ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!! Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, αλλά εδώ δεν μιλάει κανείς πολιτικός

 

Τη στιγμή που στην Ελλάδα όλοι οι πολιτικοί το βουλώνουν…

Τα παρακάτω λόγια ακούστηκαν στο πολιτειακό κοινοβούλιο του Queensland στην Αυστραλία και αξίζει να τα ακούσουν όλοι:

«Ως υπηρέτης του λαού του Κουίνσλαντ και της Αυστραλίας, θα μιλήσω απόψε περί της ελευθερίας.

Σε πολλές περιπτώσεις τον τελευταίο χρόνο απευθύνθηκα στη Γερουσία σχετικά με την ελευθερία ως αντιστάθμισμα στην ιατρική τυραννία. Και πρόσφατα απευθύνθηκα στο συλλαλητήριο ελευθερίας της Καμπέρα, εξ αποστάσεως.

Η πλευρά που φυλακίζει ανθρώπους για το έγκλημα του να είναι υγιείς, που συλλαμβάνει διαδηλωτές, ψεκάζει σπρέι πιπεριού σε παιδιά, χτυπάει γιαγιάδες, απαγορεύει βιβλία και ηλεκτρονικά μηνύματα, λογοκρίνει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στέλνει απειλητικές επιστολές, αναγκάζει τις μικρές επιχειρήσεις να κλείσουν, παροτρύνει τους ανθρώπους να καταδίδουν τους αντιφρονούντες και απαγορεύει ασφαλή φάρμακα που ήταν αποτελεσματικά επί 60 χρόνια, βρίσκεται στη λάθος πλευρά της ιστορίας.

Σε μια τρομακτική εξέλιξη, η Νέα Νότια Ουαλία κάλεσε τον στρατό για να κρατήσει αθώους, υγιείς πολίτες φυλακισμένους μέσα στα σπίτια τους σε κάτι που μπορεί να ονομαστεί μονάχα στρατιωτικός νόμος. Οι πρόσφατες πορείες για την ελευθερία έδειξαν τι παθαίνουν οι πολίτες που ασκούν το δημοκρατικό τους δικαίωμα να διαδηλώνουν. Οι άνθρωποι δαιμονοποιούνται, κυνηγούνται, τα ΜΜΕ τούς διασύρουν για να αποθαρρύνουν κι άλλους να αμφισβητήσουν τον κρατισμό. Αν η κυβέρνηση μπορεί να αποφασίζει ποιος είναι ελεύθερος και ποιος όχι, τότε αυτό δεν είναι ελευθερία και κανείς δεν είναι ελεύθερος!!!!

Πάντα θα ανακαλύπτεται μια κρίση για να δικαιολογήσει τα μέτρα που σχεδιάστηκαν για να προστατέψουν την κυβέρνηση, όχι τον λαό- μια κρίση που είναι τόσο εύκολο να δημιουργηθεί όσο η αύξηση των κύκλων του τεστ PCR από τους 24 κύκλους στους 42, όπου ένα ψευδώς θετικό είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα, όπως έχει προκύψει.

(…)

Όταν πρωτοήρθε ο COVID, υπήρχαν λίγες μάσκες και οι ειδικοί και οι αρχές μάς είπαν πως οι μάσκες δεν ήταν απαραίτητες. Τώρα, αυτές οι ίδιες ιατρικώς αναποτελεσματικές μάσκες χρησιμοποιούνται για να προπονήσουν τους ανθρώπους στον φόβο και την υπακοή!!!! Η συντριβή της αντίστασης συντρίβει την ελπίδα, και χωρίς ελπίδα δεν έχουμε κανένα μέλλον.

Εκπλήσσεστε που οι μικρές επιχειρήσεις κλείνουν οριστικά; Κάθε μικρή επιχείρηση που κλείνει ήταν μια οικογένεια που εξασφάλιζε τα προς το ζην μέσω σκληρής δουλειάς και επιχειρηματικότητας. Ποιος θα φροντίσει αυτές τις οικογένειες τώρα; Η κυβέρνηση; Με ποιανού τα χρήματα; Η Τράπεζα Αποθεμάτων, χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικές καταχωρήσεις χρονικού, μπορεί μόνο να δημιουργήσει χρήματα στα χαρτιά απ’ το τίποτα επί πολύ καιρό προτού ρημάξει τη χώρα μας.

Η κυβέρνηση μπορεί να πουλάει ομόλογα μέχρι να σταματήσουν να εμφανίζονται αγοραστές. Μετά τι γίνεται;».

Το βίντεο πρέπει να το δουν όλοι και ειδικά η ελληνική κυβέρνηση, η οποία δεν αντιμετωπίζει κάποια σοβαρή αντιπολίτευση σε αυτά που έχει εφαρμόσει και τα οποία όλοι ελπίζουν, μετά την καταστροφή των πυρκαγιών, να επανεξετάσει:

loading...