ΝΕΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΜΕΛΕΤΗ: ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΡΩΣΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ

ΔΙΩΧΝΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΥΓΙΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΟΣΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΙ...

Ενώ οι “ενισχυτικοί” εμβολιασμοί γίνονται όλο και πιο πιθανοί/απαραίτητοι(σύμφωνα πάντα με το πολιτικό σύστημα) σε μικρότερα χρονικά

διαστήματα, όσοι έχουν αναρρώσει προστατεύονται πολλές φορές περισσότερο από μια νέα μόλυνση.

 Και μία νέα μελέτη απο το Ισραήλ έρχεται να επιβεβαιώσει για μια άλλη φορά το πόσο αχρείαστα είναι τα “εμβόλια” αυτά.

Πριν αναφερθούμε λεπτομερέστερα σε αυτό το γεγονός, ας συζητήσουμε εν συντομία το πρόβλημα που κρύβεται πίσω από αυτό: Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα κατά τα άλλα υγιή παιδιά δεν παρουσιάζουν συμπτώματα μόλυνσης.

Ωστόσο, εάν τα παιδιά και οι έφηβοι έχουν την καλύτερη προστασία μετά από μια μη αντιληπτή λοίμωξη, ο εμβολιασμός όχι μόνο καθίσταται επικίνδυνος, αλλά φαίνεται επίσης πιο άσκοπος από άποψη αποτελέσματος από το να διακινδυνεύσει κανείς μια λοίμωξη την οποία δεν γνωρίζει.

Στην ισραηλινή μελέτη συμμετείχαν 7.000 άτομα. Αρχικά, όλα συνηγορούσαν υπέρ του εμβολιασμού: μετά τη δεύτερη ένεση Biontech/Pfizer, μετρήθηκε μεγαλύτερος αριθμός αντισωμάτων στα εμβολιασμένα άτομα από ό,τι στους συμμετέχοντες που είχαν αναρρώσει.

2021.08.19.21262111v1.full_Download

Πιο καθοριστικό, ωστόσο, ήταν αυτό που ακολούθησε: Η ποσότητα των αντισωμάτων – που είναι αυτό που μετράει – μειώθηκε δραματικά στους εμβολιασμένους συμμετέχοντες. Σε ορισμένες περιπτώσεις έως και 40% ανά μήνα, γεγονός που ισοδυναμεί σχεδόν με αποτυχία του εμβολίου.

Και εδώ είναι το σημαντικό συγκριτικό στοιχείο: Από την άλλη πλευρά, στους ασθενείς που είχαν αναρρώσει, ο αριθμός των αντισωμάτων μειώθηκε κατά λιγότερο από πέντε τοις εκατό ανά μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...