυτό αφόδευμα του πολιτικά ορθού, με μια κίνηση κατ άλλους αυτοκτονίας, κατ εμέ , έντονής θρησκευτικότητας προς τους θεούς του, εθέσπισε νόμο δια του οποίου όσοι δεν εμβολιάζονται με ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ του Χαλδαίου Μπουρλά, θα στερούνται εργασίας και αποδοχών.

 Ουδείς εξέτασε την εφαρμοστικότητα του νόμου, ουδείς ασχολήθηκε με τις συνέπειες της εφαρμογής αυτού του αφοδεύματος του (πολιτικά πάντα) ορθού. Κανείς δεν σκέφτηκε ότι ο ντιντής θέτει σε κίνδυνο επιβίωσης οικογένειες , παιδιά κάθε ηλικίας που σε λίγο για να κάνει το κέφι του, θα στερούνται των βασικών χάριν της εμβολιαστικής επιλεκτικής παράνοιας. 

 Ο Ντιντής δεν έχει μόνον άγνοια δυσκολιών στη ζωή του, άλλωστε είναι γνωστό πως αναρριχήθηκε στην θέση της μάνας του παιχνιδιού Μονόπωλης που νομίζει ότι παίζει, αλλά και άγνοια κινδύνου. 

Όλες αυτές οι εντός Βουλής επιτροπές, με απίστευτη κυνικότητα εδέχθησαν να στραγγαλίσουν οικονομικά οικογένειες που συντηρούνται απο ένα γονέα, οικογένειες που τα παιδιά τους ζούν απο τα 700 ευρώ που παίρνει μηνιαίως ο γονιός για την εργασία του. 

 Η ΟΡΓΗ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ Η οργή ξεχειλίζει γιατί όχι μόνο αυτό το πολιτικό αφόδευμα, απο τον θρόνο της καλοπέρασης και τα Γκαλά στο Καλλιμάρμαρο με την δις Μπομπαντούρ, αγνόησε τον πυρήνα της κοινωνίας μας που είναι η ελληνική οικογένεια, αλλά την ώρα και την στιγμή που θα στερείται ο έλληνας γονιός το ψωμί των παιδιών του για να κάνει το κέφι του ο τενίστας Κούλης, την ίδια ώρα, θα πληρώνονται επιδόματα σε αλλόφυλους ανεμβολίαστους, που άλλωστε ήδη κυκλοφορούν ελεύθεροι κάνοντας και συγκεντρωσούλες, ενώ ο έλληνας κλειδαμπαρώνεται στο σπίτι του. 

 Επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις των μεσοποτάμιων διαδόχων των πιστών του Βάαλ, αλλά απαγορεύονται οι λιτανείες για την Μεγαλόχαρη. Η αλαζονεία του τενίστα Happy Traveler της κυβέρνησης τραβεστί έχει χτυπήσει κόκκινο, ειδικά όταν εμμένει στην ακραία του στάση ως άλλος μπόμπιρας που απειλει να κρατήσει την αναπνοή του μέχρι να σκάσει, αν δεν του κάνουν το χατήρι. 

 Την ίδια ώρα τα στατιστικά δεδομένα, που βέβαια είναι μαθηματικά τα οποία οι μπετόβλακες αδυνατούν να αναλύσουν, βλέπετε στο Χαρβαρντ διδάσκουν μόνο παπαρολογίες και θεωρητικές ουτοπίες, αποδεικνύουν ότι έχουμε να κάνουμε με μια γενοκτονία. 

 Η Στατιστική υπηρεσία ανακοίνωσε στις 9 Αυγούστου τον αριθμό των θανάτων το πρώτο εξάμηνο του 2021 που είναι 69375. Πόσοι απο τους 69275 που πέθαναν είχαν εμβολιαστεί με τα δηλητήρια του Καρτέλ που τώρα θέλει να ολοκληρώσει την θυσία προς τον Βάαλ εμβολιάζοντας τα παιδιά ή βασανιζοντάς τα και σκοτώνοντάς τα με οικονομικό στραγγαλισμό;;;

 Η Κάλυμνος είχε κατά μέσο όρο 176 θανάτους ανά έτος , ή 88 το εξάμηνο, την προηγούμενη δεκαετία. Το πρώτο 6μηνο 2021, που συμπίπτει με την επιχείρηση Ελευθερία, η Κάλυμνος κατέγραψε 284 αιφνιδίους θανάτους από «φυσικά» αίτια. 322% πάνω από το μέσο όρο της δεκαετίας !!!!!! 

Όλοι Εμβολιασμένοι. Τα λόγια και οι επιπλέον αναλύσεις είναι απλά εκ του πονηρού…1 και 1 κάνει 2 και αυτό δεν επιδέχεται αμφιβολίας Οι έλληνες είτε εντός του Κινήματος 21, είτε γύρω μας, γνωρίζουμε απο πρώτο χέρι ότι οι 3 θεσμοί που εδώ και χρόνια μας αναφέρουν ως πυλώνα της κρατικής μας οργάνωσης, ο Στρατός, η Παιδεία και η ανώτατη εκκλησιαστική ιεραρχία στο πρόσωπο των νυν αρχιερέων που τρέμουν για την ζωούλα τους και σπέυδουν να εμβολιαστούν με ένα μη ασφαλές άχρηστο και επιβλαβές εμβόλιο, εξέπεσαν της αποστολής και της θέσης τους. 

 Μένει ένας ακόμα πυλώνας να ελεγχθεί για το αν θα ακολουθήσει τον κατηφορικό δρόμο προς τον Καιάδα της ιστορίας ή θα ακολουθήσει τον ανήφορο της λογικής και αυτός είναι η δικαιοσύνη. Σύντομα θα κληθεί όχι να αποφασίσει ποιο είναι αληθές και ποιο όχι, ποιο είναι δίκαιο και ποιο όχι, αλλά να το επισημάνει. 

 Η αλήθεια και το δίκιο είναι εξ αρχής γνωστά και δεν χρειάζονται την ανθρώπινη σφραγίδα, οι άνθρωποι και η ανθρώπινη δικαιοσύνη πρέπει να τοποθετούνται σε σχέση με την αλήθεια. 

 Η επίσημη δικαιοσύνη σύντομα θα κληθεί να λάβει θέση και τότε θα γνωρίζουμε αν υπάρχει ελπίδα, ή έχει καταλυθεί πλήρως το πολίτευμα και το κράτος απο μια σαλονάτη παρέα φλούφληδων ντιντήδων που επι περίπου 50 χρόνια διαφθείρουν τους πάντες και τα πάντα. 

 Μετά θα γνωρίζει και ο λαός το τι πρέπει να πράξει. 

 Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.

loading...