Ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου πριν λίγα χρόνια έκραζε τη ΝΔ! – Περίγελο έκανε το κόμμα ο Κ.Μητσοτάκης

 

Σε περίγελο έχει μετατρέψει τη Νέα Δημοκρατία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς για κυβερνητικό εκπρόσωπο επέλεξε τον Γιάννη Οικονόμου, έναν άνθρωπο που πριν λίγα χρόνια έκραζε τη ΝΔ στο twitter και τον πρόεδρό της Αντώνη Σαμαρά επειδή είχε αντιμνημονιακή θέση, όπως ακριβώς έκανε δηλαδή και η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Είναι πραγματικά απίστευτο, πως ο πρωθυπουργός αρνείται πεισματικά να χρησιμοποιήσει ανθρώπους του πυρήνα του κόμματος ακόμα και όταν βλέπει ότι βαδίζει προς μία δύσκολη περίοδο που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε πτώση της κυβέρνησής του.

Εκτός αυτού μετατρέπει κι ένα ιστορικό κόμμα σε περίγελο, καθώς δεν γίνεται η κυβέρνηση να απαρτίζεται σχεδόν αποκλειστικά με μέλη που έκαναν δηλώσεις εναντίον του κόμματος και των αρχηγών του.

Δείτε τι έγραφε στο twitter πριν λίγα χρόνια ο κ. Οικονόμου, ο οποίος επιτιθόταν στον Αντώνη Σαμαρά επειδή αρχικά ήταν εναντίον του μνημονίου!

Ποιος είναι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου

Ο Γιάννης Οικονόμου γεννήθηκε στην Λαμία τον Σεπτέμβριο του 1973, σπούδασε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πήρε το πτυχίο του Γεωπόνου από το τμήμα Φυτικής Παραγωγής.

Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Παγκόσμια Πολιτική Οικονομία, στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη Δημοκρατική Συμμαχία ωστόσο δεν εξελέγη.

Εξελέγη Βουλευτής Φθιώτιδας στις εκλογές του Ιουλίου 2019 με την Νέα Δημοκρατία. Στον ανασχηματισμό του Ιανουαρίου του 2021, ορίστηκε υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και πλέον ορίζεται κυβερνητικός εκπρόσωπος. Είναι παντρεμένος με την Αγγελική Ζορμπαλά και έχουν ένα γιο, τον Δημήτρη.

loading...