Κρύβεται πισω απο το ντοσιέ να μην δούμε την φάτσα του αλλά τον ξέρουμε όλοι κ αυτον και την γυναίκα του! Εκοβε επίτηδες το νερό από πυροσβεστικά οχήματα στην Εύβοια- ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

 Συγκεκριμένα ο κάτοικος της Εύβοιας στην καταγγελία του αναφέρει: 

«Αρχικά ήταν μια φήμη και δεν πιστευα στα αυτιά μου, τελικά όμως είναι αλήθεια!

Λίγα λόγια για το νερό:

Απο την πρώτη μέρα στα βασιλικά είχαμε προβλημα με το νερό. Στην αρχη πηγαν τα οχήματα να πάρουν απο το νερό του δικτύου το οποίο ήταν ήδη ανεπαρκές. Μετά έγινε προσπάθεια να τροφοδοτηθούν οι υδροφορες (αρα και τα πυροσβεστικά) απο την δεξαμενή (100κ.μ.) στον ξηροποταμο, πραγμα αδύνατο λογο κατασκευής της.

Φτιάξαμε λοιπόν μια αυτοσχέδια πατέντα απο μια ποτιστική μηχανή απο τρακτέρ. Τελειώνει η δεξαμενή(100κ.μ.) πήγαμε σε αλλη πανω στον προφήτη Ηλία. Παλι λάθος κατασκευή, παλι πατεντες!

Τελειώνει και αυτή μεταφερόμαστε σε πισίνα(200κ.μ.) της παραλίας βασιλικών.

ΠΟΤΕ δεν ρωτησε κανένας απο την πυροσβεστική τι γίνεται με το νερό και ΠΟΤΕ δεν ΕΊΔΑΜΕ κανεναν απο το δασαρχείο.

Εχθές λοιπόν το βράδυ ξημερώματα ηρθε στην περιοχή μας να επιχειρήσει ενα εθελοντικο πυροσβεστικό όχημα. Πρόκειται για τον “τυφώνα” ενα όχημα μια εναν μικρό γερανο που ανεβάζει ψηλά το νερό και το σκορπάει μπροστά του σε πολυ μεγάλη απόσταση σαν βεντάλια.

Χωράει 8 κυβικά νερό ενω τα μεγαλύτερα της πυροσβεστικής που επιχείρησαν στην περιοχή μας χωράνε 5 κυβικά και τα περισσότερα 1-2 κυβικά. Πραγματικά ζηλευτό!

Ο “κύριος” που θα δείτε στο βίντεο είναι κάτοικος Βασιλικών. Κρύβεται πισω απο το ντοσιέ να μην δούμε την φάτσα του αλλά τον ξέρουμε όλοι κ αυτον και την γυναίκα του!

Πηγε λοιπόν στις 3-4 τα ξημερώματα και ενω οι υδροφορες τροφοδοτούσαν τον “τυφώνα” έβγαλε την μάνικα και σταμάτησε τον ανεφοδιασμό.

“Το νερό δεν είναι για εσάς είναι για την πυροσβεστική” είπε»!

loading...